Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Szkoła

rutut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wywyższam się, tylko dzielę ludzi na ludzi sukcesu, marudy i ludzie porażki. Ludzie sukcesu -bo tak siebie nazywałem- (...) Takie osoby nie szufladkują ludzi.

Jedno drugiemu zaprzecza o.O.

7m9a.png

Opublikowano

Jedno drugiemu zaprzecza o.O.

Jak cytujesz to wszystko i nie wyrwane z kontekstu:

@up: Oceniam ludzi po poziomie ich ambicji i tego co robią, aby dojść do celu. Nie wywyższam się, tylko dzielę ludzi na ludzi sukcesu, marudy i ludzie porażki. Ludzie sukcesu -bo tak siebie nazywałem- to osoby, które mają plan i cele, żeby być szczęśliwymi i nie narzekać. Takie osoby nie szufladkują ludzi (bo tego tylko temat wymagał, abym wyjaśnił)

Jesteś tak żałosny z tego co piszesz ,jaki ty to chojrak nie jesteś 1v1 byś mu napier*ił i że nie będzie go omijać bo ci nie odpuszczą to PO jakiego Ch*a tu piszesz ten żałosny post.

Masz rację. Temat założyłem wczoraj pod wpływem emocji. Dzisiaj na wszystko spojrzałem z drugiej strony i jest stabilnie, spokojnie.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...