Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Dedyk][No-WL] ElencyCraft RPG+Survival [Frakcje+Heroes] [+40Slotow] [TS3,Forum]

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda wbijać na ten gówniany serwer. Bo jesłi jesteś członkiem Administracji to oni chcą z ciebie kase zebrać tylko, a potem cię wywalić oraz dać Ci bana. Tak już bylo wobec mnie, czyli smalca88 oraz innych moderatorów lub kidmodów np.ObiOne. Na serwerze są sami złodzieje np.panczyk994, który ukradł powyżej 100_stu złotych z PayPal'a serwerowego. Jedynym złodziejem nie jest Nizzur, SigmaPLK oraz Przemix oraz jescze esuba_lucker(ale on jest bardzo denerwujący ale wporzadku) Jesli chodzi o atmosfere na serwerze to mozna powiedzieć jedno jest tragedia np. bardzo rzadko ogarniany chat. Czas przyszedł na lagi na serwerze: są one tylko w wybranych częsciach mapy głownej , a na mapie Eventowej lagi są w chuj ze nie da sie przechodzić Eventów. Teraz omówimy sprawę herosów. Herosy sie ciagle pierdolą usuwa ci sie czasem level i go nie odzyskasz, skiile są do dupy, gdyż się czasem nie mozesz go uzyć.

Ps.panczyk994 to gruby złodziej oraz kebabożerca

Ps2. Znacie Alig??

Więc zostawcie ten serwer i zapraszam na tą strone http://mklserv.eu/ <-------Fajny serwer oraz Miła Atmosfera

Nie można reklamować innych stron na MPC Forum.

Aha zapomniałem może napiszesz czemu napisałeś ten post? bo moderatora straciłeś i niezwiniaj tego na lagi ze twoje eventy były do dupy.

Zapomniałeś tez napisać jakim jesteś dziwnym człowiekiem na niczym się nie znasz kupiłeś xboxa za 1800zł gdzie sprzedają go z tym samym wyposażeniem za 1200zl w Polsce.

Po prostu ci odjebało ci po stracie moderatora.

Aha a tutaj zdjęcie twojego najnowszego eventa gdzie nawet 8 osób się nie zmieści i niezwiniaj tego na lagi.

eventsmalca.png

jjVvjT4.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten event nie był do końca skończony. Robiłem go na odpierdol itp. A może mi zaprzeczysz ze nie ma lagów na Eventówej. Ciagle ludzie narzekają że są lagi.a dwa chuj to tego że kupiłem sobie x-box'a. Chociaz bedzie zabawnie bo mnie na to stać :). Ty mówisz że serwer da radę wątpie jak trzymasz w Administracji złodzieji np Panczyk994. Ukradł ci kasę a teraz jeszcze będzie zaraz znów Adminem haha

Opublikowano

Oddał mi kasę z odsetkami tylko więcej zyskałem a twój serwer który robisz upadnie po 30-60 dniach i masz to gdzieś Do Xboxa same oryginalne gry kupujesz a ja mam za darmo na telefonie lepsza grafikę Teraz będziesz tutaj spamował tematami bo moderatora straciłeś mimo ze miałeś 7/3 ostrzeżeń czyli powinieneś już dawno go stracić Wyzywasz cały serwer za panczyka994. Heroes działa tylko ludzie nie umieją skilli bindowac a ty znawco nawet nie wiedziałeś na swoim serwerze jak wgrywać pluginy/przenosić mapy wiec się nie wypowiadaj. Maszynę przenieśliśmy do Warszawy już są mniejsze lagi.

jjVvjT4.png

Opublikowano

ale lagi sa i tak i tak.

ps. nieogar oraz obi sie upomną zaniedługo

a tak po znajomości ci powiem dzieki znajomoscią serwer bedzie 1listopada wiec bedzie fajnie. Jak go juz zrobie to ci wysle na PW ip do niego.

PS.Tydzien po otwarciu bedzie VPS :D

Opublikowano

I co że będzie i tak upadnie . Mapa będzie brzydka albo ściągniętą z neta nie mówiąc o pluginach dobra przestań spamować i nabijać posty.

