Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Timera Dedyk

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postęp pracy:

Forum: Skończone.

xxx

Server: 85%

strona: 70%

Patcher: Śkończony

Więcej informacji podam wkrótce !

UWAGA START SERVERA PRZEKŁADAMY NA NIEDZIELE, GODZINA STARTU 16:00.

Klient będzie dostępny dziś po południu.

timera.png

wstep.png

Timera będzie połączeniem medium a hard, nie będzie się grało za łatwo ale też nie za ciężko.

Nie znajdziecie na tym serverze milion zbroi, broni, biżuterii itd, brak 6/7 bonów, brak 6 skili.

Maxymalny poziom jaki będzie można osiągnąć to 120 oraz 95 pkt status.

Server przybliżyliśmy do polskiego metina, lecz w 100% rozbudowanego, o wiele szybszy

exp,drop więcej broni zbroi itd, Nowe mapy, nowe potwory, nowe questy, nowe bossruny ITD.

Zapraszam do przeczytania całej zapowiedzi ! ; )

parametry.png

Procesor : 4x 2.66Ghz

line.png

Pamięć: 8GB

line.png

Przepustowość łącza: 100mb/s

line.png

team.png

[GM]DvvP

line.png

[GM]Deff

line.png

Rekrutacja ZAMKNIĘTA.

line.png

dodane.png

1- Nowe fryzury

fryzy.png

2- Auto Poty

2.png

1.png

2- Nowe bronie

b1.png

b2.png

Tylko z woja, resztę zobaczycie sami.

3- Bossrun tutaj liczy się czas, czas za każde przejście bossrunu liczy się i zapisuje wynik na stronie głównej

bossrun v1- od 55 lvl

bossrun v2- od 95 lvl

Stań się najlepszy i walcz o pozycje ! Co 2 miesiące wyniki będą się zerowały.

4- Wbijanie skili: Wbijanie skili będzie dość proste mamy 10 ku do g1 Ku dropi z metinów do 50lvl,

Kamienie duchowe dropią z ripera, otrzymujemy od biologa, oraz możemy wymienić za magiczne monety.

5-Biolog: Biolog jest od 30 do 100 lvl, do 70 lvl oddajemy co 1 sec, po 70:

80lvl -15 min

90lvl -30min

95lvl -35min

100lvl -45min

od 60 lvl od biologa w nagrodę dostajemy magiczny metal, oraz magiczne monety, resztę musicie sami sprawdzić.

6- Magiczne monety

30180.png

Tą monetę można zdobyć z każdego mooba w grze oraz z questów.

Wymiana tych monet będzie taka, idziemy do seon-hae i wymieniamy

np 10 monet za rękawice złodzieja itd.

7- Dt:

Demon Tower jest nieco urozmaicone Po riperze przenosi nas na kolejne piętro gdzie czeka na nas niebieska śmierć, następnie przenosi nas na kolejne piętro gdzie mamy do zabicie Czerwonego Smoka.

8- WW

Na serverze nie mogą zabraknąć wieży wygnańców

Więcej informacji wkrótce.

8- Loch pająków v3,

Dostępna będzie kolejna komnata pająków v3.

9- żeby dostać się do komnaty pająków v2 będziemy musieli udać się do strażnika v2,v3

i wybrać u niego misje na przepustkę. Misja będzie polegała na zabiciu danej ilości pająków w v1.

Tak samo będzie polegało na wejście do v3.

10- Nowe wierzchowce

Na serverze znajduje się 11 wierzchowców

4 podstawowe są u handlarki różnościami.

Pozostałe możemy kupić w sklepie, lub zdobyć z bossów.

11- Expowiska:

Na serverze nie będzie dużo expowisk,

Grota v1,v2, WW, Zombie od 95 lvl, Cmentarz 100lvl, Nawiedzona Dolina 105 lvl, Katakumby.

12- Katakumby:

Katakumby prawdopodobnie będą od 95 lvl, będzie 7 pięter, kostucha boss

(więcej informacji wkrótce)

13- System ulepszania broni, zbroi itd.

Jako chyba 1 server wprowadzimy taki system będzie on polegał tak:

Z bojowego miecza robimy miecz Syriusza i teraz z syriusza nie robimy kolejnego epika tylko

tego epika musimy wydropić, będzie tak z każda zbroja, bronią itd.

Mamy taki plan (bardzo was prosze piszczie co o tym sądzicie)

14- Nie może również zabraknąć groty v3, będzie tam smok, oraz metiny.

15- możliwość łączenia przedmiotów do 250

16- Max szybkość poruszanie się do 250

16- w eq mamy spis wszystkich bonusów.

17- Nowy interface

18- Na starcie gry otrzymujemy podwójny magazyn oraz 3 ręke.

19- Na start otrzymujemy podstawowe eq +9, pierścień tp, militara.

SS weryfikacyjne

ss1.jpg

ss2.jpg

Zapraszam serdecznie do pisania propozycji, swoich uwag itd.

Start servera przewidujemy na 08 (sobota)

Zapraszamy do czekania na start !

csyt2-signa.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wprowadziłeś złe ssy weryfikujące.

15. Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a video z zapowiadanego serwera na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napisane przez komendę /b bądź /n ''Nazwa serwera dla Mpc Forum''. SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

1h

Opublikowano

co do dropu tych epików, musze mieć założonego syrka to wtedy jest możliwość, że dropnie następny epik, tak ?

