Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem]Szkoła

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moze zmien klasę? Pójdź do dyrektora i powiedz ze prosiłbyś o zmiane klasy. Powiedz poprostu ze Tobie dokuczaja i zmiana klasy na pewno by Tobie pomogła.

Oczywiscie dobrym rozwiazaniem jest rozpoczęcie pracy nad sobą. Ćwiczenia w domu Tobie pomoga. Wzmocnij piąstki i ogólnie zwiększ siłę. Ponoć do walk dobre sa ćwiczenia z cieniem ale ja sie na tym nie znam. Raz porządnie trafisz w mordę i walka sie zakończy w przeciągu 2minut. Na nastepny dzien bedziesz miał spokój. Jesli nie to kolejna solowa z innym. Wtedy juz raczej na pewno bedziesz miał spokój.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

jak juz im wjebiesz czy twoi koledzy nie wóź sie po szkole tylko zachowuj sie normalnie bo jak bedziesz sie wozic to zwracasz tylko na siebie uwage tzw."prosisz sie o wpierdol" wiem chodze juz 3 rok do gimbazy... same łysole w klasie

Opublikowano

Heh, kopia Cie pewnie na kazdej przerwie, a teraz cos skaczesz do mnie. Wyjdz z domu

Heh, kopia i pluja na Ciebie pewnie na kazdej przerwie, a teraz cos skaczesz do mnie. Wyjdz z domu

Opublikowano

Ja nie wiem co wy macie za patoligie w szkole. Jak u mnie była taka bójka to kończyło się to dla tych osób tak bardzo źle , że odechciało im się tego ksw. A u ciebie w szkole nauczyciele nie zwracają na to uwagi? Ty nie możesz do nikogo się zgłosić?

fjlw0o.jpg

Rekrut
Opublikowano

Heh, kopia Cie pewnie na kazdej przerwie, a teraz cos skaczesz do mnie. Wyjdz z domu

Heh, kopia i pluja na Ciebie pewnie na kazdej przerwie, a teraz cos skaczesz do mnie. Wyjdz z domu

ogarnij myslisz ze masz jakiegos typa zkoxowanego w sygnie i strugasz koksa ktorym naprawde nie jesteś!

WY PIER DA LAJ !

WY PIER DA LAJ !

WY PIER DA LAJ !

WY PIER DA LAJ !

Opublikowano

Nie znam Cie, ale jeżeli jesteś taką "ciotką" to będzie Ci ciężko :( Musisz dotrzeć do lidera grupy... jeżeli jest to nie wielka grupa (2-4os.) to wystarczy do jednego z nich...

Wtedy może Cie "obroni".... Jeżeli Cie popchnie... - oddaj mu... ale nigdy pierwszy nie zadawaj silnego ciosu...

Nie możesz również pokazać swojej słabości, że się ich boisz.... nie przejmuj się jeżeli Cie zaczną wyśmiewać czy coś...

Spróbuj go jakoś "zgasić" dobrą ripostą ale tu ostrożnie bo to może odwrócić się przeciwko Tobie....

Do wychowawcy to ostateczność, potem będzie kapuś, społeczniak i konfident..

Opublikowano

Jesli juz bezdie na prawde zle , nauczyciele nie pomoga to bitka.. ostatecznosc, ale jak nakopiesz jednemu "koxowi" reszta ucieknie bo sie bedzie bala.. Powodzenia , poogladaj filmiki , pocwicz na worku i bedzie ok .

Opublikowano

Jesli chcesz wyrobić sobie respekt bez bicia, to polecam być dobry w jakiś sport. Pokaż im, ze np. zajebiście grasz w piłkę, lub w kosza.

Z tego co mówisz są to typowe kozaczki, raz jednemu z nich najebiesz i będzie dobrze.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Mam w klasie takiego kumpla (3 gimbaza) ogółem od przedszkola nim poniewierają , a to popchną a to walną , coś zrobią z plecakiem itd....

