Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak nie dostać ostrzeżenia na DarkOrbit za Bota lub inne wspomagacze !

ByczekXde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie dostać ostrzeżenia na DarkOrbit za Bota lub inne wspomagacze !

1. Logujemy się na konto.

2. Wybieramy Serwer.

Reszta TuT'ka w Spoilerze :P

3. Wchodzimy w Zakładkę Uridium.

4. Klikamy Doładuj Konto.

5. Wybieramy tak jak na obrazku poniżej.

1.PNG

6. Klikamy Do Kasy.

2.PNG

7. A reszta to kwestia płatności.

! NIE MA ZA CO !

Proszę o nie usuwanie tematu

:D

Opublikowano

Niby nic, ale coś w tym jest, konto z podwajaczem 24/7 na boxach śmiga dziennie 400k uri robi, i bana nie mam, a ludzie płaczą że permy dostają na forach.

Opublikowano

Aha i ze mam kase wrzucic w darkorbit zeby bana nie dostac tak? , to szkoda ze tu nie ma - Bo dal bym ci z chęcią :) wyjazd z tym tematem :)

Opublikowano

Niby nic, ale coś w tym jest, konto z podwajaczem 24/7 na boxach śmiga dziennie 400k uri robi, i bana nie mam, a ludzie płaczą że permy dostają na forach.

Bo używają gówna zwanego boxybot.

Opublikowano

Hahaha jak bym miał inwestować w jaką kolwiek grę musiał bym być kompletnym kretynem, wolę iść z kumplami na piwo.

bugpointblack.png

Opublikowano

To nie prawda, ja podczas 1 wielkiej fali banów (jakieś pół roku temu) dostałem pierwsze ostrzeżenie mając na koncie premkę, rabat i podwajacz+ niecały miesiąc wcześniej zrobiony przelew za 300zł:pp

Od tamtej pory alieny+boxsy i boconę do 10h dziennie na samej premcę

Od dwóch miesięcy 24/7 przez pierwszy miesiąc alieny+boxsy tylko premka

I teraz od jakiegoś miesiąca również 24/7 na boxsy premka+podwajacz

To z ładowaniem kasy i nie banowaniem było kiedyś, a teraz... no takiego co stanowi jakiś % dochodów serwera wiadomo że nie zbanują, ale drobne wydatki tj. przelew odświętnie, premka czy jakieś rabaty nie dają bezpieczeństwa:p

Opublikowano

To nie prawda, ja podczas 1 wielkiej fali banów (jakieś pół roku temu) dostałem pierwsze ostrzeżenie mając na koncie premkę, rabat i podwajacz+ niecały miesiąc wcześniej zrobiony przelew za 300zł:pp

Od tamtej pory alieny+boxsy i boconę do 10h dziennie na samej premcę

Od dwóch miesięcy 24/7 przez pierwszy miesiąc alieny+boxsy tylko premka

I teraz od jakiegoś miesiąca również 24/7 na boxsy premka+podwajacz

To z ładowaniem kasy i nie banowaniem było kiedyś, a teraz... no takiego co stanowi jakiś % dochodów serwera wiadomo że nie zbanują, ale drobne wydatki tj. przelew odświętnie, premka czy jakieś rabaty nie dają bezpieczeństwa:p

Kupując jakikolwiek pakiet na rzecz BP uiszczasz opłatę za ABONAMENT.

BP, nawet jeśli korzystasz z botów czy latasz z gołymi pannami poprzyklejanymi do dronów może zrobić dwie rzeczy:

1. Usunąć Ci konto I ODDAĆ NIEWYKORZYSTANE ŚRODKI Z ABONAMENTU\

2. Zapomnieć o Tobie

Wskaż mi chociaż jedną osobę, która skorzystała z opcji abonamentowej i straciła konto. Znam mnóstwo osób, mnóstwo bociarzy ale nie słyszałam nigdy, aby jakakolwiek premka straciła konto. Mam na myśli premkę za pieniądze, nie za jakieś eventy.

W innym wątku pisaliśmy o "prawie". Gdyby na przykład mnie, posiadaczowi abonamentu premium czy podwajacz, BP zabrał by konto, miałabym prawo rościć sobie przynajmniej zwrotu pozostałości z tegoż Abonamentu. W przeciwnym razie można by mówić o kradzieży.

