Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem]Szkoła

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem w szkole chodzi o to że od gimnazjum prawie wszyscy mi dokuczają jak mnie nie popchną to uderzą albo rzucą czymś. Dobra przez ten cały rok miałem to gdzieś ale gdzieś tak pod koniec roku dalej mi dokuczali. Chciałem coś z tym zrobić no ale wiecie zawsze z kimś stoją(te osoby co mi dokuczają) a wiecie "Kozak sam na sam nie wyjdzie" dlatego nie wiem co zrobić. Pomyślałem sobie że może wyrobie sobie tak zwany "respekt" czyli wiecie będę się stawiał im będę im oddawał ale ja nie jestem taki że lubię się bić. Czyli ogólnie mówiąc CO JA MAM ZROBIĆ żeby przestali mi dokuczać ? co mam ich wszystkich napierdalać czy co ?. A co do bicia to nie umiem się tak "Zajebiscie" bić więc chciałbym się nauczyć co najlepiej proponujecie ? wiecie karate kick boksing czy co?. Powiem też że chodziłem też u wujka na siłkę a ja jestem trochę "grubokościsty" więc jak przywalę to będzie bolało xD.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma wyjścia . Mamy XXI wiek teraz żeby się popisać trzeba napi**... Na początek delikatnie siłka + boks . Siłka delikatnie bo masz 14 lat i może zniszczyć ciało . Boks OK ale musisz poduczyć się zwykłego bicia m.in low kick'i . Jesteś tzw."kujonem"?

1347124469-U687933.png

Opublikowano

wiesz bicie to nie jest skala fajnosci... tak naprawde bija sie tylko slabi poniewaz nie umieja pogodzic sie z rzeczywistoscia... mozliwe tez ze maja trudne sytuacje w domu i musze sie odegrac w szkole i zgrywaja "kozaka".Bicie stosuj w ostatecznosci ale nie daj sie traktowac jak smiec.... jak ktos Cie odpycha to uprzedzasz kuturalnie kolege czym moze sie to zkonczyc... jak nadal Ci dokucza to idziesz do nauczyciela ( i nie to nie zaden wsytd -.- ) i bicie ZAWSZE stosuj w ostatecznosci nawet jak znal bys z 500 stylow walki ;)

Opublikowano

jak sie nie wychodzi z domu tylko na mpc spami to pozniej tak jest ze ci dokuczaja..

emmm... a probowales z nimi ROZMAWIAC? xD

nie no bez jaj teraz.

skoro sa w grupie to lepiej nie podchodz.. ale wyjdz na miasto i spotkaj jednego i drugiego jak sam bedzie, wez go w krzaki i wyruuuuuu zajmij sie nim.. jezeli pomoglem polecam sie na przyszlosc.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Jeśli stawisz im się jednemu przypierdolisz ,ale porządnie ,że kosmos zobaczy to nie będą się czepiać bo kozacy to wiadomo. Zrób sobie worek treningowy lub kupi ćwicz na nim.

2uiyzh2.png
Opublikowano

No Fakt że możesz dostać ale przynajmjiej się postawić.

Ja także jak Ty nie lubię się bić, w szkole rzadko się bije. Jedynie to tylko na zawodach się tłukę, ale potem podchodzę, dziękuję itp.

Trenuję KickBoxing. Polecam, mocne low kicki, mawachy itp. Siłka to trenuj lekko klatę i bicka + nogi.

skpUo.png

Opublikowano

trolu, dobrze gada. Wszyscy tylko Ci się napierdalać karzą, ja też nie lubię się bić, taki już jestem po prostu i jak ktoś mnie zaczepiał to po prostu go zlewałem.

Lepiej jak masz jakieś plecy w szkole :D

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Najlepiej to idź sobie na karate (kursy samoobrony) pomoże Ci to teraz jak i potem i będziesz miał zajęcie... Ile masz lat ?

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Odpieprzą sie kiedyś sie im znudzi ale kto by czekał...

Przecież w szkole nic ci nie zrobią jak cie rzuca czyms to odrzuc a po szkole uciekaj xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak cię będą wkurzać najpierw ich postrasz itd. a potem użyj siły.

