Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzisz o policjii na stadionach?

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale co zrobić , jak kluby mają niby pieniadze i kary finansowe im nic nie robią

Polityka tez z tym za dużo nie działa

Potem lecą serpentyny , pedardy race . kamienie krzesła ... -.-

No ale też bez przesady , nie kazdy przychodzi na mecz by dostać w ryj

Tylko są też osoby które z rodzina chcą obejrzeć mecz..

Jak chcesz w spokoju obejrzeć mecz to idziesz na sektor przeznaczony dla pikników... ;)

@Dash

Pomimo, że jesteś fanem Legii to pełen szacun do Cb, wiesz chociaż o co chodzi... ;) Nie wiem czemu większość ludzi uważa oddanych fanów swojej drużyny za bandytów, pewnie wy byście się nie bronili jakbyście dostawali pałą za to, że masz szalik... A piro? PIRO JEST BEZPIECZNE. Poza tym zobaczcie sobie oprawy z racami... Przecież to zajebiście wygląda... ;)

Opublikowano

Policja i tak robi coś kiedy będzie większa bójka ^^ Inaczej to siedzą i się gapią za darmo na mecz :> Może i jest potrzebna ale wg mnie tylko w polskiej lidze :D

Opublikowano

Policja i tak robi coś kiedy będzie większa bójka ^^ Inaczej to siedzą i się gapią za darmo na mecz :> Może i jest potrzebna ale wg mnie tylko w polskiej lidze :D

+1

taka prawda, wszedzie spokoj , tylko w polsce zawsze inaczej

­

Opublikowano

Banda debili z was i nic więcej... Myślisz jeden z drugim, że kibic to łobuz a policjant niczym anioł-wybawiciel... Otóż nie! Gdybyście byli chociaż trochę obeznani w środowisku kibicowskim to byście wiedzieli jak policja traktuje kibiców. Nie ważne kim jesteś prywatnie, dyrektor, prawnik, czy zwykły pracownik masz szalik = możesz dostać pałą od psa. Jak ktoś z was uważa że odpalenie racy czy petardy to jest chuligaństwo to zapraszam do obejrzenia filmów z lat 90. Tam to dopiero była chuliganka. No ale cóż....

Co ja tu będę się rozpisywał jak i tak mądre pazie wiedzą lepiej.

Pzdr dla tych co ogarniają temat.

(L)

@assasynek13

A co takiego było strasznego w Bydgoszczy? Że kibice Legii wbiegli na murawę cieszyć się ze zdobytego pucharu (przypominam że na koniec ligi angielskiej kibice ManCity też wbiegli na murawę!!!) a kilku kibicom Lecha odjebało i zaczęli demolować stadion. Tak, kilku bo ich było może 100 na 6,5 tysiąca osób !

Hahaha Dash ,a to widziałeś ?

http://www.youtube.com/watch?v=avSOBoe7HT0

Sam jestem wiernym kibicem swojego klubu ,ale takie zachowanie ze strony kibiców jest porąbane. Żeby niszczyć własny stadion i dobre imię swojego klubu bezcześcić ?

Opublikowano

Bardzo dobrze że jest policja na stadionach, ma kto bydło rozganiać :)

Napierdalają się łysi kibice bo lubią inny klub hahah. Dla mnie to po prostu śmieszne, więcej słów nie trzeba.

I nikt z was nie oberwał żadną pałką na meczu, opowiadacie lepsze bajki niż ci od biblii.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Bardzo dobrze że jest policja na stadionach, ma kto bydło rozganiać :)

Napierdalają się łysi kibice bo lubią inny klub hahah. Dla mnie to po prostu śmieszne, więcej słów nie trzeba.

I nikt z was nie oberwał żadną pałką na meczu, opowiadacie lepsze bajki niż ci od biblii.

To jest miłość do klubu i jeśli ktoś go obraża to się go broni, tak samo jakbyś Ty bronił Twoją mamę, bądź tatę gdyby ktoś na nich najeżdżał... Po pewnym czasie to jest odruch bezwarunkowy... ;) Z tego co widzę, na mecze nie chodzisz więc nigdy nie dowiesz się o co w tym chodzi... ;)

Opublikowano

Ostatnio poczułem gaz pieprzowy na meczu w Lubinie :)

Idioci , nic na przodku takiego nie robiliśmy żeby gazu używać.

Fajnie, ale to była ochrona

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...