Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzisz o policjii na stadionach?

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze

a wy co sadzicie o dzialaniach policjii w przypadku np meczu Legii z Podbeskidziem czy o tym co ma sie zaczac dziac. Jaki wy macie stosunek do dzialan policjii na stadionach ? Wg mnie ten caly cyrk powinien zniknac

btw. Tylko bez spiny.

Opublikowano

Policja jak najbardziej jest potrzebna... Nie mam nic do Policji, potrzebna jest w dzisiejszych czasach,

nawet bardzo. A na stadionach tym bardziej. Powinna tam działać z całą stanowczością i zdecydowaniem.

I nie powinno tak być, że to policjant jest winny a nie kibol. Bo u nas tak jest,

że nie chroniona jest ofiara a bandyta jest chroniony. Wystarczy,

że się poskarży na policjanta i wtedy prowadzone jest zaraz dochodzenie.

I odpowiada policjant a nie bandyta. Koniecznie jest potrzebna zmiana prawa.

Bez tego policjanci będą bali się stawać w obronie ofiar, bo mogą za to odpowiadać,

jeśli bandyta potrafi udowodnić, że policjant w obronie ofiary go poturbował.

Ufff.

/rip

Opublikowano

Czasami tak, czasami nie, ale z tego co wiem to legioniści to agresory. XDD

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Policja na stadionach jest potrzebna żeby uspokoić bydło. Bardzo dobrym rozwiązaniem byłoby podłączenie wszystkich krzesełek, bramek itd do prądu.

Jak bydło dokazuje to jeb ich prądem i zaraz wszyscy byliby cicho. Mówię wam, na stadionach byłaby taka cisza jak makiem zasiał:)

HBV27j.png

Opublikowano

Policja jak najbardziej jest potrzebna bo pseudo kibice często biją nie winnych ludzi którzy zwyczajnie kibicują innej drużynie a to już przegięcie.Postaw się w takiej sytuacji że ty sobie oglądasz mecz na stadionie a pseudo kibice z przecinwej drużynie obrzucają wasz sektor wszystkim co popadnie no ciekawe czy chciałbyś zeby taka sytuacja się zdażyła no i po to jest policja.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Policja- ok, ale żeby zamykać stadiony? To już przegięcie. No ale tacy pseudokibice też są sobie winni jak po meczu robią zadymę albo jeszcze w trakcie meczu lub takie kretyństwo jak rzucanie racy na płytę boiska...

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

No ale co zrobić , jak kluby mają niby pieniadze i kary finansowe im nic nie robią

Polityka tez z tym za dużo nie działa

Potem lecą serpentyny , pedardy race . kamienie krzesła ... -.-

No ale też bez przesady , nie kazdy przychodzi na mecz by dostać w ryj

Tylko są też osoby które z rodzina chcą obejrzeć mecz..

Opublikowano

Niech Policja pilnuje tych kibiców, żeby nie niszczyli stadionów, nie wyrywali krzeseł i nie krzywili siatek, ale niech też nie wpierdalają się miedzy młot, a kowadło i nie prowokują porządnych kibiców.

btw. białe kaski robią laski

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Policja czasami nie daje rade bo ich więcej na meczu nisz policjantów :)

Widać ,że "nisz" to po avatarze ;) Co do policji ,popieram to w 100% to co odwala kibolom przechodzi ludzkie myślenie (Z bydgoszczy jestem ..).

Opublikowano

Jak dla mnie policja jest potrzebna - nie każdy kibol to psychopata, ale nie każdy idzie na mecz po to, żeby zrobić piknik albo napie*dalać kogos po mordzie. Jeśli przykładowo ktoś rzuca petardy na sektor, gdzie są starsi/dzieci, to interwencja policji jest potrzebna.

Nie akceptuję natomiast kar za transparenty, symbole religijne albo okrzyki. To dla mnie głupota ;).

Opublikowano

Policja jest potrzebna. Czy taka fajna to nie wiem. Są 4 typy policjanta :

-Człowiek prawa

-Człowiek prawa miły :)

-Łapówkarz

-Brutal.

Najgorszym gównem są 2 od końca, a najlepsi są ci drudzy ;)

Opublikowano

Patrząc na zachowanie kibiców legii i innych pseudokibicach powinna być policja. Jak kibice używają rac, petard itd. to trzeba interweniować. To zagraża innym spokojniejszym kibicom. Nawet na meczu III ligowej legionovi jest jakaś ochrona policja dla bezpieczeństwa.

Opublikowano

To po części wina kibiców, gdyby za przeproszeniem nie "odpierdalało" co niektórym problemu by nie było i policja nie musiała by ingerować, ale no cóż nikt nie ma prawa tego zabronić.

Jak najbardziej policja powinna być na stadionach, powód podałem wyżej.

Opublikowano

Patrząc na zachowanie kibiców legii i innych pseudokibicach powinna być policja. Jak kibice używają rac, petard itd. to trzeba interweniować. To zagraża innym spokojniejszym kibicom. Nawet na meczu III ligowej legionovi jest jakaś ochrona policja dla bezpieczeństwa.

To już wymogi licencyjne, za brak policji można walkowera dostać (IV Liga rlz!).

Opublikowano

Na chuj ochroniarze ? niech debile się pozabijają, i potem będzie spokój.

Kurwa co jak co ale na chuj się te debile napierdalają ? to tylko sport, a nie kurwa życie..

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Banda debili z was i nic więcej... Myślisz jeden z drugim, że kibic to łobuz a policjant niczym anioł-wybawiciel... Otóż nie! Gdybyście byli chociaż trochę obeznani w środowisku kibicowskim to byście wiedzieli jak policja traktuje kibiców. Nie ważne kim jesteś prywatnie, dyrektor, prawnik, czy zwykły pracownik masz szalik = możesz dostać pałą od psa. Jak ktoś z was uważa że odpalenie racy czy petardy to jest chuligaństwo to zapraszam do obejrzenia filmów z lat 90. Tam to dopiero była chuliganka. No ale cóż....

Co ja tu będę się rozpisywał jak i tak mądre pazie wiedzą lepiej.

Pzdr dla tych co ogarniają temat.

(L)

@assasynek13

A co takiego było strasznego w Bydgoszczy? Że kibice Legii wbiegli na murawę cieszyć się ze zdobytego pucharu (przypominam że na koniec ligi angielskiej kibice ManCity też wbiegli na murawę!!!) a kilku kibicom Lecha odjebało i zaczęli demolować stadion. Tak, kilku bo ich było może 100 na 6,5 tysiąca osób !

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yhy..

Idzie sobie na mecz na trybune ultrasów i jak po meczu pies ci pałą zajebie to dalej będziesz ich chciał.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...