Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opcja używania HTML

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czemu wszyscy użytkownicy, nie mają włączonej opcji używania HTML na swoim profilu?

Jeśli nie można włączyć jej wszystkim, to może niech otrzymują ją jakieś osoby z poza teamu, np. laureaci niektórych nagród, co wy na to?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A po co to komu.Zablokować w to W cholerę.

Wy i te Wasze "wyjebane Profile"

Żeby jarać się takim czymś.......... Wstyd Panowie , wstyd

Opublikowano

Kto ma tą możliwość tak w ogóle ?

Chyba GM+, Matzar i dziwnym zbiegiem okoliczności Piecu

Szczerze sam się zastanawiałem jak to będzie bo raz miałem taką możliwość korzystania z HTML, a na drugi dzień już nie.

Opublikowano

Niby zablokowali możliwość html i flash.

To już chyba sprawa administracji kto ma, ale za co :> ?

Albo dać innym, albo zablokować.

Opublikowano

Niby zablokowali możliwość html i flash.

To już chyba sprawa administracji kto ma, ale za co :> ?

Albo dać innym, albo zablokować.

Było zablokowane chyba przed aktualizacją IBP

Opublikowano

Te html i tak jest tak strasznie rozbudowane, że w sumie można je zastąpić zwykłym bbcode. Nie ma nawet możliwości tworzenia tabel, czy innych takich prostych i pasujących do tworzenia profilu opcji. Mi tam wsio rybka, czy te html będzie czy nie, ale jak widać administracja stwierdziła, że pewne osoby na to zasługują i ją dostaną.

Opublikowano

Te html i tak jest tak strasznie rozbudowane, że w sumie można je zastąpić zwykłym bbcode. Nie ma nawet możliwości tworzenia tabel, czy innych takich prostych i pasujących do tworzenia profilu opcji. Mi tam wsio rybka, czy te html będzie czy nie, ale jak widać administracja stwierdziła, że pewne osoby na to zasługują i ją dostaną.

Czyli jak zawsze. Są równi i równiejsi :D

Dlaczego mnie to nie dziwi :)

Dzieciaki nawalą Sobie AutoPlay'i w sygnach, o mnie i chuj wie czego jeszcze ,a potem dziwicie się że forum mało stabilne

///yhym

Opublikowano

Czyli jak zawsze. Są równi i równiejsi :D

Dlaczego mnie to nie dziwi :)

Dzieciaki nawalą Sobie AutoPlay'i w sygnach, o mnie i chuj wie czego jeszcze ,a potem dziwicie się że forum mało stabilne

Źle sformułowałam zdanie. Miałam na myśli, że tylko niektóre rangi posiadają taka możliwość. Wiem, że GM, admini oraz chyba V.I.P'y mogą korzystać z html. Co do Pieca nie wiem, może jest to pomyłka lub błąd w ustawieniach.

Opublikowano

Można dać od ileś tam punktów i mały regulamin a nie dla Administracji

Na forum nigdy nie było demokracji to i do tego są równi i równiejsi no niestety możemy sobie tylko pisać ;) Przecież jesteśmy zwykłymi użytkownikami którymi da się zastapić całymi kilogramami gimbusów ;)

Hrabia dobry pomysł 49af80387dbac_430.jpg

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Admini, GMowie, elita i vip wg. mnie mogą mieć html. Zasłużyli na forum, ale jeżeli ma Piecu to dlaczego nie mają mieć wszyscy?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@Krystian

Po co to wszystkim, skoro i tak większość nie wie, jak to zrobić? ;o

Skończ swoje filozofie 60% użytkowników nie ogarnia BB-CODE a jakoś jest na forum ;-]

@haRnasiek. Ja jak tak napisałem poleciałem z permem :D

Opublikowano

@Krystian

Po co to wszystkim, skoro i tak większość nie wie, jak to zrobić? ;o

Zgadza się. jest ogień o coś czego 80% nie potrafi zrobić o.O

Nie wiem co tak bardzo wam przeszkadza w tym, że ktoś ma muzykę i bardziej przezroczyste tło ...

9368_gold.png

Opublikowano

Jestem na tak, miło byłoby gdyby każdy, nawet zwykły, szary user mógł odmienić swój profil, czy też sygnaturę. :-)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie wiem co tak bardzo wam przeszkadza w tym, że ktoś ma muzykę i bardziej przezroczyste tło ...

To że ty nie różnisz się niczym od nas a masz takowe uprawnienia :)

Opublikowano

To że ty nie różnisz się niczym od nas a masz takowe uprawnienia :)

Różnie się tym, że moderowałem na forum 2 lata. Osiągnąłem stanowisko GM-a, po czym zrezygnowałem i zostałem Elitą.

Chyba za moją pracę, można mi posiadać trochę więcej uprawnień, niż wam ?

Co do tła, i tak każdy nie może go mieć. Musisz poosiadać Golda, MMT, Elitę, Blue/Black Membera, Codersa, aby mieć takie przywileje .

9368_gold.png

Opublikowano

Ja umiem zrobić muzykę - flash block/html block.

Tło wygooglowałem na forum Ipb html block.

Opublikowano

Różnie się tym, że moderowałem na forum 2 lata. Osiągnąłem stanowisko GM-a, po czym zrezygnowałem i zostałem Elitą.

Chyba za moją pracę, można mi posiadać trochę więcej uprawnień, niż wam ?

Co do tła, i tak każdy nie może go mieć. Musisz poosiadać Golda, MMT, Elitę, Blue/Black Membera, Codersa, aby mieć takie przywileje .

Nie mogę ze śmiechu z tego co ty napisałeś :D

Nie będę komentował twoich osiągnięć i w jaki sposób się nimi chwalisz bo to jest śmieszne.

Co do tych co mają tło to jest dobre bo to jest do wygrania czy do osiągnięcia czyli dostępne dla zwykłego użytkownika który nie chce lizać dupy.

Opublikowano

Nie mogę ze śmiechu z tego co ty napisałeś :D

Nie będę komentował twoich osiągnięć i w jaki sposób się nimi chwalisz bo to jest śmieszne.

Co do tych co mają tło to jest dobre bo to jest do wygrania czy do osiągnięcia czyli dostępne dla zwykłego użytkownika który nie chce lizać dupy.

Przecież rozbawianie ludzi, to jedna z pozytywnych cech. Moim zdaniem takie możliwości powinny pozostać tak jak są. bez wydziwiania i siania zamętu. Z tego co zawsze myślałem, to forum jest dla userów, którym mamy pomagać, a nie dla zasranej plakiety, czy bardziej przezroczystego tła.

9368_gold.png

Opublikowano

Przecież rozbawianie ludzi, to jedna z pozytywnych cech. Moim zdaniem takie możliwości powinny pozostać tak jak są. bez wydziwiania i siania zamętu. Z tego co zawsze myślałem, to forum jest dla userów, którym mamy pomagać, a nie dla zasranej plakiety, czy bardziej przezroczystego tła.

ale teraz wiekszosc idzie do mmt by miec tło LOL?

forum jest dla kazdego, to dlaczego maja z niektorych opcji korzystac tylko "wybrani"?

­

Opublikowano

Nie będę pomagał bo później dostane bana sam wiesz o co chodzi ;)

A teraz mi zależy na plakietkach i na fajnym tle ;) to też rozrywka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...