Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co będzie nowego w 3 sezonie ?

DyeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno dodadzą nowy ranking elo, stary zostaje, ale już do niego nie nalicza oczywiście.

Oprócz tego nic nie wiadomo.

Opublikowano

Skąd mamy to wiedzieć?

Nie pracujemy w Riocie, więc nie wiemy co się będzie działo.

Sezon 3 rozpoczyna się w Październiku.

Opublikowano

Mam takie pytanie , czy następny sezon niesie ze sobą zmiany jakiejś postaci ?

TO będzie sezon 3, a nie ramake postaci, to wógole co innego. Na pewno w sezonie 3 będą jakieś remake'i a Sezon to nic innego niż to co w sezonie 1. czy 2., gramy by mieć jak największe ELO.

@edit, jak cie to tak bardzo interesuje to masz:

Upcoming champion reworks

Gameplay

Visual

Visual and Gameplay

Oczywiście chce lajka :D

Opublikowano

TO będzie sezon 3, a nie ramake postaci, to wógole co innego. Na pewno w sezonie 3 będą jakieś remake'i a Sezon to nic innego niż to co w sezonie 1. czy 2., gramy by mieć jak największe ELO.

@edit, jak cie to tak bardzo interesuje to masz:

Upcoming champion reworks

Gameplay

Visual

Visual and Gameplay

Oczywiście chce lajka :D

jak w temacie co będzie resetowane ? co zostanie ?

Wszystko zalezy od updatow ..... napewno jeszcze 1-2 beda na nowy sezon nic nie wiadomo oprocz resetu Elo co do skinow itd moga sie zmienic bez informacji :P tak jak choo eve phant twich itd .....

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Wszystko zalezy od updatow ..... napewno jeszcze 1-2 beda na nowy sezon nic nie wiadomo oprocz resetu Elo co do skinow itd moga sie zmienic bez informacji :P tak jak choo eve phant twich itd .....

jakie skiny będą się zmieniać wtf? co ty pierdo****?

Opublikowano

jakie skiny będą się zmieniać wtf? co ty pierdo****?

Może chodzi mu o to że skiny które są teraz dostępne do kupienia dostaną przecenę 70 % i nie będzie już można więcej ich nabyć.

Tak było już z innymi skinami tj. Proffesor Ryze.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Najważniejsze by dodali nieco dalszą możliwość oddalenia kamery, nie trzeba będzie kont banować. Chociaż im to na ręke.

Po co ci to?

@Temat: Rework Karmy i Heimera, nareszcie.

Opublikowano

Za zoomhacka o ile wiem nie ma bana, a że a do reworku to Karma ma nawet ładny model, nw po co będą go zmieniać, ale u heime do chyba logiczne.

Soraka samym swoim wyglądem odstrasza od supportowania. TF to spoko champ ale troche z tym Q jest ****owo nawet jeśli ma takiego dmg. Utli też, jak było na całą mape było bardziej użyteczne. Przeczytałem że Visual, srry :D. Nw czemu zmieniają Vitkora, który moim zdaniem sam gre carry'uje.

@down

Nw jak można grać na nie ruchomej kamerze wtf?

Opublikowano

Nic nie wiadomo, wiemy że bd elo restowane i zapewne dadzą jakieś nagrody jak w sezonie 1

Ludzie elo się nie resetuje, zostaje ELO tyle że bd w SEZONIE 2, a będzie się grać by mieć jak największe ELO w SEZONIE 3. Samo słowo Sezon mówi samo za siebie, ELO nie będzie resetowane tylko w sezonie 3 będzie się zaczynać od 1200 ELO, jak ktoś bdzie miał jakieś poszczególne elo w 2ugim to będzie miał bonus w 3cim.

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem z pewnego portalu, to będą zmieniać coś bardzo diametralnie w runach dla postaci na solo topie.

Ale co i jak to nie wiem, jedynie wiem, że będą ulepszać. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Za zoomhack jest ban ... kurwa mać... ile razy muszę to pisać w 12381281231903812 tematach o zoomhackach?

Jakbyście ruszyli raz dupę na oficjalne forum lola to jak wół stoi temat o zoomhacku i 2 adminów stanowczo napisało że "nie będziemy zwracać uwagę czy to zoomhack czy inny program , ważne jest to że ingeruję w klienta a to jest banowane"

@Topic:

REMAKE KARMY NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ..... tak ją lubiłem grać :F

Visual Remake Soraki nareszcie ... ona wygląda beznadziejnie

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Gdzie wy widzicie rework Karmy albo Heimera bo nie wiem (wiem że w poście jest napisane ale wchodzę w to i nic widzę wszystko co jest aktualnie.)

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Gdzie wy widzicie rework Karmy albo Heimera bo nie wiem (wiem że w poście jest napisane ale wchodzę w to i nic widzę wszystko co jest aktualnie.)

to sa po prostu linki postaci a nie już link do tego jaka postać będzie po reworku...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...