Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tak moge na w-f

MosterAsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak nie mogę przynieś zwolnienia na 2 tygodnie bo nie będę mógł pływac na basenie :) a ja chce pływać na basenie :D Więc mam jakby 50% zaliczone :D

Opublikowano

Ogólnie jest tak ,że rodzic może Cię wg. globalnego WSO czy tam PSO może Cię zwolnić na maks. tydzień a na dłużej trzeba uzgadniać z dyrektorem.

Opublikowano

Zależy od twojego dyrektora/dyrektorki, wychowawcy i Twoich ocen. Bo możesz tak oblać W-F. < nie wiem jak tam dokładnie jest >

/reflink

Opublikowano

Nie bądź jebanym kombinatorem tylko ćwicz normalnie.Dlaczego tera połowa chłopaków w szkole chce się wykręcić od ćwiczeń na w-f? U nas jakieś kilka miesięcy temu nauczyciel od w-f pojechał po czymś takim i nazwał to pedalstwem i miał 100% racje.

Opublikowano

Ale ja ćwicze w 50% Na BASENIE ! Na planie pisze normalnie wychowanie fizyczne. czyli jest to w-f! Więc oblać nie obleje. ew, pojde 2 miechy przed wystawieniem i pozaliczam. I to nie jest pedalstwo. Nie nawidze przyjsc zaspany pocwiczyc i spoconym ubrac ciuchy i siedziec z kolezanka przez reszte lekcji ! Tak potem wszyscy smierdza potem . I to jest oblesne nie pedalstwo !

Opublikowano

Nie kurwa bede lazil w spodenkach caly dzien ! Jak sie jest spoconym i sie przebierze to takie WOK i sie juz nie jest spoconym a przerwa WOK i pozostaje nadal 5 minut. Kuwa moze mam jeszcze brac prysznic do szkoly ?

Opublikowano

Trudno przed lekcją mu powiedzieć że cie brzuch boli , lub poprostu się nie przebrać i powiedzieć że nie masz stroju , a to co masz na sobie nie możesz ubrudzić?

Może się pospina , ale miej na niego wylane przejdzie mu po max 5min

@lukalski , haha

Rodzić może zwolnić do 13dni , 2 tygodnie i więcej wymagane jest zwolnienie lekarskie.

chyba u ciebie w gimbazie

Opublikowano

Ale ja ćwicze w 50% Na BASENIE ! Na planie pisze normalnie wychowanie fizyczne. czyli jest to w-f! Więc oblać nie obleje. ew, pojde 2 miechy przed wystawieniem i pozaliczam. I to nie jest pedalstwo. Nie nawidze przyjsc zaspany pocwiczyc i spoconym ubrac ciuchy i siedziec z kolezanka przez reszte lekcji ! Tak potem wszyscy smierdza potem . I to jest oblesne nie pedalstwo !

Ćwiczy się w 100%, nie 50%. Basen, czyli pływanie jest formą aktywności fizycznej, a nie ćwiczeniami, więc nie ćwiczysz, tylko pływasz. My mamy zawsze dwugodzinny w-f na końcu zajęć i mamy zapewnione łazienkę do obmycia się.Jeżeli Twoja szkoła nie umie wam zapewnić tego, to już jest niestety niedociągnięcie z jej strony.

Opublikowano

Ja jak byłem młodszy to napierdzielałem przez cały rok tylko na MPC po kilka godzin dziennie. Potem w lutym kilka lat temu trafiłem do Akademii w Gdańsku z wysokim ciśnieniem itp. i miałem zwolnienie do końca roku. Poświęć z 3-4 miesiące niewychodzenia z domu prócz szkoły, bądź neo-kidem i już. xD

Opublikowano

Ja pierdole, nie możesz się przebrać na wfie w szatni, czy czymś. Potem dezodorantem lub wytrzeć się, i mieć wyjebane na innych zdanie? .. -.- Jprdl.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Ja pierdole, nie możesz się przebrać na wfie w szatni, czy czymś. Potem dezodorantem lub wytrzeć się, i mieć wyjebane na innych zdanie? .. -.- Jprdl.

Tak kurwa to ja będę ćwiczył cały dzień i usiąde obok ciebie i będę tak siedział 7 lekcji i też będę miał na to wyjebane -.- debil

Opublikowano

Człowieku Ty lepiej nie chodź na w-f .Bo masz takie problemy że ludzie o Tobie książkę napiszą .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Pojebani twoi koledzy. Basen to jedna z najlepszych form sporu i pewnie jeszcze za free macie, a ci nie chcą chodzić. Ja musze bulić dyche za 1h, żeby iśc na basen... Swoją drogą, jak chcesz coś zmienić to zawalcz, bo też by mnie kurwica brała, jakbym miał 2 wfy pod rząd jakieś pajacyki machać.

Cześć :)

Opublikowano

Idziesz do lekarza, dajesz 50/100 zł i dostajesz zwolnienie na pół roku/rok. Ja tak zrobiłem 5 razy przez całą gimbaze bez problemów.

Jak byłem w gimnazjum to była mozliwosc brania prysznicu. Widze ze Tobie nic nie pasuje... Najlepiej wagaruj...

To u nas w kraju są jakiekolwiek gimnazja z prysznicami ? lol

Opublikowano

To u nas w kraju są jakiekolwiek gimnazja z prysznicami ? lol

Nom. :> Jak ja chodziłem do gimbazy miałem takie coś jak prysznic :> Kto chciał, to 5min przed koncem w-f szedł do łazienki.

Ja w zyciu byłem w wielu gimnazjach (zawody itp.) to tylko 3 razy z prysznicem się spotkałem. Reszta szkól nawet dobrej szatni nie posiada..

Opublikowano

lol, musisz sie z kims dogadać....

Albo z gosciem od wfu albo z dyrem.

Jak dogadasz się z gościem od wfu będziesz miał luzy w uj, a jak z dyrem to Cię zwolni z all zajęć wfu w ten sposób, że nie będziesz ćwiczył, ale miał dwójeczkę :<.

Gość od wfu może być popierdzielony, ale z każdym da się dogadać. Wystarczy pomyśleć jak go podejść.

Jak masz tylko takie problemy to gratuluję :D.

Opublikowano

japierdole.. chcesz chodzić na basen a na następny dzień udawać chorego na wfie ? Proste, przychodzicie do szatni bierzesz dezodorant, psikasz się i zmieniasz koszulke i spodnie chyba że jesteś jakimś niechlujem i ćwiczysz w tych samych w których potem chodzisz to się nie dziw że śmierdzisz.. problemy masz, co dziewczyną jesteś że masz okres i nie chcesz ćwiczyć ? ;> ciekawe co byś powiedział jakby wojsko było obowiązkowe jak kiedyś..

Opublikowano

Hym, przecież jest nowa podstawa od 2 lat i w statucie pisze coś takiego, że dwie lekcje narzuca nauczyciel a dwie następne macie do wyboru (czyli np. on Wam każe 2h na basen, to następnego dnia na 2 wfach na hali możecie sobie wybrać w co gracie, u nas zawsze jest tak że połowa chce ręczną połowa nożną -.-) Jak nie to do dyra.

Opublikowano

Po to jest w-f w szkole żebyś ćwiczył. Jest to jedyna lekcja na, której tak na prawdę możesz sapnąć trochę ;p nie ma po co robić sobie w ch*** zwolnień bo i tak Ci to nic nie da.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...