Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co będzie nowego w 3 sezonie ?

DyeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie elo się nie resetuje, zostaje ELO tyle że bd w SEZONIE 2, a będzie się grać by mieć jak największe ELO w SEZONIE 3. Samo słowo Sezon mówi samo za siebie, ELO nie będzie resetowane tylko w sezonie 3 będzie się zaczynać od 1200 ELO, jak ktoś bdzie miał jakieś poszczególne elo w 2ugim to będzie miał bonus w 3cim.

Nie ? Sam ostatnio miałem jakiś tam problem pisałem do supportu i przy okazji spytałem, co będzie w sezonie trzecim, a napisali mi, że będzie elo zresetowane :

"Jeśli chodzi o sezony, sezon drugi kończy się w październiku, nie jestem jednak w stanie powiedzieć kiedy zacznie się sezon trzeci. Przypuszczam, że rozpocznie się on w przeciągu kilku tygodni od zakończenia sezonu drugiego. Punkty rankingowe zostają zresetowane gdy sezon się kończy."

Opublikowano

Ludzie elo się nie resetuje, zostaje ELO tyle że bd w SEZONIE 2, a będzie się grać by mieć jak największe ELO w SEZONIE 3. Samo słowo Sezon mówi samo za siebie, ELO nie będzie resetowane tylko w sezonie 3 będzie się zaczynać od 1200 ELO, jak ktoś bdzie miał jakieś poszczególne elo w 2ugim to będzie miał bonus w 3cim.

Idioto .... grałeś w sezonie pierwszym... AH ZAKŁADAM ŻE NIE... ja grałem to był jakoś 2009/10 rok i przy sezonie 2 resetowali elo i na wejściu w sezonie 3 masz 1200

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Arcymistrz
Opublikowano

Tak jakby wszystkie randomki zebrane są w kupe te z 400 ELO i 2k5 ELO, napewno Ci z wiekszym elo dostana cos tak jak w zeszlym sezonie, moim zdaniem zmiany wygladu must have nidalee

Opublikowano

Każdy dostanie jakieś nagrody, w zależności od tego jakie odznaczenie (w elo) będzie miał, platyna/złoto/srebro/brąz.

Jedynie wiem, że brąz od 1250, a srebro od 1400 (ale nie jestem pewny, więc mnie nie hejtować. :D).

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nawet poniżej 1200 sie dostaje , brąz 1250 srebro około 1400 złoto to 1550+ a platyna to 1850+

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nawet poniżej 1200 sie dostaje , brąz 1250 srebro około 1400 złoto to 1550+ a platyna to 1850+

zloto 1510

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

@up

1520+ ;)

Z niepewnych źródeł dowiedziałem się, że jakiś champion ma być za darmo ze skinem (tak jak Alistar i Tristana do tej pory, a w poprzednim sezonie Kayle) - lecz nie jestem tego pewien, ale być może zrobią coś takiego skoro było na 1 i 2 sezon :) Jedyna pewna wiadomość to reset elo :P

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...