Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-Tut] Płytka naciskowa jako zapadnia

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego idź hejterować gdzieś indziej ok? Ja to napisałem dla ludzi którym się coś przyda, a nie po to by dzieci (stawiam na 9 lat) mogły se podbić posty ...

MPC Hejter Team Leader

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
@up żałosne.. Pobierasz TuTki z innego Forum I zbierasz Lajki ? Dupa a to żałosne nikt się na to nie nabierze oprócz Półgłówków Zombiaków i NołLajfuw (To ostatnie z błedem [specjalnie..])

Żałosne jest to, że płaczecie o byle gówno, to że ktoś napisał na waszym gównianym forum, to nie znaczy, że nikt inny nie może tego opublikować kumasz? (To ostatnie bez błędu [specjalnie..])

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@UP nie wiem o co ci chodzi...

Na tym "Wyz...." Nigdy nie byłem - Tylko że Widziałem Na Innym Forum taki sam poradnik z napisem PROSZE NIE KOPIOWAĆ !. Więc Tylko pisze ...

@UP2 9 lat Żałosne... Szkoda Mi komentować nie będe sb "nabijał postów" jak ty tam mówisz... 0 słów 9 lat ? Zrób Przydatny Tut'ek A nie O płytce naciskowej ...

I jeszcze Dodam że KichaMC ("WŁAŚCICIEL TUTA") Zdenerował się moim Komentarzem i Mi Zdjął 5/5 Na 4/5... 9 Lat ? hah. Szkoda gadać.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Spróbuję nakręcić tutek na yt. A co do Synekk znajdź sb inne forum do hejterowania, to jest spoko więc tutaj nie nabijaj sb postów robiąc z sb 2- latka

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@up

Nawet nie wiesz co to Hejt 10 latko - Żegnam. Jeżeli chcesz pozbierać lajki to zrób Tutek o Motyce lub o dircie. ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Poradnik fajnie zrobiony , fajnie się oglądało , głos niczego sobie . Moglbys zrobic tez czesc 2 w temacie , tzn poradnik zwykły , nie filmowy . Like.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Co skopiowałem twojego?

I daj linka to po 1, bo skąd mamy wiedzieć, że mówisz prawdę ?

I syberian mówiłem sorka za głos, bo mówię, że mam kiepskie mikro i tak na prawdę nie mam wady wymowy.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Dobre, nie wiedziałem o tym, tylko szkoda, że jeśli jest to kopiowane to bez zgody autora (nie napisałeś "skopiowane za zgodą autora", czy coś w tym stylu, więc pewnie po prostu ukradłeś TuT'a).

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@ref

@up ten tutek nie jest skopiowany, jakiś dzieciak myśli, że napisze ,,skopiowane,, to usunie tego tutka bo chce mi przeszkodzić... Zastanawiałeś się dlaczego linka nie dał? Bo nie skopiowałem -,- A poza tym pewnie już % dostał za spamowanie mi w temacie. Ps. jak on ma kanał KichaMCPL na yt to ja jestem nw kim :) więc nie wierz dzieciom

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

dobre zrobiłem to koledze na serwie :D i dostałem moje eq

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...