Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy skin Riven + ikona przywoływacza

Saskey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy wy jesteście ślepi czy nie potraficie czytać?

Czytać poprzednie posty.

Skin do nabycia w czasie rozgrywek ogólnoświatowych w weekend 13 października czasu pacyficznego. (będzie na ten czas w sklepie - później stanie się nie do kupienia)

Ikona przywoływacza około 13 października w postaci kodu. - Dostaniecie ją oglądając stream z rozgrywek, będzie na stronie lola.

NIE DOSTANIECIE SKINA ANI RIVEN ZA WPISANIE TEGO KODU - tylko ikonkę.

Dziś skina ani kodu nie będzie, gdyż są to rozgrywki amerykańskie a nie ogólnoświatowe.

Radzę zamknąć ten temat, a autor niech wpisze podsumowanie w pierwszym poście, i ewentualnie ktoś później da jakieś info w przeddzień rozgrywek.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Hmmm, up ma racje :D

October 16th during the final championship match. they will announce a code for the icon

16 Października podczas finałów mistrzostw w lola, wyświetlą kod ikony.

OndteAw.png
Opublikowano

To sorry, znajomi pieprzyli, że to 8 jest. A co do tego, że Odblokwujemy Riven i skina gdzie ja tak napisałem? nigdzie.

Chodziło o to że ikonka jest też z Riven jak nowy limitowany skin jest Riven

Opublikowano

Hmmm, up ma racje :D

October 16th during the final championship match. they will announce a code for the icon

16 Października podczas finałów mistrzostw w lola, wyświetlą kod ikony.

nie 16 tylko 13 omfg czytac nikt nie umie, tylko pisze bo nie chce mu się czytać całego tematu, jakby przeczytał to by każdy wiedział

Opublikowano

Sory, ale nie chciało mi się czytać całego.

Niby oczami przeleciałem trochę, ale.. To kiedy będzie ten kod :D? Czy może już był..

Opublikowano

Sory, ale nie chciało mi się czytać całego.

Niby oczami przeleciałem trochę, ale.. To kiedy będzie ten kod :D? Czy może już był..

Przeczytaj, a jeśli ci się nie chce to twój problem.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...