Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-Tut] Płytka naciskowa jako zapadnia

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Znawca
Opublikowano

No nawet fajne , nie znałem tego ;)

masz like

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł. Jeśli na serwie jest dużo "łazików" w ten sposób łatwo można się ich pozbyć, a przy okazji co nieco zdobyć.

Opublikowano

świetne i przydatne zwłaszcza na servach ok. 100sl + pvp wojny gildii ;) ironowe drzwi jako podpucha wchodzi na klapkę i otwiera im się więcej niż te drzwi ;)

Dzięki za like

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Pozdro, skopiowane moje z innego forum o.O

Byś chociaż napisał, że to ty nie zrobiłeś tylko sobie lajki zbierasz.

no widzisz ;) ty 1 na innym forum ja 1 tutaj ;) ty możesz moje skopiować na tamto swoje hehe

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

dużo łatwiejszą wersją jest postawienie tnt, na nim piach/gravel na nim plytka naciskowa ;0 a pod tnt wielki spadek/ spadek do wody

shoob.png

Opublikowano

Mam pytanie, nie działa bo nie działa czy nie działa bo chcesz se nabić postów? bo to jest różnica xD a tak w ogóle albo źle to robisz albo masz jakieś mody albo dodatki, każdemu jakoś to działa :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@up żałosne.. Pobierasz TuTki z innego Forum I zbierasz Lajki ? Dupa a to żałosne nikt się na to nie nabierze oprócz Półgłówków Zombiaków i NołLajfuw (To ostatnie z błedem [specjalnie..])

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...