Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry da sie schakowac przez CE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównie gry we flashu.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

wszystkie, tylko trzeba wiedzieć jak do tego podejść

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up WTF?

CE możesz załatwić gry Singleplayer, oraz Multi bez zabezpieczeń. Kiedyś się bodajrze dało Metina w ten sposób rypnąć, ale już zabezpieczenie zrobione :>

Do gierek przeglądarkowych też się nadaje. Adresy są trzymane w pamięci przeglądarki.

Wygląda na to że temat wyczerpany :] Każdą gierkę da się zhackować lub napisać do niej bota, jedynym ograniczeniem są umiejętności cheatera :D

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Witam tak jak w temacie.

Takie,w które nie grasz. Człowieku co Ty za denne pytania zadajesz ? Chyba jak dla mnie gra się w to co się lubi. A nie w to co da się "hacknąć"

Opublikowano

Zastanawia mnie jak wy chcecie hackować w cheat engine gry mmo.

Chyba że mówimy o grach zaprogramowanych przez debili, a nie informatyków.

Polecam zapoznać się z zasadą działania gier mmo.

Opublikowano

Ja mimo, że jestem totalnym noobem w Cheat Engine na lighcie hackowałem sobie gry takie jak serious sam (nieskonczonosc powaznych bomb <3). Więc zaawansowani pewnie cheatuja gry internetowe :D

Opublikowano

Do wyr***ania twórców danej gierki MMO (że się tak brzydko wyrażę) wystarczy znalezienie luki w grze, dzięki której możesz wychędożyć twórców tejże gierki nawet za pomocą CE (nie wiem jak się pisze 'wychędożyć', nie czepiajcie się :D). :]

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

@up: z tego co wiem CE nie ma wysyłania pakietów (przynajmniej nie miał w momencie jak ja go używałem), więc nie wiem co ty chcesz zrobić z tą "luką"

Dla mniej zaawansowanych: w grach mmo na komputerze klienta wyświetlane jest jedynie UI, bo za całą mechanikę odpowiada serwer (np. decyduje ile życia nam coś zabierze, czy już umarliśmy, itd. itd.), więc bez wolnych portów i opcji wysyłania pakietów można się że tak powiem pocałować w tyłek. ;)

Opublikowano

Przez Cheat Engine to (chyba)każdy powinien wiedzieć że można hacknąć każdą grę flash ale dla mnie to ten program zmienia tylko cyferki ale gier przeglądarkowych np. Plemiona nie da się ponieważ są zabezpieczenia chociaż gdybyś był profesjonalnym hackerem to byś mógł się włamać do ich bazy i sobie pozmieniać ilość surowców ale byś musiał mieć w bani nie równo poukładane ponieważ gdyby cię znaleźli to byś miał tak przejeba** że o Jezu.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Przeważnie są to gry flash , owszem mogą to być gry mmorpg , ale wątpie, że przebijesz się przez zabezpieczenia tarczy .

Jak tam ktoś u góry mówił , jasne w każdej grze to zadziała jeżeli będziesz potrafić to zrobić .

Ale po co ryzykować ? :) . Po co psuć se reputacje w jakiejś grze ? :P .

Graj uczciwie . Wtedy na pewno będziesz doceniany :rolleyes:

gangnamstylen.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro twierdzicie, że 99% gier flash, to proszę, czekam na coś nadzwyczajnego na mapie w DarkOrbit.

Opublikowano

Smiac mi sie chce z waszych komentarzy. "Profesjonalni" hakerzy nie beda sie opierdalac w jakies CE tylko od razu przejda do rzeczy, mowa o ddos. Atak i kradziez danych. Ale powiedzcie mi, na chuj wspomniani "profesjonalni" hakerzy mieli by sie tarzac w jakims gownie jakim sa gry flashowe mmo lub inne sp/mp gry?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Smiac mi sie chce z waszych komentarzy. "Profesjonalni" hakerzy nie beda sie opierdalac w jakies CE tylko od razu przejda do rzeczy, mowa o ddos. Atak i kradziez danych. Ale powiedzcie mi, na chuj wspomniani "profesjonalni" hakerzy mieli by sie tarzac w jakims gownie jakim sa gry flashowe mmo lub inne sp/mp gry?

Chciałeś powiedzieć pseudo hackerzy (ddos, wielce profesjonalny atak). Poza tym ostrożnie korzystaj z tego pojęcia ;)

Fakt faktem w CE wszystko się da. Nawet do mmo i wysyłać pakiety (madżik snort, snort).

Przeważnie są to gry flash , owszem mogą to być gry mmorpg , ale wątpie, że przebijesz się przez zabezpieczenia tarczy .

Jak tam ktoś u góry mówił , jasne w każdej grze to zadziała jeżeli będziesz potrafić to zrobić .

Ale po co ryzykować ? :) . Po co psuć se reputacje w jakiejś grze ? :P .

Graj uczciwie . Wtedy na pewno będziesz doceniany :rolleyes:

Pomyliłeś forum chyba, tu właśnie chodzi o bycie nieuczciwym w grach (przynajmniej taka jest jego tematyka).

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...