Jakoś pół roku temu zaczął sie stawiać , starał się oddawać , zaczął się od nich róznić ..... pogorszyło to tylko sprawę i teraz ma przesrane podwójnie

Ale jak już mówią koledzy wyżej .... dostaną przy większej grupie gapiów porządnie w ryj to przestaną kozaczyć (:

Opublikowano

Właśnie takie największe kozaki, co chcą być fajni i gnębią innych to ludzie, którzy przelewają na innych swoje porażki z domu, otoczenia. Najczęściej spowodowane jest to jakimiś problemami. Jeżeli nie umiesz się bić to nie szkodzi. Możesz to załatwić inaczej. Jeżeli twoja szkoła surowo reaguje na agresję itd. (u mnie za 1 uderzenie prawie typa wyjebali ze szkoły przed maturą) to sprowokuj go gadką. Jebnie cie, ale będzie miał przejebane. Okaże się, że dużo gada, ale jak będą konsekwencje to będzie płacz, "mamusiu pomóż itd." Wiem co mówię.

Cześć :)

Opublikowano
. nie powiem tego nauczycielowi bo nie chce byc kablem.

No, a jakby ci jaja ucięli albo połamali rękę też byś nie powiedział? W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI SPRAWĘ TRZEBA PRZEKAZAĆ WYŻEJ(czyli nauczyciel, a on już dalej robi swoje)

tak jestem wkurwiony mam dosyć być ciotą co ja kurwa baba? muszę się bronić nikt nie pomoże mi sam muszę to załatwić muszę się jakoś nauczyć walczyć i pokazać wszystkim kurwa z kim mają do czynienia. Nie chce być ciotą i babą muszą mieć do mnie respekt a nie jak baba ;).

Po 1. Nie "baba", bo ją masz w nosie, tylko kobieta lub dziewczyna.

Po 2. Nikt ci nie pomoże, bo nie chcesz przekazać tego wyżej i jesteś sam z tym.

Po 3. Typowa gimbusiarnia

Po 4. Zacznij się uczyć, a nie napierdalać się. Co ci to da? Ten twój "respekt"? Ja jakoś zdobywałem respekt, nie napierdalając się, nie paląc, nie pijąc.

Opublikowano

Hahahah :D. Podszedłem dziś do niego i mówię do niego "Solo czy basta suko" a on do mnie "Dobra solo po szkolę" ja wychodzę po lekcjach po za teren szkoły patrze a no spierdala do Autobusu hah. Mocny kurwa w gębie.

A jeszcze inny do mnie na lekcji polskiego "Dlaczego go sprzedałeś" a ja do niego "Gówno cię to obchodzi" i on do mnie zaczyna pluć że solo czy basta ja do niego no to chodź kurwa solo. To ten tak samo po lekcjach już jestem podkurwiony chce się naparzać z nim a on koło przystanku przechodzi jak niby nigdy nic i nic do mnie nie mówi :D hah co za cioty.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

ehhhh gimbazjum.... co to sie teraz porobilo.... pija,pala i tylko sie bija :/ Az zal tej Polskiej młodzieży ktora gnebi sama siebie...

Up; jesli chcesz miec respekt w szkole to bij kazdego po kolei i bez zastanowienia ale jesli chcesz byc szanowany to sie nad tym zastanow... uwiez ze naprawde nie warto wyrabiac respektu napier.... sie ;)

Opublikowano

ehhhh gimbazjum.... co to sie teraz porobilo.... pija,pala i tylko sie bija :/ Az zal tej Polskiej młodzieży ktora gnebi sama siebie...

Up; jesli chcesz miec respekt w szkole to bij kazdego po kolei i bez zastanowienia ale jesli chcesz byc szanowany to sie nad tym zastanow... uwiez ze naprawde nie warto wyrabiac respektu napier.... sie ;)

A co mam robic "Witam drogich kolegów co tam u was czy możecie mnie szanować?" No co ty?

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

wiesz bicie to nie jest skala fajnosci... tak naprawde bija sie tylko slabi poniewaz nie umieja pogodzic sie z rzeczywistoscia... mozliwe tez ze maja trudne sytuacje w domu i musze sie odegrac w szkole i zgrywaja "kozaka".Bicie stosuj w ostatecznosci ale nie daj sie traktowac jak smiec.... jak ktos Cie odpycha to uprzedzasz kuturalnie kolege czym moze sie to zkonczyc... jak nadal Ci dokucza to idziesz do nauczyciela ( i nie to nie zaden wsytd -.- ) i bicie ZAWSZE stosuj w ostatecznosci nawet jak znal bys z 500 stylow walki ;)

Oni mogą to też uznać jako frajerstwo.. , ja bym na twoim miejscu ich ignorował to dadzą ci spokój no a jeśli bedą ci wyzywać to walnij jakieś teksty typu " Spierdalaj na bambus prostować banany " , "Twoja matka musiała dużo zjeść śniegu żeby takiego bałwana ulepić".. lub inne..

