Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban ?

Mr.Hell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty przeżywasz a mi poleciało główne konto... z bardzo dobra full elita..

To też było moje główne :( Teraz został mi jakiś marny Goliat z flaxami......

76561198053546969.png

Opublikowano

80%, że to nie żaden ban.

Szczerze wątpię w to, żęby DO posypało tyle banów w jeden dzień.

Nie panikujcie, tylko cierpliwie poczekajcie na dalszy rozwój wydarzeń,

rozbawiłeś mnie tymi słowami,czekaj do Świąt na Świętego Mikołaja może on wam od banuje konta ponieważ do " DO " można normalnie się zalogować i klient gry normalnie funkcjonuje także można wykluczyć problemy z połączeniem

Opublikowano

fakt erro99 oznacza, złe logowanie, albo cię wywaliło nie oznacza bana,

jeżeli dostałeś bana to już się domyślisz jak zalogujesz się na konto wybierzesz swój serwer i wywali cię na stronę główną, jeżeli perm

natomiast 30% to jak się logujesz i wybierasz serwer wyskakuje ci komunikat,

50% tak samo,

ale ostatnio dają permy,

znam jeden sposób, żeby w przypadku perma za pierwszym razem, ale i tak będziesz banowany ale w systemie gradacji, a to już brzmi o wiele lepiej,

to zależy od tego ile pieniędzy wrzucałeś konto, jak np. 300 zł na 3 miesiące, to spokojnie do nich piszesz i cię odbanują

niby chuje straszą prokuraturą, ale szczerze mówiąc pic na wodę, nic ci w tej gestii nie mogą zrobić,

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

fakt erro99 oznacza, złe logowanie, albo cię wywaliło nie oznacza bana,

jeżeli dostałeś bana to już się domyślisz jak zalogujesz się na konto wybierzesz swój serwer i wywali cię na stronę główną, jeżeli perm

natomiast 30% to jak się logujesz i wybierasz serwer wyskakuje ci komunikat,

50% tak samo,

ale ostatnio dają permy,

znam jeden sposób, żeby w przypadku perma za pierwszym razem, ale i tak będziesz banowany ale w systemie gradacji, a to już brzmi o wiele lepiej,

to zależy od tego ile pieniędzy wrzucałeś konto, jak np. 300 zł na 3 miesiące, to spokojnie do nich piszesz i cię odbanują

niby chuje straszą prokuraturą, ale szczerze mówiąc pic na wodę, nic ci w tej gestii nie mogą zrobić,

Tiaa... straszą prokuraturą... Ciekawe jak by to wyglądało. "Skazuję Cie na 5 lat pozbawienia wolności za boting na serwerze pl1" xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...