Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [TeamSpeak] CanYoN-Craft [Survival + RpG] - [Wojny Gildi] - [Reaktywacja] - [Premium/NonPremium] - [Anty-Cheat] - [Eventy]

Viper001

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ale mam ekipa dorosłą +16 lat, z kasą nie problem i serwer łącznie ma 7 miesięcy z dwoma przerwami takjakbymi z niechęci ten serwer jest odmienny.

Opublikowano

FlyGunPL nie otrzymał tymczasowo bo mnie nie było, a nie dałem mu przed rejestracją już ją otrzymuje

Problemów z uprawnieniami nie mamy, lecz nie podałem dla administracji jakie mają

Niedawno był serwer pełny przez jakis czas 23/23, lecz widzę, że przez jakiś czas coś się wydarzyło spróbuje to naprawić

Opublikowano

Serwer jest genialny. Fajni admini, mało gildii, dużo surowców i niezbadanych jaskiń. :D A no i epicka mapa :D na której nether, czy lewitujące coś wielkości 200x200 kratek można spotkać w normalnym świecie. :D

Opublikowano

Tak te lewitujące światy jak i nether to zasługa 3 generatorów jakich użyłem i to wychodzi na bug, mieliśmy zamiar to usunąć, lecz uważamy że to sprzyja graczom i można jak wy to mówicie "Epickie rzeczy wybudować"

Również zapraszam do dołączania do gry na codzień serwer jest Ulepszany

Opublikowano

Po to jest tutaj temat, ale widać nadal nam graczy nie przebywa

Zapraszam graczy z perspektywy admina oczywiście wiecie, że będe pozytywnie oceniał ale mamy

Dorosłą administracje często żartującą nawet na czacie

Świetną unikatową mape z różnymi biomami jak i spawnem widocznym na ssach

Dodane zostaną Misje, Klasy i różne tego typu rzeczy

Opublikowano

Chciałabym napisać że serwer jest po prostu Zajebisty : D Spawn Po prostu EPICKI :D Admini ogarniają i zawsze służą Pomocą :) Co tu więcej pisać ? :D Serwer jest po prostu świetny.... Tylko błagam to zależy od was czy serwer padnie :) Wiec Wbijać.... :D

Ja serwer polecam w 100%

Love0910 <3

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

Serwer świetny, unikatowa mapa z posiadaniem różnych biomów takich jak Nether lub SkyLandy, Brak lagów, świetne dostosowanie co do rpg, miła administracja, codzienne zmiany oraz czasowe Eventy całkowicie polecam, minus że mało graczy : (

Opublikowano

Na serwerze panuje dobra atrakcja w ciągu nocy tak w godzinach 18-21 albo 14-15 a tak narazie to mało graczy, więc zapraszam

są dokonywane kolejne zmiany

Opublikowano

no to dobra jako administartor servera mogeę sie wypowiedziec na temat

-mianowicie server jest bardzo stabilny team zgrany

-Gracze jak najbardziej ogarnięci nie ma spamu typu (daj diaxy czy cos tam innego)

-Cały czas wprowadzamy jakies usprawnienia

Liczę na to że kiedyś nasz team ujrzy pełen server graczy i będzie to dla nas wiadomość by te sloty powiększyc

Opublikowano

Ostatnio gracze zażalali się, że na serwer znajdował się bug na zwiększone DMG 10-krotnie

Otóż ten bug został już naprawiony obrażenia spowodowane przez rzecz lub upadek zostały przywrócone, niechcący została ustawiona błędna wartość. Problem się już nie znajduje

Opublikowano

Serwer świetny !!!! Serdecznie na niego zapraszam !!! Jest to jeden z najlepszych serwerów Survival w Polsce :) Zapraszam na niego serdecznie. Pozdrawiam

/toresto

Opublikowano

Dzisiaj o 18:00 lub trochę póżniej odbędzie się Event na serwerze, jakiego typu to jeszcze nie zdradze ale event powinien zostać wykonany.

Będą tam znajdować się wartościowe rzeczy typu diaxy itp

Nawet jak mnie nie będzie mam 3 różnych administratorów którzy napewno byli by mogli za mnie to wykonać

Zapraszam!

Opublikowano

Zapraszam po raz 2 na serwer canyon-craft dziś odbędzie sie event po za tym jest to mega dawka survivalu w którym walczysz z gildiami,zawierasz sojusze walczysz o przetrwanie

strona : canyon-craft.ugu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...