Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uratujmy Dubstep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powoli Dubstep Staje sie komercją i gównem przez tak zwanego skrillexa ktury robi jakieś gówno a nie dubstep dubstep mogą uratować Mt Eden Getter We bang BrataKill Devnik Dux obsidia I My

Opublikowano

Super, na początek naucz się pisać po polsku. A po drugie, Skrillexa nazywasz gównem tylko dlatego, że jest popularny, nic więcej.

Dubstep to podmuzyka, chcesz słuchać czegoś niekomercyjnego to poszukaj na laście jakiejś islandzkiej kapeli rockowej i wtedy masz pewność, że oni robią to dla siebie a nie dla hajsu.

Idź ratuj ten swój dubstep gdzie indziej.

btw. Gdyby nie Skrillex to prawdopodobnie nie usłyszałbyś o dupstepie i założę się, że od niego zaczynałeś :).

Opublikowano

Są gusta i Guściki Nich każdy słucha czego i kogo chce ,a topie nic do tego

DubStep niszczą takie osoby jak Ty które gówno wiedzą o tej muzyce ,a się odzywają i sieją ferment

Wszystko z czasem staje się komercyjne i nikt nie ma na to wpływu.

To że utwory Skrillex'a grają radia ,programy muzyczne tv oznacza tylko to że coraz szersze groto słucha takiej muzyki no i dobrze

Opublikowano

Powoli Dubstep Staje sie komercją i gównem przez tak zwanego skrillexa ktury robi jakieś gówno a nie dubstep dubstep mogą uratować Mt Eden Getter We bang BrataKill Devnik Dux obsidia I My

Naucz się pisać, a potem pisz.

Opublikowano

Komercja to komercja - ona jest potrzebna z kilku(nastu) powodów. I żaden gimbus (bo tak piszesz) tego nie zmieni. Słuchaj tego czego chcesz. Dzieci skrillex - są, były i będą.

Opublikowano

No i dobrze przynajmniej tej antymuzyki będzie mniej CHWAŁA KOMERCJI

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

To włącz wiertarkę i sam coś nagraj. Nie rozumiem, jak w ogóle można słuchać takiego czegoś.

Równie dobrze możesz mieszać ciasto mikserem i masz muzykę (?).

A to, że staje się komercją, to żadna nowość. Po co niby jest ten cały dubstep?

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Suchy dobrze gada, polać mu i skręcić gibona czy co tam będzie chciał.Ten temat w ogóle nie ma sensu bo cały ten dupstep to komercja

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja pierdole, tworzy taką muzykę jaką tworzy. Czy jak zarabia na tym to źle? Jakbyś Ty miał taką popularność to na pewno byś nie wziął ani grosza. ;)

@up

"Dubstep to gówno". Tak samo mógłbym powiedzieć "Twoja twarz to gówno". Jak napisał glinka - są gusta i guściki. Słucham czego chcę, kiedy chcę, jak chcę i nie interesuje mnie to czego słuchają inni.

Martwcie się o siebie, a nie o innych.

Opublikowano

sam robie w fl studio i robie to dla przyjemności

Przyłóż wibrator do mikorofonu, lepiej ci wyjdzie

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

dokładnie up.

ja tylko przez skrillex'a dowiedziałem się o dubstepie o.O

ps. fajna muzyka: skrillex + marley xD

Opublikowano

Omfg...

Każdy słucha takiej muzyki jaką lubi i tyle

a pisanie postów że gdyby nie Skrillex to nikt by nie wiedział o dupstep'ie to tak samo jak Ja (lub ktoś inny) mógł by napisać że

gdyby nie Eminem to nikt by nie usłyszał o rapie :X

(to tylko taki przykład więc nie bierzcie tego na serio jak by co :D )

PS:Skrillex o ile dobrze pamiętam nie był pierwszy :X tylko jemu akurat udało się dojść tak wysoko...

A że dupstep to dźwięk blendera/ wiertarki to również nieprawda

bo zapewne u większości waszych ulubionych piosenek jest chociaż jeden fragment gdzie "leci" dupstep

a nawet na to nie zwracacie uwagi :D

PS: Co wy sie tak uczepiliście tego skrillexa przecież jest mnóstwo dużo lepszych dj'ów np. Crizzly, Dj Bl3nd... itp.(mógł bym ich godzinami wypisać :D )

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Coz , nie podoba sie skrillex , wsytarczy posluchac jego starszych kawalkow ktore sa o niebo lepsze

kazdy slucha teg czego slucha , niewazne czy to techno , czy dubstep , czy rock czy pop, kazdy lubi to co lubi i nie zmienicie tego (no chyba ze...)

niewiem co wy macie do tego stylu muzycznego , sam tego slucham , byc moze puszczaja skrillexa w radiu (tylko na esce kilka razy slyszalem ) to nie oznacza ze jest juz komercha

powiem tak ze od komerchy po hejty doszliscie

tak samo moge techno hejtowac , staram sie tego nie robic , i sluchajacych techno jak i innych stylow muzycznych

nie ma po co ratowac dubstep , skrillex nie jest zly , sa tez inni wykonawcy jak knife party , nie podoba ci sie skrillex to go nie sluchaj

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...