Jedno z moich kont było bocone niemal przez rok. NON STOP. Były jakieś fale banów, jakieś captcha, jakieś inne bzdury - nigdy żadnego problemu nie miałam. Bo ich mieć nie mogłam. Płacisz - masz. Bigpoint wie, że jakikolwiek pozew zbiorowy i są przegrani. A są młodzi specjaliści, którzy takiej sprawy podjęli by się za free, tylko za procent od potencjalnych odszkodowań.

To nie jest tylko gra, jak już wcześniej wspomniałam, to srogi biznes :)

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

ubvahaahahahhah

Kaska a moze Tomek xD dawno takich głupot nie czytałem, pozdrawiam !

Konto należy do bigpointu, i mogą z nim robić to co chcą.

Nie masz żadnego prawa do niego i do tego co tam sie dzieje.

Szwaby to są mądre stworzenia.

Polecam przeczytać OWH

Pozdrawiam,

EVIL

Opublikowano

ubvahaahahahhah

Kaska a moze Tomek xD dawno takich głupot nie czytałem, pozdrawiam !

Konto należy do bigpointu, i mogą z nim robić to co chcą.

Nie masz żadnego prawa do niego i do tego co tam sie dzieje.

Szwaby to są mądre stworzenia.

Polecam przeczytać OWH

Pozdrawiam,

EVIL

Z kontem mogą robić co chcą i tak, to ich zapis w OWH.

Jednak ICH konto i ICH OWH to jedna sprawa. Druga to MOJE / TWOJE pieniądze :)

OWH w tej kwestii jest z przyczyn wiadomych niedoprecyzowany.

PS: Jedna z zakładek na dole w dziale Uridium ma w nazwie "Wypowiedzenie" - to tak podsumowując.

Pozdrawiam także każdego, kto uważa, że jakieś OWH stoi ponad prawem,

Kaśka

Opublikowano

Moje oba konta śmigają, na 1 trochę kasy było wydane, a drugie zapasowe, bocę od początku wakacji, ani grosza w nie nie wywaliłem i 0 żadnych warnów, a boci tylko jak działa boxybot lub jakiś inny darmowy, przerwa jest tylko jak jest update.

Chociaż na PBDO też ostatnio je puściłem.

obraz24.png

Opublikowano

Bo bocić trzeba z głową, kiedyś było opisane jak bocić żeby nie wyłapać bana. Ja sobie boce tak jakbym faktycznie grał na koncie, tzn nie boce 24/7 tylko puszczam bota na noc i rano wyłączam, po za tym na tej zasadzie działa skrypt i jak latasz powyżej 48 h ban gwarantowany.

bugpointblack.png

Opublikowano

@UP Kolejny, gówno prawda! Nie raz już mi konto latało 5 dni bez sekundy przerwy i nie ma bana, więc Twój sposób jest beznadziejny bo tylko tracisz czas = uridium.

obraz24.png

Opublikowano

Wszystkich was pogieło już od dawna nie banują bo skrypt okazał się wielką lipą. Nie ma znaczenia czy boxybot itp... latałem na kbocie oraz ibocie i 2 ostrzeżenia wyłapałem (ok rok temu). Aktualnie mają wyłączony system wyłapywania botów bo widocznie miał jakieś "luki" lub wyłapywał tych z top 100 co grają na jednym koncie po 4 osoby 24h. Sami doskonale wiecie z oficjalnych wiadomości że planują zmniejszyć ilość urki za coraz to dłuższy czas zbierania boksów.

Co do kupna premium,podwajaczy-kupując zawierasz w pewnym sensie umowę handlową na dany okres i mimo że konta są BP jak dostaniesz bana to powinni zwrócić tobie koszty <--- jest to zawarte w międzynarodowych umowach handlowych. Również temat wielokrotnie dawniej poruszany na forum DO lecz z racji tego że były to tematy niekorzystnie dla nich modzi szybko je zamykali.

