Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polmt2

J'm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak byście wszyscy na raz nie wbijali to nie było by takich problemów, a jak chcecie wszyscy się wpieprzyć to się nie dzwicie, wystarczy poczekać bez logowania i po kolei każdy by spokojnie wbił, a nie na chama wszyscy na raz, przez was samych nie możecie wbić.

Opublikowano

Proponuje zeby KoKer dawal 20% za kazde nastpny post w ktorym ktos bedzie na cos narzekal nie podoba sie to wyjdz z tego tematu i go nie czytaj

Opublikowano

edit : mi tez do wyboru postaci 7-9 sec ale potem juz dlugo wchodzi a czy wejdzie zara dam edita

100 post xD

woo hoo wbilem xD

odrazu kicklo ;/

940messi.png
Opublikowano

Wrzuci mi ktoś Chińskiego Clienta na odsiebie lub speedshare pliska posypią się 5*

992b4bc6fac767dd.png62c2d12f9c2e883d.png

iRokushou Best KidMod Maple Story 4 Eva

"To nie tak, że nie lubię być dobry. Ale bycie złym lepiej mi wychodzi" - Johny "Stetson" Desperado

Opublikowano

Po co wy to piszecie masz lagi trudno nie graj i tyle serwer poki co rozkreca sie pozniej nie bedzie lagow i skonczcie pisac o tym ze macie lagi czy ze zostaniesz polaczony z server trwa za dlugo bo znowu koker zamknie

Opublikowano

Hm dziwi mnei ,ze jeszcze gracie skoro wam sie tak nie podoba o.0. Jesli chcecie naprawde dobry serwer to zrobcie ściepe na kase na dedyka... to moze zalozyciele wam zrobia na dedyku -,-'. Teraz bezsensownie marudzicie. Cieszcie sie wogole ,ze wam udostepnili ten serwer bo mogli rownie dobrze nie powiedziec wam. To nie wina kompa tylko po prostu net za cienki by przyjmowac jeszcze wiecej osob... Badzcie realistami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...