Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry da sie schakowac przez CE

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak naprawdę w wszytkie gry da się tym programem ingerować lecz zależy co chcemy zmienić... Bo jak to sa wartości zapisane po stronie serwera to odpada... Jak po stronie klienta to szanse znacznie wzrastają (w single-player można bez problemu zmienić np. wartość odpowiadającą za liczbę złota, lecz w grze multi wartości tej nie zmienimy lecz zmienimy np. wartość szybkości poruszania się itp.).

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Chciałeś powiedzieć pseudo hackerzy (ddos, wielce profesjonalny atak). Poza tym ostrożnie korzystaj z tego pojęcia ;)

Fakt faktem w CE wszystko się da. Nawet do mmo i wysyłać pakiety (madżik snort, snort).

Pomyliłeś forum chyba, tu właśnie chodzi o bycie nieuczciwym w grach (przynajmniej taka jest jego tematyka).

Moim zdaniem lepiej grać bez hacków w takich grach mmorpg , załóżmy założył sobie konto w 4story dobił sobie hmm.. 70lvla .. ma eq z IS

I nagle chce zacząć sprawdzać na innej postaci czy działa hack . Tworzy nowe konto sprawdza dostaje bana . A przeważnie są to bany na ip i nagle traci wszystko na tamtej postaci bo nie morze wejść na konto.

A odwołanie od blokady konta jest bardzo ciężkie z mojego przypadku to wiem . Jeżeli nie wiesz co to IS bo nie wiem czy grałeś to jest to Item Shop gdzie zakupujesz przedmioty za prawdziwą kasę .

O to mi chodziło ;)

Czasem po prostu nie warto . Ale jeżeli ktoś jest odważny w taki sposób to owszem, jak sobie chce to może pograć na hackach w załóżmy gry na nk .

Tylko po co wtedy ten hack . Życie to ryzyko jak widać , odważniejsi próbują , mniej odważni nie ryzykują . No przynajmniej takie jest moje zdanie . ^_^

Pozdrawiam .

gangnamstylen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...