Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEW !] mc4U Jail BreaK [100 slot][autorskie pluginy][darmowe skiny, pelerynki][automatyczne cele]

cs-wtf_piterka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwe że bedą tylko czy są poprawnie skonfigurowane ... Bo na innym [nazwy nie dam] jak robiles gildie to zeby rankupa zrobic to musiales z niej wyjsc

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Nasz serwer nie działa na zasadzie permissions.

Więzień z poziomu "A" ma te same permissions co więzień z poziomu, np. "G".

Napisałem specjalny plugin, który obsługuje przejścia z jednego sektora do drugiego.

U nas są autorskie pluginy. Na prawdę nie tak jak na innych serwerach - autorskie pluginy,

a w nawiasie (konfiguracja pluginów).

Co do gangów - obecnie nie ma takich, lecz planuje je wprowadzić.

Nie wiem tylko co taki gang miałby dawać.

Opublikowano

No mogły by być wojny gangów (turnieje prowadzone przez administracje) o specjane nagrody - wymogi to gang ktory duzo kosztuje + zeby go utworzyc to trzeba miec sektor d

To jest tylko taka moja propozycja

PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

To jest PRAWIE pewne bo nie wiadomo czy czasami ktoś nie zrobi klapy i bedzie po serwie ...

Opublikowano

Mogę zrobić takie coś. I to genialny pomysł :]

Ale przy starcie serwera tego nie będzie.

Troszkę z tym pluginem mi zejdzie. Teraz wrzesień, looz w szkole,

zapewne coś napiszę.

Co do logowania na konta premium: obecnie trzeba przejść proces rejestracjii (zajmuje on bardzo mało czasu... BARDZO),

lecz myślę, że w przyszłości proces ten dla kont premium będzie zautomatyzowany :]

Opublikowano

Mimo, że serwer jest ''odgapiony'' tzn. pomysł, to wbije i zobaczę, P.S. Zapowiada się dobrze... Będę grać pod nickiem HisYourFace ;]

//Nick na serwerze HisYourFace

Dlaczego Ty?: Jestem ogarniętą osobą, nie robię błędów ortograficznych oraz interpunkcyjnych mimo, że mam 13 lat. Może i napisałem, że serwer odgapiony to nie oznacza, że nie może być równy lub nawet lepszy, osobiście mi się bardzo spodobał pomysł z laucherem.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Mój nick: MrGrane

Chce być wybrańcem, ponieważ podoba mi sie server. I chciałbym na nim jak najszybciej zagrac. Jestem mily i wgl. Prosze zebym byl przed czasem ;]

Harnix ;D

Opublikowano

Mój nick : koxix

Dlaczego ja? no cóż poprostu chce byc ty jednym z pierwszych i zobaczyc jaki ten serw jest super poniewarz zapowiada sie bosko!!

Prosze o wybranie mnie!

StealerPLo_eune_11_1_nozg.png

Opublikowano

Nick na serwerze: Niebieskiii

Dlaczego Ty?: Bo, chciałbym zobaczyć, jak to jest być prawdziwym więźniem, nie chcę symulować tylko poczuć gniew. Chcę też poznać ludzi, zaprosić ich do gangu i razem przetrwać.

1398347001-U399156.png

Opublikowano

Zauważyłem mały problemik co do launchera, gdy chcę zainstalować modyfikację OptiFine bez której mój Minecraft jest gorszy od mikrofalówki z lat 40 to przy wchodzeniu na launcher robi mi się Update... Ech. ;/

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Kurde nie działa mi ten launcher. Czy ktoś mi pomoże? Wyskakuje błąd, że uruchomienie aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCR100.dll. Co jest? Chętnie zagram jak ktoś mi pomoże.

10 postów

20 postów

50 postów

90 postów

120 postów

150 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...