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Maks szybkość poruszania 250 to do mnie przemówiło, lecz czy u handlarza będą poty 60 na speeda, aby móc tę granicę wykorzystać?

Mało się dowiedziałem z prezki, lecz pomysł z dropieniem epika może okazać się dobry, lecz po co wtedy nam robienie z bojowego syrka?

Opublikowano

Maks szybkość poruszania 250 to do mnie przemówiło, lecz czy u handlarza będą poty 60 na speeda, aby móc tę granicę wykorzystać?

Mało się dowiedziałem z prezki, lecz pomysł z dropieniem epika może okazać się dobry, lecz po co wtedy nam robienie z bojowego syrka?

Tak będą poty 60 speeda, jeszcze będziemy musieli przemyśleć system epików. Mało się dowiedziałeś z zapowiedzi bo o to chodzi, jak po samej nazwie "zapowiedź".

csyt2-signa.png

Opublikowano

13- System ulepszania broni, zbroi itd.

Jako chyba 1 server wprowadzimy taki system będzie on polegał tak:

Z bojowego miecza robimy miecz Syriusza i teraz z syriusza nie robimy kolejnego epika tylko

tego epika musimy wydropić, będzie tak z każda zbroja, bronią itd.

Pomysł bez sensu , w takim razie poco męczyć się z bonami w syrkach , skoro potem jak wydropimy broń na wyższy lv to po prostu go wywalimy? Zróbcie tak , żeby z syrków robiło się kolejną epike , a z niej kolejną , ale bez przesadyzmu w tych epikach , 2/3 w zupełności wystarczą , z racji tego , że nie startuje w tym czasie nic fajnego , będę trzymał kciuki za ten serwer , no ale jak nie zmienicie systemu ulepszania , to nawet na niego nie wbiję ;P

PS. Prezka zrobiona "na odwal się" , z takim nastawieniem to Wy graczy nie zachęcicie , wprowadźcie troche urozmaicenia , wstawcie ss handlarzy , za mało grafiki , napisy zlewają sie w siebie itp , ogarnijcie to :>

Opublikowano

8 GB troche słabo ;/

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

W ogóle w zapowiedziach serverów Metin2 czy jakich kolwiek innych (Głównie MT2) ludzie robią jeden kategoryczny błąd.....

Nie szerzą reklamy dalej....

Po co wgl to? Wbije 50 osób serio którym sie prezentacja spodobała... dołoży się 50 chętnych i co? KONIEC !

Reklamujcie na innych forach o tematyce mmorpg, metin2 etc. Róbcie Trailery, Video na YT... Jeżeli wam tak zależy. Starajcie się! =]

Serwerek w miarę ładny z tego co wyczytałem bez zjebanych nowości 6/7 b. :] Więc zagram. Ocenie.. Zobaczymy...

Ale wyprzedźcie konkurencje. Jebnijcie choćby samą zapowiedź na każdym forum co walnie wam na google : )

Pozdrawiam.

naajsik.png

Opublikowano

ja nie zagram bo ostatnio to same hardy no oprucz Sagamt2 ale on raczej padnie bo tam trzeba dropic eq na 1 lv i tarcze wiec tak średnio. Dlaczego nikt nie zrobi serwa easy/efun ma 250 full epików tanie eq skille na p odrazu dużo expowisk itp a nie same hardy i medium

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

ja nie zagram bo ostatnio to same hardy no oprucz Sagamt2 ale on raczej padnie bo tam trzeba dropic eq na 1 lv i tarcze wiec tak średnio. Dlaczego nikt nie zrobi serwa easy/efun ma 250 full epików tanie eq skille na p odrazu dużo expowisk itp a nie same hardy i medium

Bo z reguly na takich serwerach gra sie tydzien.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dobra prezka, Zagram. A Skille na P wbija się standardowo? Czy fasolki, egzo, rady są u npc? I gdzie npc w prezce? ;/

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Dodaj npc / handlarzy do prezentacji, czas do 15.

jak nie ma prezentacji...

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

ciekawy serwer jak jutro wystartuje to zagram

dlaczego KU tylko dropi z metków do 50 lvl ?

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

O której godzinie start?

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

Następny denny , monotonny serwer , na którym będzie grało max 100 osób w godzinach szczytu (lub jak kto woli popołudniowych) .

Twórcom hardów (ITP) już podziękujemy , może najwyższy czas na jakiś EASY?

dziękuje .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Następny denny , monotonny serwer , na którym będzie grało max 100 osób w godzinach szczytu (lub jak kto woli popołudniowych) .

Twórcom hardów (ITP) już podziękujemy , może najwyższy czas na jakiś EASY?

dziękuje .

Wypierdalajcie z tymi "Easy" Jak widze tą nazwe to mnie chuj chce strzelic , jak można na takim gównie grac? Rzeczywiście , mega frajda bo all u npc , lv i kase też u nich dostajesz , co to kurwa jest w ogóle?

Opublikowano

Nie jesteście 1 co epiki dropią z potworków ;>

To już było 2 lata temu na serwerze którego IP nie podam, bo nie chcę reklamować choć mało ludzi tam gra

tenor.gif

Opublikowano

Ludzie czy wy do ciężkiej cholery nie umiecie sami zrobić obrazków ? Już 4 temat w którym ktoś ukradł obrazki z moich prezentacji !!! Co za żenada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...