Jak mnie ktoś wkurza to najpierw trochę postraszę , bo bić się nie lubię ale czasami trzeba siły użyć.

Ostatnio z kolegą byłem i jakiś trzech kozaków wkurzało a potem uciekali.

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Opublikowano

Stań przed jednym i powiedz, że chcesz sie napierdzielać o to, żeby Ci dali spokój :D

Niech on Cie walnie (niestety zaboli), ty nic nie rób, jak Ci coś uszkodzi, leć do dyrektorki, niech zadzwoni na policje, karetke i koleś wydalony xD

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nie ma wyjścia . Mamy XXI wiek teraz żeby się popisać trzeba napi**... Na początek delikatnie siłka + boks . Siłka delikatnie bo masz 14 lat i może zniszczyć ciało . Boks OK ale musisz poduczyć się zwykłego bicia m.in low kick'i . Jesteś tzw."kujonem"?

wiesz bicie to nie jest skala fajnosci... tak naprawde bija sie tylko slabi poniewaz nie umieja pogodzic sie z rzeczywistoscia... mozliwe tez ze maja trudne sytuacje w domu i musze sie odegrac w szkole i zgrywaja "kozaka".Bicie stosuj w ostatecznosci ale nie daj sie traktowac jak smiec.... jak ktos Cie odpycha to uprzedzasz kuturalnie kolege czym moze sie to zkonczyc... jak nadal Ci dokucza to idziesz do nauczyciela ( i nie to nie zaden wsytd -.- ) i bicie ZAWSZE stosuj w ostatecznosci nawet jak znal bys z 500 stylow walki ;)

jak sie nie wychodzi z domu tylko na mpc spami to pozniej tak jest ze ci dokuczaja..

emmm... a probowales z nimi ROZMAWIAC? xD

nie no bez jaj teraz.

skoro sa w grupie to lepiej nie podchodz.. ale wyjdz na miasto i spotkaj jednego i drugiego jak sam bedzie, wez go w krzaki i wyruuuuuu zajmij sie nim.. jezeli pomoglem polecam sie na przyszlosc.

Nie z nimi się nie da gadać tylko napierdalać z takimi co ja chodzę to muszę sie napierdalać albo oni mnie z gnoją. A co do tego to nie jestem żadnym kujonem a pani nie powiem bo wszyscy mnie będą gnoić

Dzisiaj jednego gnojka nastraszylem, może to Ty?

A ja dziś naplułem na głowę takiemu kozakowi może to ty?

Jeśli stawisz im się jednemu przypierdolisz ,ale porządnie ,że kosmos zobaczy to nie będą się czepiać bo kozacy to wiadomo. Zrób sobie worek treningowy lub kupi ćwicz na nim.

Jednego "Kozaka" niby koledzy wyszli więc sam zostal ;).

olej po prostu , niedlugo sie odczepia , ignoruj

Nie będę ich ignorował bo mnie wkurwiają to co oni robią u nas w klasie no przyznaje są sami "słabsi" więc nikt sie nie przystawi ale ja se nie będę dawać dmuchać w kasze ;f

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

BTW. Jeśli są z ocen najgorsi w klasie to po prostu sobie nie radzą z życiem i widzą wszystko w sile :)

Co do mojego poprzedniego postu to w mojej szkole takie coś było i wypaliło :D

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

jezeli cie denerwuja i mowisz ze bys spokojnie na solo polozyl no to po lekcjach gdzies za szkola 1vs1 i tyle , nikt sie nie bedzie czepial wygrasz uczciwa walke

­

Opublikowano

BTW. Jeśli są z ocen najgorsi w klasie to po prostu sobie nie radzą z życiem i widzą wszystko w sile :)

