Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] KW-1S, IS, IS-3, IS-8, IS-7

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam do wyboru tą drogę, Nie wiem czy pójść do T-150, KW-3, KW-4, ST-1, IS-4. Jeżeli macie jakieś pomysły mówcie Nie mam pojęcia jak porównać IS-7 Do IS-4.

Bardziej mi chodzi w co iść czy w to albo to lub od razu te dwa ;p

Opublikowano

Is-7 ma lepsze katy na pancerzu dzieki czemu bardzo czesto rykoszetuje pociski i jest mobilniejszy. Moim zdaniem powinienes isc ta droga, najwyzej potem do is-4.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Po pierwsze, SuperClown, każdy ma swoje zdanie. Skoro dla Banana IS-7 to top tank, to czerpie frajdę z gry, natomiats dla Ciebie nie. :) Dla mnie również IS-7 jest tak jakby, TopTankiem, ale jest coś lepszego, nie napisze bo nie wychodźmy z tematu.

Opublikowano

@UP

Co ty mówisz?. To już nie te czasy kiedy to IS'y były królem WoT'a ...

Ew. Idz w IS-4 Tak jak pisałem

Co Ty mówisz? To jaki czołg jest według Ciebie teraz top?
Opublikowano

No nie chce zaczynać kłótni i spamu w tym temacie, ale powiem ci że według mnie nadal maus jest top, sam go mam i mam frajdę z gry.

Tak, pewnie teraz będziesz spamił typu "hahah maus, is 7 lepszy". Ale tak jak pisał kolega 2up każdy ma swoje zdanie.

Opublikowano

@topic

Droga do IS-7 jest prosta. Nie ma jakiś trudności , jedynie na IS-3 z pierwszym działem miałem problemy. IS-7 Lepszy do kontowania , dobre działo i świetny jako wsparcie dla innych grup czołgów. IS-4 jest to bardziej skomplikowana sprawa. IS-4 przyjmuje na siebie więcej pocisków , ale całkiem ciężko go przebić. Ja polecam drogę IS-7.

@up Maus vs IS-7 , 1 vs 1 - Maus nie ma żadnych szans lecz w grupce maus to potęga.

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

Naucz się dobrze kątować i IS-7 jest niepowstrzymany, jeżeli chodzi o rosyjskie i amerykańskie drzewko;)

Opublikowano

Skoro jest tyle głosów naraz spróbuję dobić się do IS-7 co do IS-4.. Nie wiem ponieważ gra T-150 wymaga dość dla mnie refleksu. 2 strzały z 122mm od Kw-1s leżę [to było w testowej 7.5]

Teraz zostaje kwestia płacenia za ammo i naprawę. Naprawdę zarabiam tym kw 10-20-30k na bitwę 5-10 idzię na naprawę a 3-7k na ammo :l

Opublikowano

IS-7 dobre działo mobilny szybki nie czeba katowac :)

IS-4 działo z IS-8 wolny troche lepszy pancerz

ja brałbym najpierw IS-7 bo później masz już połowę rzeczy zbadanych w drodze do IS-4 :)

Opublikowano

Naucz się dobrze kątować i IS-7 jest niepowstrzymany, jeżeli chodzi o rosyjskie i amerykańskie drzewko;)

IS-7 sie nie kontuje, wystawia sie tylko przod.

Opublikowano

IS-7 sie nie kontuje, wystawia sie tylko przod.

No nie kontuje się, ale za to się kątuje :) Jeżeli wyjeżdżasz "na pałę" to tak - jeżeli potrafisz myśleć i grać to chowasz się za budynkiem i kątujesz.

Opublikowano

Nie kątujesz czołgu, który ma fabrycznie pochylony pancerz nie tylko w pionie, ale i w poziomie, przez co jego przód ma kształt klina. Kątując taki czołg, niwelujesz ciężką pracę inżynierów, którzy już w fabryce nadali mu odpowiedni kształt. I twoje płyty czołowe zamiast pod chorym fabrycznym kątem np. 30 stopni są ustawione do przeciwnika pod kątem 90 stopni. Bum, dostałeś, weszło. Przykład: IS-3. IS-7.

Opublikowano

Ty rozumiesz co ja do Ciebie mówię?

Przeczytaj to co napisałem i pomyśl. Myśl więcej, niż pisząc posty;)

Opublikowano

Trudno Cb zrozumiec za pierwszym razem. Teraz juz wiem o co Ci chodzilo.

Wiem, że trudno mnie zrozumieć, gdy ja coś mówię to trzeba myśleć, bo bez tego nie ujdzie się ze mną dogadać. Tak czy siak: IS-7 lepszy jeżeli potrafi się dobrze grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...