Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEW !] mc4U Jail BreaK [100 slot][autorskie pluginy][darmowe skiny, pelerynki][automatyczne cele]

cs-wtf_piterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: CelsoJunior

Dlaczego Ty?: Ponieważ siedzę w więzieniu już od 5 lat , chciałbym zobaczyć czy dobrze odwzorowaliście więzień w minecrafcie ;]

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Aby zalogowac sie na ich launcherze nalezy wlaczyc ich launchera nastepnie kliknac przycisk zarejestruj (przycisk znajduje sie pod mc4U.pl)

potem tam sie zarejestrowac i sie zalogowac ;D

Opublikowano

!!!!!! Odkrylem przyczyne crasha!!!!

Aby go wylaczyc nalezy wlaczyc zapore systemu!!

Aby to zrobic nalezy wejsc w: panel sterowania - system i zabezpieczenia - zapora systemu windows - wlacz lub wylacz zapore...

Aha ja mam windows 7 niewiem jak jest na XP

Opublikowano

Zapewne admin prędko nie odpowie bo siedzi na serwie.

10 postów

20 postów

50 postów

90 postów

120 postów

150 postów

Opublikowano

powiedz mi ...

rejerestruje się na stronie i przy zakładce podania hasła pokazuje że hasło nieprawidłowe ^^

Proszę o pomoc

z góry dzięki

25-Done Hello :)

50-X

75-X

100-X

125-X

150-X

175-X

200-X

225-X

250-X

275-X

300-X

Opublikowano

Ludzie sluchajcie wejdzcie na singla i w pokopcie kilka blokow i wejdzcie na serwa -,- tak jest przy kazdym jailu

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Dobra serwer dziala, ale -

1. Nie zagapiaj grafiki i kodu forum do mpc. To już szczyt wszystkiego reklamować ukradzione wszystko z mpc na mpc !

2.Wiesz, że popełniasz przestępstwo ? Rozpowszechniasz pliki z minecrafta (launcher) bez zgody mojangu....

Opublikowano

oj mikser zostaw go nie podoba ci się server to nie graj. mi sie osobiście podoba

Ps. Gram pod Nickiem GavinoFree001

Opublikowano

Potrzebujemy budowniczych !

Będziemy budować nowe więzienie.

Wymagania: posiadanie mikrofonu, wiek minimum 15 lat.

Proszę pisać podanka wg. wzoru:

Nick:

Dlaczego Ty?:

Moje prace: (i tutaj wstawiamy ss'y)

Dobra serwer dziala, ale -

1. Nie zagapiaj grafiki i kodu forum do mpc. To już szczyt wszystkiego reklamować ukradzione wszystko z mpc na mpc !

2.Wiesz, że popełniasz przestępstwo ? Rozpowszechniasz pliki z minecrafta (launcher) bez zgody mojangu....

Po 1. Mpc nie jest autorem tego stylu. Nic nie ukradłem...

Po 2. Każdy, który udostępnia Launcher do pobierania modów popełnia przestępstwo.

Dlaczego czepiasz się akturat mnie ?

Opublikowano

Wszystko fajnie, na pvp można sie pobawic :>

ale mam jedną małą prośbę - dodaj do piterka-mc.jar optifine bo na faithfulu nie moge grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...