Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban ?

Mr.Hell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzisiaj wgl bany się posypały na serwie xD moje 2 konto latało na boxy a tu nagle gdzieś około 12godz drugi ban i tydzień grania z bani xD

Opublikowano

to nie jest ban tylko blokada konta na 90 dni za próbe sprzedaży konta na allegro :) to jest najczestrzy bład graczy ze źle tworzą aukcje lub cos innego przeskrobałes :) dzis chyba RAHU z PL2 powrócil po podobnej przerwie ale on miał zatarg z adminem tak słyszalem :) mozesz napisac do suportu i zapytac za co ci dali blokade o ile nie bociłes, moga Cie wysłac zeby pisał list tradycyjny do niemiec :)

Opublikowano

O ile wiem, kod błędu 13 oznacza bana permanentnego.

Natomiast kod błędu 99 to błąd podczas logowania.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Ufffff..... a już się bałem że bana mam :) Dziękuje za to że teraz już nie muszę się martwić :P Łap "LAIKA" :)

76561198053546969.png

Opublikowano

A mi sie nic nie wyświetla po prostu nie mogę wbić na konto ;/ . Jak dostane to sie normalnie popłacze konto bocone ponad 1500 minut bez bana ;/

Opublikowano

A mi sie nic nie wyświetla po prostu nie mogę wbić na konto ;/ . Jak dostane to sie normalnie popłacze konto bocone ponad 1500 minut bez bana ;/

Bo to nie wyświetla się jako okienko tylko masz w pasku adresów: http://SERWER.darkorbit.bigpoint.com/index.es?action=externalHome&loginError=99

Ja się chyba powieszę jak się nie dostane na nie :/ co dziwne nie mogę wbić tylko na pl3 na inne serwy spokojnie wbijam

76561198053546969.png

Opublikowano

JA pisze z innego konta do BP bo nie jestem pewien co ot jest

@Edit na 2 koncie też tak mam ostro 5 kont pozostałych na których bot nie chodził mi nie działa

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

to nie jest ban tylko blokada konta na 90 dni za próbe sprzedaży konta na allegro :) to jest najczestrzy bład graczy ze źle tworzą aukcje lub cos innego przeskrobałes :)

Nigdzie nie wystawiałem konta na sprzedaż... ;/

Link zmienił się na index.es?action=externalHome&loginError=99

Przedtem było 13 na końcu

Dziwne..

Co myślicie ?

Opublikowano

O ile wiem, kod błędu 13 oznacza bana permanentnego.

Natomiast kod błędu 99 to błąd podczas logowania.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Error99 nie odpowiada tylko za błąd przy logowaniu ale także bana.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Ześ mnie teraz pocieszył

mnie też :/ Ale moje konto ma ponad miesiąc więc od razu by mi dali perma?

76561198053546969.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...