Aktualnie możecie bocic nawet 84h na dobę :P ich skrypt jest off a straszyć że prowadzą jakieś akcje to mogą ale własne babcie

Opublikowano

niby jest tak jak mówicie, umowa, zwrot kosztów powinien być, ale weźcie pod uwagę, ze tam w OWH jest zapis, że boty łamią to OWH i BP nie ma żadnego nakazu oddwania kosztów DOBROWOLNEGO zakupu, przecież to DARMOWA gra online, więc weźcie skończcie pierdolić głupoty i pomyślcie chwilę, uważacie że BP dałoby sobie jakąś lukę, którą ktokolwiek mógłby wykorzystać, a oni straciliby pieniądze? HAHAHA!

co do "tuta" ,, nie działa, premka, podwajacz, rabatówka, kilka przelewów i banik poleciał, więc skończcie temat bo szkoda czas tracić na czytanie ..

Opublikowano

Hahaha jak bym miał inwestować w jaką kolwiek grę musiał bym być kompletnym kretynem, wolę iść z kumplami na piwo.

Mam lepsze zdanie na ten temat. Ucz sie, a pozniej bedzie cie stac i na piwo i na gre. Co do tematu, moim zdaniem temat nie ma sensu, myslicie ze jak wam daja bana patrza na to ile kasy wladowaliscie w gre?

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Temat bez sensu i się z nim nie zgodzę, ale ok. Zostawie go. Nawet jak załadujesz urkę to i tak możesz dostać warna/bana jak wszyscy wyżej pisali. To nie ma znaczenia czy płacisz, czy nie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Temat bez sensu i się z nim nie zgodzę, ale ok. Zostawie go. Nawet jak załadujesz urkę to i tak możesz dostać warna/bana jak wszyscy wyżej pisali. To nie ma znaczenia czy płacisz, czy nie.

mało wiesz, trzeba umieć z nimi rozmawiać, znajomy dostał warna, a pakuje w tą grę kasę po 300 PLN tygodniowo, i tak ich opierdolił, że go odblokowali tylko do niemieckiego napisał

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

każdy zna sposób jak nie dostać ban normalne że nie za darmo a ja na stronie kamieniarza znalazłem jak działa skrypt proszę

Jak działa AntiBot Script w DarkOrbit

Skrypt sprawdza:

- ile czasu spędziłeś online w ciągu 14 dni

- ile czasu spędziłeś na niewidce w ciągu 14 dni

- przerwy czasowe między zebranymi boxami (dzięki temu mogą stwierdzić że grałeś bez przerwy, bez chodzenia do toalety, itp.)

- całkowity czas spędzony na danej mapie w ciągu 14 dni

Po analizie tych danych mogą stwierdzić ile czasu spędziłeś grając i czy jest to w miarę w granicach możliwości człowieka. Oczywiście sprawdzają także ilość padnięć, ubitych statków, ubitych alienów, zdobytego uri (wydane uri na wyposażenie także liczą!), itp.

Osoby, których prawdopodobieństwo bycia botem jest większe niż 85% dostają bana. Osoby z prawdopodobieństwem od 85% do 50% dostają ostrzeżenie, a reszta może być spokojna.

Liczę na like ;)

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

każdy zna sposób jak nie dostać ban normalne że nie za darmo a ja na stronie kamieniarza znalazłem jak działa skrypt proszę

Jak działa AntiBot Script w DarkOrbit

Skrypt sprawdza:

- ile czasu spędziłeś online w ciągu 14 dni

- ile czasu spędziłeś na niewidce w ciągu 14 dni

- przerwy czasowe między zebranymi boxami (dzięki temu mogą stwierdzić że grałeś bez przerwy, bez chodzenia do toalety, itp.)

- całkowity czas spędzony na danej mapie w ciągu 14 dni

Po analizie tych danych mogą stwierdzić ile czasu spędziłeś grając i czy jest to w miarę w granicach możliwości człowieka. Oczywiście sprawdzają także ilość padnięć, ubitych statków, ubitych alienów, zdobytego uri (wydane uri na wyposażenie także liczą!), itp.

Osoby, których prawdopodobieństwo bycia botem jest większe niż 85% dostają bana. Osoby z prawdopodobieństwem od 85% do 50% dostają ostrzeżenie, a reszta może być spokojna.

Liczę na like ;)

Już działa na innym systemie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...