Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawód ;D

kamien4421

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z nich

• Informatyk
      26
    • Mechanik
      6
    • Elektryk
      9
    • Inny (Napisz jaki :D )
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mechanik, ew. elektronik chyba, że jesteś "lewy" to idź na informatyka. Informatyków jest póki co od cholery później trudno pracę znaleźć.

Opublikowano

Najlepiej jeśli pójdziesz to Technikum na kierunek związany z Informatyką teraz coraz większe jest zapotrzebowanie na Informatyków i do tego niezle zarabia ;)

2uiyzh2.png
Opublikowano

A ja polecam skończyć Szybko szkołę nauczyć się trochę języka i poszukać pracy na Zachodzie bo w Polsce nie ma żądnych perspektyw dla młodych.Płaca wszędzie minimalna ,a jak Tusk wygra kolejne wybory będzie jeszcze gorzej.

Co do zawodów które opłacają się w Polsce ,a nie trzeba jakiegoś wysokiego wykształcenia to polecam Budowlankę.Sam pracuje w firmie budowlanej i nie jest źle.Nauczyć idzie się bardzo dużo ,a taka wiedza i umiejętności jest dosyć dobrze ceniona

Skończyłem samochodówkę o profilu elektromechanik ,ale nikt nie chce przyjąć osoby bez doświadczenia , nie obchodzi nikogo że miałem praktyki 2 razy w tygodniu przez 3 lata

Opublikowano

jak chcesz "pujśc" w kierunek zawodowy najpierw polecam jednak podstawówkę , jak już to zrobisz polecam informatyka/Grafika duża kasa za lajtową robote;]

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

A ja polecam skończyć Szybko szkołę nauczyć się trochę języka i poszukać pracy na Zachodzie bo w Polsce nie ma żądnych perspektyw dla młodych.Płaca wszędzie minimalna ,a jak Tusk wygra kolejne wybory będzie jeszcze gorzej.

Co do zawodów które opłacają się w Polsce ,a nie trzeba jakiegoś wysokiego wykształcenia to polecam Budowlankę.Sam pracuje w firmie budowlanej i nie jest źle.Nauczyć idzie się bardzo dużo ,a taka wiedza i umiejętności jest dosyć dobrze ceniona

Skończyłem samochodówkę o profilu elektromechanik ,ale nikt nie chce przyjąć osoby bez doświadczenia , nie obchodzi nikogo że miałem praktyki 2 razy w tygodniu przez 3 lata

zebys kurwa wiedzial :D

Najlepiej skonczyc szkole jak najszybciej, zrobic jakies kursy i albo szukasz w polsce roboty albo won za granice :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Informatyk :D . Bardzo fajna praca i wgl . Jesli akurat nie chcesz byc informatykiem to mechanik :D moze sie przydac w zyciu xD

Tylko żeby być informatykiem musisz bardzo dobrze znać matematykę :)

Weteran
Opublikowano

Kucharz, mój wymarzony : )

Dodatkowo jeżeli znasz język niemiecki np. i posiadasz przynajmniej 10 letnie doświadczenie, to za granicą wyciśniesz 5-6k zł do ręki.

Wiadomo, że trzeba się trochę interesować gotowaniem.. tak w ogóle polecam zostać tym, kim byś chciał, taki zawód w jakim będziesz czuł się pewnie.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Idź na blacharza albo popytaj jaki jest poszukiwany zawód innej opcji nie masz zbytnio informatyków jest od zasrania jak ja szedłem do liceum to w technikum do którego szedł mój brat zrobili 3 klasy informatyków po 30 osób wiec sam widzisz ilu ludzi na to idzie

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...