Dzisiaj jednego gnojka nastraszylem, może to Ty?

Kozak w necie cipa w świecie ;)

/zakaz handlu

Opublikowano

Odpieprzą sie kiedyś sie im znudzi ale kto by czekał...

Przecież w szkole nic ci nie zrobią jak cie rzuca czyms to odrzuc a po szkole uciekaj xD

Znudzi im się? Jeśli jest "klasowowym frajerem" to tak zostanie.

mati18137 mógłbym powiedzieć to samo co Ty przy pierwszym poście :D Bawili się "nim" a ten myślał że to ja i mnie odrobinę walnął to mu przyjebałem i nastraszyłem. No ale to raczej nie założyciel tematu xD

Opublikowano

Znudzi im się? Jeśli jest "klasowowym frajerem" to tak zostanie.

mati18137 mógłbym powiedzieć to samo co Ty przy pierwszym poście :D Bawili się "nim" a ten myślał że to ja i mnie odrobinę walnął to mu przyjebałem i nastraszyłem. No ale to raczej nie założyciel tematu xD

Tak bo na świecie jestem tylko ja i ty xD.

a co do użytkownika mati18137 to pewnie dziecko niby taki kozaczyna a w świecie może być takim "Frajerem" oczywiście że bez obrazy ;).

Ps. Na PEWNO na twojej sygnie to nie ty ;). Pozdrówka dla ciebie

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Twoja matka musiała dużo zjeść śniegu żeby takiego bałwana ulepić

za to by na 100% dostał wpierdol

na starych się nie wjeżdża

Opublikowano

I dlatego cieciu bym cie polamal, nie lubie takich lamusow jak Ty..

Obrazasz mnie a piszesz 'bez obrazy' ? Przyznaj sie,ze dzis znow wpierd*l dostales

Nie nie dostałem dziś wpierdol ;). Bo co lubisz kozaczyć do młodszych ? znam takich typ wielcy wojownicy kurwa. A co do czego przyjdzie do takich jak ty nie fikasz hę ? pff jesteś dziewczyna a nie chłopaka pozdro.

Oni mogą to też uznać jako frajerstwo.. , ja bym na twoim miejscu ich ignorował to dadzą ci spokój no a jeśli bedą ci wyzywać to walnij jakieś teksty typu " Spierdalaj na bambus prostować banany " , "Twoja matka musiała dużo zjeść śniegu żeby takiego bałwana ulepić".. lub inne..

Kozak w necie cipa w świecie

NIee ja nigdy nie wjeżdżam na rodziców. To jest sprawa nim a mną ;).

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

za to by na 100% dostał wpierdol

na starych się nie wjeżdża

Ja to wiem , podałem tylko przykład ;) , a wgl to jeszcze są tacy co wyjeżdżają ;) nawet starsi..

Wpierdol? Malo powiedziane, po takim czyms moja agresywnosc wzrosla by o 50% to bym mu cos polamal.

Dziecko zacznij myśleć bo narazie ci to nie wychodzi , sądzisz że jak tu będziesz na forum kozaczyć to będziesz fajny? sygnaturka ci nie wiele da ..

PS na początku jak zobaczyłem tą sygne twoją myślałem że lubisz chłopców :P

/zakaz handlu

Opublikowano

Zależy jaka szkoła, najlepiej jak masz "plecy" w szkole, reszta się obsra i nawet nie podskoczy :D

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@Feniks

Jeśli jesteś zwykłym, przeciętnym uczniem i chodzisz do przeciętnej szkoły i nie wymagasz niczego ponad przeciętność to się zastanawiam, jakim cudem dostajesz wpierdol. Szczęście w nieszczęściu że Ci dziś nie wpierdolili hehe. Nic im nie mów, ale jeśli już wyrobili sobie takie zdanie o Tobie jak "zabawka na cały rok szkolny" to będziesz miał tak zawsze, najlepiej poczytaj sobie kawały i im powiedz jakiś o nich - w końcu szukają tylko czegoś co sprawi im radochę, a jak ich pojedziesz trochę przestaną albo wręcz przeciwnie - po książkach z plecaka, nie będziesz dawał rady usiedzieć na przerwach, a na koniec po rowerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...