Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tak moge na w-f

MosterAsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nienawidze w-f;u. W szkole mam 2 baseny i 2 w-f. Mogę pływać cały czas. ( 4 przyjścia na basen = 5 ).

Czy moja mama ma prawo napisania mi zwolnienia na jakiś czas ( 2 tyg. 4 w-f) ? Nic mi nie zrobią

Dodam że 2 baseny są podrząd i następnego dnia 2 w-f podrząd :(

Da się wymigać jakoś od ćwicznia ?

Opublikowano

Raczej sądzę ,że nie ..Musiałbyś mieć jakąś chorobę chyba ,że byś udawał :D

Opublikowano

No to powiedz że nie chcesz pajacyków tylko np chcesz w kosza pograć. Połowa będzie chciała i tak zrobi. Ja mam często tak że np połowa gra w kosza a połowa w siatkę.

Opublikowano

No to zrób tak jak ja. Mam też żula zamiast nauczyciela (zapity na SKS`y przychodzi). Wyjdź normalnie jak nie będzie chciał robić tego co chcecie i podejdź do dyra i pogadaj z nim. Jest nawet gdzieś w kodeksie uczniowym że nauczyciel musi co jakiś czas spełnić to co chcą uczniowie. Mamy takich nauczycieli że studiujemy to ciągle ;___;

Opublikowano

Dodam że dzisiaj 1 dzień Koledzy już przynieśli karteczki od rodziców na basen, żeby nie pływać 0_0

Harnasiek a jest to gdzieś napisane ?

Opublikowano

Nie może ci matka napisać takiego zwolnienia , zawsze możesz skoczyć z 1 piętra - może kostke skręcisz , idziesz do lekarza [kłamiesz że okropnie Cie boli itd.] ,a on się pyta

na ile chcesz zwolnienie kumpel tak na miesiąc sobie załatwił zwolnienie z w-f

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

po pół roku nauczyciel mnie się uczepił - Pamiętaj że nauczyciel to nie idiota. [ btw. ten jakoś mocno przyjebany był że aż pół roku ]

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Kwein takiś mądry to pokaż mi gdzie jest napisane że nie mogę mieć zwolnienia od rodziców. Mam taki uraz do nauczycieli z w-f i ten nie jest fajny ;/

Opublikowano

U nas dziewczyny nie potrzebowały zwolnień - raz w miesiącu basen - mówiły "niedysponowane" i po problemie.

Poproś o zwolnienie, jeśli lekarz to znajomy rodziców i oni rozumieją twoją decyzje, to cie poprą. Ale nie wiesz co tracisz, będziesz miał potem brzucho i miseczkę b jak nie będziesz uprawiał sportu.

Opublikowano

I tu mam hojowego nauczyciela bo nie pozwala -_-

Lekarz ma prawo do wypisania całorocznego zwolnienia lub na cały semestr. Wymyśl jakiś sensowny pomysł i skocz się do Lekarza rodzinnego, jeżeli jest w porządku to wypisze Ci :)

Opublikowano

Jest problem, Bo w-f mam jutro ;/ 2 godziny. Są to 2 pierwsze lekcje na 9:35 - na taką godzinę zaczynam. Będę musiał jutro przecierpieć a potem coś wykąbinuje, bo muszę iść na szczepienie Rocznik 98 pozdrawiam ;D To skocze po zwolnienie ew cos sobie zrobie

Opublikowano

Trudno przed lekcją mu powiedzieć że cie brzuch boli , lub poprostu się nie przebrać i powiedzieć że nie masz stroju , a to co masz na sobie nie możesz ubrudzić?

Może się pospina , ale miej na niego wylane przejdzie mu po max 5min

@lukalski , haha

Rodzić może zwolnić do 13dni , 2 tygodnie i więcej wymagane jest zwolnienie lekarskie.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Kwein a gdzie jest to napisane że rodzic może do 13 dni zwolnić. Chce to widzieć:) Bo mama zawsze mi może na 1 dzień pisać, bo tylko w 1 dzień mam w-f :)

Opublikowano

Przynieś nauczycielowi zwolnienie od rodzica na 2 tygodnie to zobaczysz że nie przyjmie.Poprosi o lekarskie zwolnienie.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...