Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Dedyk][No-WL] ElencyCraft RPG+Survival [Frakcje+Heroes] [+40Slotow] [TS3,Forum]

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer chujowy, banują bez powodu tylko marnuje się na nim czas.

Dostałeś bana już dawno we wrześniu a teraz celowo znalazłeś te reklamę serwera i musiałeś skomentować, oczywiście cały serwer jest głupi a ty najmądrzejszy, 1 osoba ty na 10 w administracji oraz 15 na TS3 i akurat ty jest mądry a my chujowi. Jakoś cały czas TS3 ciebie nienawidził za to jaki jesteś namolny i cały czas zawracasz dupę o byle pierdołę, do nas pretensje o niesprawiedliwego bana? na serwerach premium 100 slotów są cały czas takie bany i jakoś nikt nie krytykuje bo maja 100 slotów.

Po tym jak wtedy we wrześniu dostałeś bana jakoś wszyscy mi pogratulowali za twojego bana i nikt ciebie nie bronił poza 1 osobnikiem który siedział całą noc na serwerze i rozwalał cala gildie co do 1 bloku ręką nie użył nawet kilofa.

@@ edit

Moderatorom MPCForum proponuje nałożyć tutaj blokadę dla użytkownika powyżej ponieważ jak dobrze go znam zaraz rozpocznie się tutaj spamowanie i łamanie regulaminu oraz powarzenie tego samego w każdym poście.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Jak coś niedługo dostaniecie blokadę na youtube za "wykorzystywanie dzieci". Podaję powód reporta, żeby nie było zbędnych pytań.

Opublikowano

Jak coś niedługo dostaniecie blokadę na youtube za "wykorzystywanie dzieci". Podaję powód reporta, żeby nie było zbędnych pytań.

Wielki obrońca YouTube'a celowo zgłaszasz filmy by nam je usuneli bez powodu niech tylko spróbują a zostaną skazani za cenzurę wolności słowa a ty się OGARNIJ bo jak narazie to cały serwer się z ciebie śmieję. Jesteś na naszym punkcie popieszony , cały czas zgłaszasz każdy film jak tylko coś znajdziesz na MPC forum tez już pewnie pisałeś żeby usuneli nam temat mimo ze nie łamiemy regulaminu. Dobrze ze masz stałe IP.

A teraz Wyjazd podobno już nienawidzisz minecrafta to po co się udzielasz.

jjVvjT4.png

Opublikowano

mam pytanie do jakiegoś admina, czy możecie mi zmienić hasło? Ja se wbiłem pierwszy raz a tu pisze Aby się zalogować napisz /login <hasło>

Bardzo proszę admina o zmienienie mi hasła jak admin się zgodzi to na pw napisze jakie to ma być hasło

893961446222509646083.png

Opublikowano

mam pytanie do jakiegoś admina, czy możecie mi zmienić hasło? Ja se wbiłem pierwszy raz a tu pisze Aby się zalogować napisz /login <hasło>

Bardzo proszę admina o zmienienie mi hasła jak admin się zgodzi to na pw napisze jakie to ma być hasło

zrobione

jjVvjT4.png

Opublikowano

szkoda wbijać na ten gówniany serwer. Bo jesłi jesteś członkiem Administracji to oni chcą z ciebie kase zebrać tylko, a potem cię wywalić oraz dać Ci bana. Tak już bylo wobec mnie, czyli smalca88 oraz innych moderatorów lub kidmodów np.ObiOne. Na serwerze są sami złodzieje np.panczyk994, który ukradł powyżej 100_stu złotych z PayPal'a serwerowego. Jedynym złodziejem nie jest Nizzur, SigmaPLK oraz Przemix oraz jescze esuba_lucker(ale on jest bardzo denerwujący ale wporzadku) Jesli chodzi o atmosfere na serwerze to mozna powiedzieć jedno jest tragedia np. bardzo rzadko ogarniany chat. Czas przyszedł na lagi na serwerze: są one tylko w wybranych częsciach mapy głownej , a na mapie Eventowej lagi są w chuj ze nie da sie przechodzić Eventów. Teraz omówimy sprawę herosów. Herosy sie ciagle pierdolą usuwa ci sie czasem level i go nie odzyskasz, skiile są do dupy, gdyż się czasem nie mozesz go uzyć.

Ps.panczyk994 to gruby złodziej oraz kebabożerca

Ps2. Znacie Alig??

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...