Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Ulepszanie lf4

LegalnyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według moich obliczeń to jeżeli mamy gdzieś około 40 LF4 i wtedy chcemy je ulepszać to nie opłaca się ulepszać ich na 16 lvl , gdyż jeżeli ulepszymy je na 10 lvl, a nie na 16 to stracimy tylko 1,5 tyś dmg. A więc zaoszczędzimy ponad 1,5 mln URKII !!

Powiedzcie mi, czy tak na prawdę opłaca się na 16 lvl mieć ? Bo jak dla mnie nie. Gdybym o tym wiedział wcześniej to sam bym swoich 17 lf4 nie ulepszał ;p

Opublikowano

Jak dla mnie nie warto wogóle ulepszać przed osiągnięciem 35 LF4, 36pp, Apisa, Zeusa.

Może drony, ale i to mało daje.

Opublikowano

Uleprzać warto TYLKO przy nowet super elicie-jak anonymous pisał. 1.500 dmg może i mało, ale jeśli chce się atakować maximum to warto, zawsze jest ta większa suma :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Według moich obliczeń to jeżeli mamy gdzieś około 40 LF4 i wtedy chcemy je ulepszać to nie opłaca się ulepszać ich na 16 lvl , gdyż jeżeli ulepszymy je na 10 lvl, a nie na 16 to stracimy tylko 1,5 tyś dmg. A więc zaoszczędzimy ponad 1,5 mln URKII !!

Powiedzcie mi, czy tak na prawdę opłaca się na 16 lvl mieć ? Bo jak dla mnie nie. Gdybym o tym wiedział wcześniej to sam bym swoich 17 lf4 nie ulepszał ;p

Wiesz co ziomek powiem Ci tyle ... to nie żadne wyliczenia tylko poprostu zobaczyłeś aukcję na allegro mojego kumpla któRY NAPISAŁ DOKŁADNIE TO SAMO CO TY W TYM POŚCIE , TYLE ŻE KILKA DNI TEMU !!!

Więc weź sobie jebany gimbusie nie przypisuj czyiś przemyśleń bo gówno wymyśliłeś a plagiatujesz ....

Wstawiłbym link do aukcji na allegro ale nie można tutaj takich linków wstawiać -.-

Aukcje kumpel wystawił 4 września ( i napisał tam to co ty na chama zjechałeś ) a temat założono dziś godzina 15:52 -.-

Pozdro lamusie.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...