@@EDIT i co smalcu na wspaniałym serwerze MKL zbanowali cie za reklamę na forum.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Koniec jest już bliski (nie mam na myśli serwa tylko koniec świata :D)

Nie chce mi się już nic z wami robić, bo z tego co widzę, serwer raczej upadnie bez mojej pomocy, w bardzo krótkim czasie. (przed końcem świata;p)

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co inni marnują czas na ten serwer... Przestaniesz lizać dupę esubie to automatycznie dostaniesz bana (jeśli H@ jest na serwie).

Gracze wolą być na serwerach, gdzie mogą spokojnie grać, a nie myśleć 100 razy zanim coś napiszą.

Opublikowano

bo z tego co widzę, serwer raczej upadnie bez mojej pomocy, w bardzo krótkim czasie.

Od kiedy serwer upada bez pomocy jakiegoś GRACZA?

Razem cały czas na skype gadacie z innymi zbanowanymi aby tylko serwer pogrążyć , ten serwer działa od 25 października 2011 i niby ma teraz upaść? bo wam się tak chce?

Idźcie gdzie indziej a nie gadacie o jakiejś cenzurze na czacie co ja niby banuje za każde słowo na czacie.

Bana bez powodu? - Cały TS3 się ucieszył za twoim banem myślisz ze zmieniłeś kablówkę na neostrade to teraz będziesz se IP zmieniał i cały czas wchodził na TS3 i wyzywał wszystkich i wszystko zobaczymy jak cale GeoIP zbanuje i nikt w promieniu 50-150km nie wbije stamtąd.

Powtarzam przestańcie na skype na temat serwa ciągle gadać jakąś obsesje macie , każdy film na YT zgłaszacie bo nikt nie płacze za wami że was już nie ma.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Dobra odpowiem ci tak

1.Jesteś tak denerwujący ze szok. Gadasz cały czas jak najęty [JESTEŚ NAMOLNY]

2.Smalcu się z tobą tak zna że pluginy chcecie wgrać do vanili

3.Zadajecie głupie pytania jak np."Czy da się wgrać mapkę z singla do multiplayera"

4.Nawet nie wiecie gdzie się wpisuje w property Ip serwera hamachi

5.Bardzo ładnie budujecie eventy zdjęcie stronę wcześniej [budowane na single]

Więc czego w chcecie od serwera ?

To nie dom publiczny ani przedszkole !!!

Więc coś jeszcze ???

Opublikowano

CWH1T

To podaj IP serwera który ukradł mapę zostanie ukarany.

oczywiście zostaliśmy wyzwani za to ze ktoś nam ukradł mapę którą robiłyśmy a ludzie którzy wrzucają na serwerze nie swoje mapy nie sa wyzywani.

mamy dowody oraz stare filmy na youtube z DATĄ na których jest pokazana ta mapa.

nawet na planetminecraft mapa jest wrzucona z konta moderatora serwera.

MAPA jest nasza świadczą o tym specjalne znaczniki umieszczone na tabliczkach pod spawnem.

Robiłyśmy a nie robiliśmy ??

Mahumad_eune_23_2_logo.png

Opublikowano

CWH1T

Robiłyśmy a nie robiliśmy ??

1.Literówka / Błąd.

2.I co będziesz cytował błąd z 8 października na siłę?

3.Ok popełniłem jeden błąd w całej prezentacji i już musisz cytować jakoś inni na MPC-forum piszą cale tematy w błędach i nikt nie cytuje.

jjVvjT4.png

Opublikowano

A ja tutaj będę pisać o tym banie, żeby nowi gracze mieli świadomość, że jak przestaną tobie lizać dupę to mają perma.

Opublikowano

Aha czyli nie tylko kidmodzi ,teraz gracze wszyscy mi się podlizują na czacie yhm.... niby po co by VIPa dostać za nic?

Sobie Spamuj równie dobrze gracze mogą się dowiedzieć jakim jesteś nieogarem i NAMOLNYM dzieckiem cały czas na TS3 trułeś komuś dupę.

Inne serwery dają cały czas bany bez powodu to nikt nic nie pisze bo maja 100 slotów i nie można ich wyzwać przecież oni maja 100 slotów. a ty caly czas musisz spamować pod tym tematem.

jjVvjT4.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...