Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opcja używania HTML

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kto ma dostęp do HTML jest sprawą administracji.

@SebuśPL

Sorry ale nie będziemy traktować na równi kogoś kto napisał kilka postów i kogoś kto tworzył te forum przez kilka lat ciężko pracując.

Chcesz dodatkowych praw? Zapracuj na nie. Niestety ale na razie pracujesz na rangę banned.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Pozwolę sobie sprostować.

Według tego co od zawsze jest ustalone z html mogą korzystać:

- Administratorzy

- Global Moderatorzy

- Elita

- VIP

Odnośnie PiecuPL to nie był on żadną wyróżnioną osobą, był po prostu drobny błąd w ustawieniach grupy, z której Piecu korzystał, oczywiście błąd został poprawiony.

Jeśli chodzi o nadanie html dla każdego to nie możemy tego zrobić z prostych przyczyn. Jeśli nieodpowiednia osoba użyje html w swoim profilu to może niekorzystnie wpłynąć na serwer mpcforum.pl .

Jeśli zobaczycie jeszcze u jakiegoś użytkownika w innej grupie niż wyżej wymienione, a używający w jakikolwiek sposób htmla w swoim profilu, to proszę o poinformowanie mnie, bo jest to po prostu zwykłe niedopatrzenie. Postaram się przeanalizować obecne błędy, tak aby możliwość korzystania z html pozostała tylko dla wyżej wymienionych grup.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Mnie nie rajcują te graficzne modyfikacje, ale już autoplaye w profilach mnie wkurwiają. Chcecie się pochwalić muzyką jakiej słuchacie to wrzućcie do sygny odnośnik do last.fm, albo dawajcie te nutki ale w odnośnikach do YT. 90 % forum to nie obchodzi, a wręcz wkurw*a, że co rusz trzeba wyciszać głośniki.

Sorry ale nie będziemy traktować na równi kogoś kto napisał kilka postów i kogoś kto tworzył te forum przez kilka lat ciężko pracując.

Trollo, ale nonsens, daleko zajdziecie takim myśleniem.

Opublikowano

Popieram Zava w kwestii profilów i muzyki, też zaczyna mnie wkurwiać, że ktoś ma autoplaya...

Zróbcie coś z tym.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Mnie nie rajcują te graficzne modyfikacje, ale już autoplaye w profilach mnie wkurwiają. Chcecie się pochwalić muzyką jakiej słuchacie to wrzućcie do sygny odnośnik do last.fm, albo dawajcie te nutki ale w odnośnikach do YT. 90 % forum to nie obchodzi, a wręcz wkurw*a, że co rusz trzeba wyciszać głośniki.

Trollo, ale nonsens, daleko zajdziecie takim myśleniem.

ja mam bo inni mają i bo lubie wkurwiać ludzi.

Lepsze 10 gimbów z 1k postow spamu, niż 2 normalnych userow z iloscia sensownych postow rowną 100

chce htmla bo skoro inni mają to i ja chce, mam w dupie wyglad profilu.Pewnie Arek by forum zniszczyl jakby mial html w profilu;/.

nie, to nie, bede was wkurzal auto plejem.

Opublikowano
Te html i tak jest tak strasznie rozbudowane, że w sumie można je zastąpić zwykłym bbcode. Nie ma nawet możliwości tworzenia tabel, czy innych takich prostych i pasujących do tworzenia profilu opcji.

Jest możliwość tworzenia tabel, ale tylko w stronie O MNIE, dodatkowo rozpiernicza cały profil po całej stronie, więc tego nie robię. I innym też nie radzę.

Dzieciaki nawalą Sobie AutoPlay'i w sygnach, o mnie i chuj wie czego jeszcze ,a potem dziwicie się że forum mało stabilne

To Ty chyba nie wiesz co odpowiada za stabilność serwera. Ale autoplaye w sygnaturach strasznie wkurzają.

Opublikowano

Jak dla mnie to powinni zablokować kazdemu to html skoro tylko wybrane osoby mogą miec bo jest to bezsensu .. ;) Albo dać html rangą wyższym niż member lub też od blue w góre..

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Przecież kierzek udostępnił wam listę osób które do tego mają dostęp:

Pozwolę sobie sprostować.

Według tego co od zawsze jest ustalone z html mogą korzystać:

- Administratorzy

- Global Moderatorzy

- Elita

- VIP

Odnośnie PiecuPL to nie był on żadną wyróżnioną osobą, był po prostu drobny błąd w ustawieniach grupy, z której Piecu korzystał, oczywiście błąd został poprawiony.

Jeśli chodzi o nadanie html dla każdego to nie możemy tego zrobić z prostych przyczyn. Jeśli nieodpowiednia osoba użyje html w swoim profilu to może niekorzystnie wpłynąć na serwer mpcforum.pl .

Jeśli zobaczycie jeszcze u jakiegoś użytkownika w innej grupie niż wyżej wymienione, a używający w jakikolwiek sposób htmla w swoim profilu, to proszę o poinformowanie mnie, bo jest to po prostu zwykłe niedopatrzenie. Postaram się przeanalizować obecne błędy, tak aby możliwość korzystania z html pozostała tylko dla wyżej wymienionych grup.

Opublikowano
dziwnym zbiegiem okoliczności Piecu

Co do Pieca nie wiem, może jest to pomyłka lub błąd w ustawieniach

ale jeżeli ma Piecu to dlaczego nie mają mieć wszyscy

Odnośnie PiecuPL to nie był on żadną wyróżnioną osobą, był po prostu drobny błąd w ustawieniach grupy

Powiem krótko bo beze mnie by tego nie było! Wszystko zaczęło się od mojego odtwarzacza w html i nagle później wszyscy to chcieli -.- I później wszystkim się zachciało w tym grzebać + grzebanie w moim "O mnie".

btw. jak kierzek już ustalił dla kogo jest ten html to po co temat jeszcze otwarty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...