Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polmt2

J'm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ERROR 503 / BŁĄD 503

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

Serwer obecnie nie może zrealizować twojego żądania. Prosimy spróbować później.

Powodem najprawdopodobniej jest zawieszony parser PHP.
Zawieszone procesy PHP restartowane są automatycznie co 6 godzin.
Do zawieszenia parsera PHP dochodzi najczęściej gdy skrypt przekracza limity
ustalone na serwerze (obciążenie procesora, limit pamieci, limit jednocześnie otwartych plików)
i zostaje unicestwiony przez system w celu zachowania stabilności serwera.

wylazi to jak na reje wlaze czemu? dziala ten serw wogule?

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cholera niedopatrzenie mocno przepraszam z swojej strony. Faktycznie na EU odwoluje sie do hostingu boo.pl. Pewnie przekroczylo transfer dozwolony.

Opublikowano

a mam takie pytanko czy na serwerze nadal bede takie lagi czy juz zaopatrzeliscie sie w dedyka

22364.png

mojmadaralk5.png

Naruto Fan

Opublikowano

o.0 Loool co za durne pytanie. Co ty myslisz ,ze oni beda all za darmo wam fundować ? dedyka jeszcze ? o.0 wogole cieszcie sie tym co macie a nie marudzicie. Jak chcecie by bylo lepiej to zrobcie zrzutke na dedyka to postawia na dedyku.

Opublikowano

Odezwal sie jeden wielki HOLYSHIT. Co ty wiesz wogole o serwerach ? Nic! Nawet bajerujesz z 4 licencjami na serwer po 1000 euro kazda ;]. To zaloz lepszy serwer od nich jesli masz licencje i jakis koks serwer.

Hm nie kazdy jest bogaczem by miec super hiper lacze . skoro zalezy na dobrym serwerze to nie ma nic za darmo holyshicie. Tak wiec zrzutka na dedykowany i od razu duzo lepiej sie bedzie gralo i bezlagowo . Bo dedyki maja 100mb/s neta. Ten serw co mi wiadomo jest na 2-3mb/s ale moge sie mylic.

Opublikowano

FAJNY TEN SERWer?

[v] 15 Postow

[x] 50 Postow

[x] 100 Postow

[x] 150 Postow

[x] 200 Postow

[x] 250 Postow

[x] 300 Postow

[x] 350 Postow

[x] 400 Postow

[x] 450 Postow

[x] 500 Postow

Pozdro :]

Opublikowano

PanZaglady@ lol , jak zwykle jedyne co w twoim poscie jest to kupa wyzwisk spamu i nic wiecej .Zacznij sie moze inaczej wyrazac bo jestes juz nudny , piszesz jakbys byl alfa i omega.

Opublikowano

jasna cholera . ;/ Lag i nie ten guzik co trzeba =,= chcialem EDIT.

Prosze o usuneicie posta... Mod prosze skasowac tego posta =,='' nie moja wina ze edit tak blisko reply...

Opublikowano

o.0 Ja podalem przykladowo 30 osob. Bo nie iwem ile was tam gra. Jesli gra was powiedzmy 60 a jest potrzebne 300zl na dedyk no to po 5 zeta sie skladacie.

Jeszcze jedno jesli bedziesz patrzyl w ten sposob ,ze 60 osob da a ja za darmo albo inny za darmo to ja NIEDAM! To nigdy dedyka nie ujrzycie. Bo znam Ortege to nie jest frajer ktory wam bedzie sponsorowac dedyka =,='.

P.S: ja nie bede gral . Wystarczy mi wlasny serwer nad ktorym pracuje. Bedzie otwarty w grudniu. Powod poznego otwarcia: ma byc dopracowany spolszczony 100% itd.

@ down

Masz pecha bo zglosilem juz to do moda i raport mozesz wsadzic sobie gdzies. Nie robilem tego umyslnie wiec wyslalem pw do moda by skasowal ten post.

Opublikowano

dzienkuje < naucz sie pisac .

Takze jak narzekacie na lagi to po prostu pomyslcie nad zrzutka. W grze sprobujcie sie dogadac i zebrac fundusze na dedyka dla panow Ortega i Razor. Jestem pewien ,ze postawia wtedy na dedyku i bedzie milo smigac.

@ Przyklad

GRA dreamlords nie jest platna nie ma platnego itmeshopu. Serwery utrzymuja gracze wlasnie dzieki wspolnej zrzutce a gra ich tam 10.000. Srednio na dedyka miesiecznego zbieraja 2000$. To porzadny dedyk bo to nie 1000 graczy tylko 10000. Nawet nei wiem czy nei wiecej.

Opublikowano

Można by również zrobić coś takiego ,że jak chcesz sie zarejstrować wyślij sms za 10 czy 20zl <50% z tego idzie na serva> i jest dedyk ?Jest Wszyscy co graja placa ?Wszyscy...20zl to nie jest wiele na PL tyle wydasz na fryzurke i 3reke na 2tyg. a tu masz swietnego PL serva + fakt ,że obcokrajowcy nie beda sie wbijac...

Pzdr.

Opublikowano

tego jeszcze nie grali ... zeby rejestracja kosztowala ? to GameForge jest instytucja harytatywna wzgledem pomyslow PanaZaglady. metin2 jest gra typu Free2Play , wiec nie placi sie za rejestracje a nni zanic oprocz premiowanych itemow. PanZaglady jak zwykle rzucil jakas bzdura , to jest spam . Temat jak idzie w tym kierunku robie raport i close

Opublikowano

ja bym był za dodaniem IS'u :>

np. 10zł to by było 10 szkat ripka

5 zł za 5 sztuk tego co dodaje 6-7 bonus :>

ludzie by kupowali na dedyka by się uzbierało ^^

p.s sami wiecie kto patrz PW:)

sygna21.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...