Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] KW-1S, IS, IS-3, IS-8, IS-7

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ravoner

Z tym się nie zgodzę, spójrz na TD ZSRR moim zdaniem są zbyt OP i w ogóle kosmiczne (Dlatego obiect 908 (Chyba 908, ten na 9 tierze) jest nazywany ufo bo znika :D )

Object na 9 tierze jest super OP i pro, przebija wszystko, celność dobra, ROF jak na takie działo DMG i kaliber to nie wyobrażalnie dobry i camo tak dobre że znika sprzed cb jak stoi 50m przed tobą i jeszcze strzela. To jest jeden przykład dlaczego nie można mówić o równości wszystkich czołgów.

Ruskie są lepsze bo WG jest z Białorusi ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No tak, ale jak chcesz zarobić kiedy grając z takim obiectem srasz w gacie bo boisz się że zdejmie cię na hita a ty nawet go nie przebijesz z takiej odległości?

Moim zdaniem powinni znerfić TD ZSRR poczynając od SU-100. Ale to tylko marzenia bo WG bardzo bardzo rzadko nerfi czołgi ZSRR, a tym bardziej je całkiem zmodernizować.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Taki obj ma slaby pancerz, czesto go przebijam. Zdejmuje gaske i objezdzam. Z tego co wiem ruskie czolgi maja znerfione zarobki kredytow i expa.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Słaby pancerz? Czy ty w ogóle grałeś kiedyś w World of Tanks? Powoli mam dość twoich przechwałek ile to ty nie zarabiasz, że wszystko przebijasz itd.

Niby object ma 120mm pancerza, ale chyba z tytanu, a nie ze stali. Object jest tak skątowany że przebić go można w bardzo mało miejsc, z daleka jest to teoretycznie możliwe bo da się trafić w nie skątowane miejsca, praktycznie szanse są równe zeru bo pocisk może zmienić tor lotu o metr i już jest dupa.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja strzelam na auto nawet nie patrze nawet jesli nie tak to na modach gdzie strzelac? mozna. Zakonczmy tą dyskusje gdyz jest nie na temat.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Po pierwsze, bardzo, bardzo zszedliście z tematu. Po drugie, zamiast Flap się tu użalać, nie lepiej było by napisać do Developerów żeby coś zrobili? :)

Opublikowano

@Madived

Co da napisanie do Developerów? Napisałem już że są oni z Białorusi dlatego też czołgi ZSRR będą zawsze OP.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Może uważają że czołgi ruskie są dobre, skoro nikt(tego nie wiemy) się nie skarży, zawsze warto spróbować. :)

Na prośbę autora cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...