Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban ?

Mr.Hell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie też :/ Ale moje konto ma ponad miesiąc więc od razu by mi dali perma?

Tak, mój brat miał konto jakoś 6 miesięcy, i też od razu perm poleciał,pisałem do supportu czemu od razu perm to powiedzieli że to niespodzianka. dziś też poszlo mi konto,dobrze że nie główne.

b_560x95.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo zbojkotować ceny. Jeśli obniżą ceny na cywilizowane możemy się zastanowić..

Teraz znowu mam 13 na linku.

Pewnie uruchomili pierdolny skrypt i znowu cofną bany. Śmiecie jebane :P.

Tylko teraz to już nie ma mojego konta w statystykach.

Opublikowano

Łooo,ja bez bana na głownym naszczescie,boce boxybotem i mialem przerwe w weekend,moze wtedy byla kontrola? Teraz zastanawiam sie czy dalej bocic,czy sprzedac konto i zapomniec o tej grze bo i tak juz ch*jnia z niej sie robi

A jak bociliscie i wylapaliscie bany? Zbieraliscie boxy czy biliscie alieny?

Opublikowano

@upy

To żadny ban, a jeśli tak to na 2/7 dni. Z tego co widze, wszyscy mają ten problem. Czy czasem nie ma aktualizacji darka? Bo nie wierze, by BP wybanował tyle wiary. Wiadome jest to, że Bugpoint śledzi nasze forum, ale by wybanowali po ip? Nie sądze. Prawdopodobnie aktualizacja gry :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@2up już dawno niema xD zobacz sobie na forum bugpointu w temat coś tam o botach i zobacz najnowsze ...

ja boce 10 kont i na jedno dostalem bana , coś mi się wydaje że się wzieli za boty troche.

Opublikowano

ja nie mam tego co wy ale ja boce na alienkach i na boxach i mam pytanko: czy ci co mają tego niby bana to bocili tylko na boxach? moze ten ostatni pomysł BP z boxami na boty to była mała ściema żeby zobaczyć komu zmniejszy się ilość uri z boxów i mu karę dać?

Opublikowano

21:13:53: my box was already collected... blacklisting

WTF ?! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA :P

normalna sytuacja w PDBOcie jak ktoś zbierze twoją zapamiętaną przez bota skrzynkę,nie masz się czego obawiać

Opublikowano

Nie ma co panikować, bocę konto 24/7 jesli tylko jest update PBDO-Bota, i nic nie dostałem.

400k dziennie leci, mam podwajacz, brak innych rzeczy kupionych <3

Opublikowano

yyy jest aktualizacja pbdo bota? bo tak mi pisze jak go włączam

Pomyśl.

Opublikowano

na stronce nic nie pisze

Bo może być napisane...

Pb przestaje działać po aktualizacji gry

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...