Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy skin Riven + ikona przywoływacza

Saskey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cytujesz coś co ma dwuznaczne znaczenie... "też riven" czyli coś jeszcze musi być

dobra nie ważne, i tak nie bede tego miał ;p

Opublikowano

Ten kod bedzie osobny dla każdego oglądającego czy wyswietli sie w czasie filmu dla wszystkich? jak cos to podajcie ten kod(po wykorzystaniu) bo raczej o 23 nie bede siedział na kompie.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Ech ludzie, dopóki sam nie znalazłem info o tej Riven dopóki niewiedziałem o co chodzi.

Dostaje się za darmo TYLKO ikonkę. Bez skina i bez Riven. Skin będzie do kupienia w czasie finałów światowych.

I want a Season Two Championship Riven summoner icon! How can I get one?

Watch the Season Two World Finals! We will be broadcasting a code during the event that you can redeem to unlock this commemorative summoner icon.

Chcę ikonę przywoływacza z Riven! JAk mam ją dostać?

Oglądaj Finały Światowe. Będziemy nadawać kod w czaszie tego wydarzenia - użyj go by odblokować tą ikonę.

A więc będzie można ją dostać w czasie finałów - ale światowych a nie amerykańskich. A światowe finały będą 4,5,6 października (eliminacje) oraz 13 października(finały). Trolol. Ale oglądajcie sobie streamy - można się z nich sporo nauczyć. Poza tym to sama przyjemność oglądać tak niestandardowe rozgrywki.

Info: http://competitive.n...ld-championship

wikmk9.jpg

Opublikowano

No skoro tyle osób to podało że finały amerykańskie, to niech ktoś to info potwierdzi, a tu^ wyżej zaprzecza tej informacji.

Opublikowano

@up

Skina będzie można kupić po zakończeniu tego turnieju.

Prawdopodobnie będą też rozdawać kody tam w LA, jak to było z nasusami w Warszawie.

Opublikowano

I want a Season Two Championship Riven skin! How can I get one?

The skin will be sold during a weekend after the World Championship. After that sale, it will no longer be available.

Będzie w czasie weekendu po mistrzostwach (które są w piątek sorki to sobota 13 października) czyli 14 i 15 października - potem nie będzie już dostępny.

Należy wziąć sobie poprawkę, iż jest to czas pacyficzny i daty mogą nieco się różnić, ale wszystko będzie na 100% na stronie lola w przeddzień samych mistrzostw a w menu głównym LoLa w czasie trwania wyświetli się informacja o tym.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...