Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Timera Dedyk

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doładowałem 50zl na telefon zeby tutaj is i top10 a tutaj nie wiadomo czy wystartuje

50 zł lol na IS dla jakiejś topki.... i czegoś co nie istnieje Boże soory ze się spytam masz równo pod sufitem

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

50 zł lol na IS dla jakiejś topki.... i czegoś co nie istnieje Boże soory ze się spytam masz równo pod sufitem

jejku... zazdrościsz ? ;>

13735324352268179080.png

Opublikowano

http://timera.tk/

Chyba strona jeszcze nie gotowa ;p , ale widać po banerze "Timera" , ze wasza :> [tak podejrzewam :D]

13735324352268179080.png

Opublikowano

nie wystartuje dziś na 100%

I na co ten nie potrzebny spam ? , człowieku ogarnij =)

Ja tam wierze , że wystartują :>

13735324352268179080.png

Opublikowano

strona dziala rejesetracja on pobieranie on jest patrcher i client ale strasznie słaby transfer

Widze ze licznik podkrecony na stronie:) ale nieco za wczesnie go podkreciliscie:) Jak dla mnie mozecie wystartowac o 22;30 bo za chwile mam mecz i mnie nie bedzie:D

@edit

mam pytanie dlaczego nie działa aktywacja konta na emailu? chodzi mi o to ze link aktywacyjny nie dziala lecz konto jest stworzone i nie moge sie zalogowac na stronie

Opublikowano

Serwer wystartował:

http://www.mpcforum.pl/topic/721973-timera-pldedyk/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...