Co do mojego poprzedniego postu to w mojej szkole takie coś było i wypaliło :D

Chciałbym też nic nie reagować ale tak na prawdę zaczęło się w 6 klasie gdy właśnie jeden z tych co mi dokucza chodził ze mną do klasy po jakimś miechu zaczął być tak jak by "bossem" wszystkich prawie zaczynał kto mu się stawiał to zawsze obrywał na W-F'ie do wszystkich miał wonty itd tylko nie do mnie mnie omijał. Ale teraz ten gnój myśli że jest kimś i mnie zaczyna też zaczynać no to ja to olewałem przez cały rok ale teraz nie wytrzymam tego albo nie będę chodził do szkoły albo zajebie skurwysyna :D tak jestem wkurwiony mam dosyć być ciotą co ja kurwa baba? muszę się bronić nikt nie pomoże mi sam muszę to załatwić muszę się jakoś nauczyć walczyć i pokazać wszystkim kurwa z kim mają do czynienia. Nie chce być ciotą i babą muszą mieć do mnie respekt a nie jak baba ;).

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Nie bij się bo potem będziesz miał problemy. Nie masz przyjaciół/kolegów,jak byście stali w 5 to też by Ci dokuczali ?

Proszę cie. Prędzej oni by spierdalali przed nim niż ze mną stali.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Rekrut
Opublikowano

stary witaj w klubie mnie na rozpoczeciu pobili w 8 mam wybite 2 zeby, wczoraj tez dostalem ale w 3 mnie pobili kopali jak leżałem. nie powiem tego nauczycielowi bo nie chce byc kablem.Dzisiaj zadzwonilem po kolegów przyjechali samochodem porozmawiali sobie z typami izobaczymy jak bedzie jutro troche sie boje,tak samo napinacze to sa jak solówa u nich to w 4 na jednego... dobrze mieć plecy załatw sobie kolegów (najlepiej koxów dresów nie lamerów) jutro jak mnie dotkna to dzwonie i przyjezdzaja... dzisiaj jak ich gonilismy z kumplami to pół szkoly z telefonami kamerowalo i bieglo za nami omg mam zdjecia jutro wrzuce :D 3maj sie takze radze albo postaw sie jak rusza na Ciebie nie uciekaj tylko stąpaj twardo po ziemi zyskasz przewage psychiczna.. widzisz lamusy sie zdarzaja trzymaj sie..

Proszę cie. Prędzej oni by spierdalali przed nim niż ze mną stali.

nie licz na kumpli z klasy najwyzej jak masz jakiegos koxa któremu ufasz a tak nie ufaj bo ja tez spróbowalem na rozpoczeciu i spierdolili a mnie skopali...

Opublikowano

stary witaj w klubie mnie na rozpoczeciu pobili w 8 mam wybite 2 zeby, wczoraj tez dostalem ale w 3 mnie pobili kopali jak leżałem. nie powiem tego nauczycielowi bo nie chce byc kablem.Dzisiaj zadzwonilem po kolegów przyjechali samochodem porozmawiali sobie z typami izobaczymy jak bedzie jutro troche sie boje,tak samo napinacze to sa jak solówa u nich to w 4 na jednego... dobrze mieć plecy załatw sobie kolegów (najlepiej koxów dresów nie lamerów) jutro jak mnie dotkna to dzwonie i przyjezdzaja... dzisiaj jak ich gonilismy z kumplami to pół szkoly z telefonami kamerowalo i bieglo za nami omg mam zdjecia jutro wrzuce :D 3maj sie takze radze albo postaw sie jak rusza na Ciebie nie uciekaj tylko stąpaj twardo po ziemi zyskasz przewage psychiczna.. widzisz lamusy sie zdarzaja trzymaj sie..

nie licz na kumpli z klasy najwyzej jak masz jakiegos koxa któremu ufasz a tak nie ufaj bo ja tez spróbowalem na rozpoczeciu i spierdolili a mnie skopali...

Ja to w tam tym roku skulony szedłem ale w tym roku nie KONIEC kurwa pokaże na co mnie stać. Serio pokaże mu co to znaczy limo kurwa!

Ps. przykro mi z powodu 2 zębów :D

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

"Przyliż" się do jakiś "koksów" z klasy, raczej wtedy cie zostawią :)

I uważaj żeby przez takie postawienie się, nie zostać takim jak oni.

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...