Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem]Szkoła

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Feniks

Jeśli jesteś zwykłym, przeciętnym uczniem i chodzisz do przeciętnej szkoły i nie wymagasz niczego ponad przeciętność to się zastanawiam, jakim cudem dostajesz wpierdol. Szczęście w nieszczęściu że Ci dziś nie wpierdolili hehe. Nic im nie mów, ale jeśli już wyrobili sobie takie zdanie o Tobie jak "zabawka na cały rok szkolny" to będziesz miał tak zawsze, najlepiej poczytaj sobie kawały i im powiedz jakiś o nich - w końcu szukają tylko czegoś co sprawi im radochę, a jak ich pojedziesz trochę przestaną albo wręcz przeciwnie - po książkach z plecaka, nie będziesz dawał rady usiedzieć na przerwach, a na koniec po rowerze.

Tak tylko jak widzę co wyprawiają w szkole na przerwach jak coś robią to tylko podejść i zajebać ;x.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W gimnazjum byłem gościem z niższej półki, oni byli fajni. Też trafiało się, że jakoś mnie zaczepiali, nawet dwa razy się biłem i o dziwo wpierdolu nie dostałem.

Teraz pracują gdzieś, nie wiem, coś robią. Generalnie zniknęli z mojego życia i przypominają mi się kiedy czytam historie jak Twoja.

Mi nikt wtedy nie powiedział, że o nich zapomne, że z kilka lat czasy gimnazjum będą dla mnie zamglonym wspomnieniem, na którego odtwarzanie nawet nie mam czasu.

Nie martw się, weź sobie do serca to co napisałem i żyj dalej. Może za 20 lat spotkasz jednego z nich, podacie sobie dłonie a on zatankuje Ci mercedesa ;)

f.png

Opublikowano

Co do autora to po tym wyżaleniach stwierdzam,że jesteś gorzej niż kobita.

Po twoich (napisałem z małej litery ponieważ cie nie szanuję) postach stwierdzam, że jesteś idiotą.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Gorzej jak przeciwstawisz się, a jeszcze gorzej dostaniesz.

Najlepiej porozmawiaj z rodzicami, pedagogiem szkolnym, gdybyś miał dowody na to, iż obrażają Ciebie, biją to możesz nawet za pośrednictwem rodziców zgłosić sprawę na policję.

Nie warto wdawać się w bujkę, bo możesz mieć przez to jeszcze większe problemy.

Powodzenia!

Opublikowano

Pokaż że jesteś kimś, nie daj sobie robić za plecami, idiotów trzeba tępić - sam się na tym przekonałem, "Usłyszysz leszcz gej wal w mordę lecz pierw pomyśl, czy ten gang osiedlowy cie nie sprzeda za te ciosy, że nie wszyscy są w porządku powinieneś o tym wiedzieć."

ps. Najlepiej sprawę załatwić samemu, wyjście do "pedagoga & rodziców" nie jest dobrą opcją, a zarazem jest to najgorsza opcja - uwierz.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Jeżeli to są typowe "kozaczki" to nie masz coś się obawiać. Najlepiej zrób coś takiego, żeby ich ten "boss" się popłakał-poskarżył, ja pamiętam w 1gim, przyszli do nas do szkoły "nowi" wielkie koxy ze swoim "mistrzem". Kozaczyli do każdego i to było przeważnie wtedy gdy duża grupa ludzi była w tym samym miejscu co oni (chceili się popisać i zyskać respekt przed starszymi). Ale gdy schowaliśmy mu plecak czy np. wrzuciliśmy jajka do plecaka (przez przypadek się rozgniotły :P), to ten ich mistrz najpierw się popłakał i pobiegł do WF-istów- widziała go bardzo duża liczba osób. Po tych wydarzeniach sam się stał pośmiewiskiem innych i nawet, jego koxy już się z nim nie zadają.

Więc najlepszym sposobem będzie jeżeli zrobisz coś w stosunku do niego na tle całej klasy. Mam na myśli oczywiście coś nie fair, ale to chodzi o to, żeby on sam doświadczył upokorzenia przed całą klasą.

A Ci co tu piszą, że kogo oni to by nie zlali, że jesteś ciota itp... Nie zwracaj na nich uwagi, widaż, że oni również mają jakieś problemy lecz je "duszą" w sobie, a ty jesteś silny, ponieważ nie boisz się przyznać do poniżania :)

Pozdrawiam! i Powodzenia :)

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

Hahaha małe rozluźnienie po szkole o szkole. Chłopie chodzisz do gimnazjum a płaczesz na forum że Cię biją? Teraz o tym myślisz ? mogłeś kolegować się na początku 1 klasy gimbazjum to nie miałbyś takich problemów.Jesteś gburem z początku to Cię tak zapamiętają i nigdy Cię nie polubią.

Ostre ale prawdziwe.

Opublikowano

Mogłeś naprawić reputację już na początku roku. Pewnie teraz siedzisz wszędzie sam, ale nie o tym mowa. Jak jakiś się zacznie to na początku spokojnie podejdź do tego. Potem użyj ręki, jak najmocniej uderz plaskacza - nie typowego liścia z palców, a mocną bułę z dolnej końcówki dłoni. Staraj się trafić w szczękę, a zaufaj, że przez następnych kilka dni to będzie czuł i zdobędziesz swój "respekt." Masz też jedno miejsce na ciele, które go może całkowicie osłabić, czyli nie wstanie i nie będzie czuł kręgosłupa przez 2-3 minuty, ale to zbyt brutalne. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...