Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody

Rockets

Turututu  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto jest zna?

• Tak
      20
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe co by RmcF zrobił wtedy jak ma nagrody za free.(taka prawdda nie hejtuje).

Jestem na tak bo nie raz jakis no name ma nagród od kurwy i nie wiadomo za co

Admin Cienia
Opublikowano

Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Przyznając nagrodę za konkurs zawszę podaję powód łącznie z jego nazwą (tj. konkursu) :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

TCQ, nie wrzucamy, ale nie warto zagłębiać się w nicki, ten kto tak robi wie o tym najlepiej :). Po prostu niech reszta weźmie z Ciebie, Wrednej i innych gm stawiających opisy w nagrodach przykład i będzie po problemie.

Opublikowano

Tutaj chyba się rozchodzi o PKJ, on po banie miał usunięte nagrody, potem został odbanowany i mu przywrócili.

Jestem za opisywaniem nagród, by było wiadomo kto za co dostał, chociaż aż tak bardzo potrzebne to nie jest.

Nie interesuje mnie to czy miał bana, czy miał coś innego. Nie jestem zwiadowcą czy szpiegiem i nie interesuje się karierami innych userów na forum, nie obserwuje też forum 24/7, więc skąd miałem to wiedzieć? Gdyby Makin to napisał byłoby mi zupełnie łatwiej i nie miałbym podejrzeń :)

Pozdrawiam Mateusz

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Dzieki Ace, ale czesto dajecie te nagrody za: Zrobienie sygny lub za pomoc. A co to jest zrobic sygne? Za to moze byc -5%, nie ma problemu.

Sam sie zastanow, golda wygrales, chcialbys aby ktos tego golda dostal za sygne mimo, ze ty sie starales tą nagrode wygrac? Troche nie fair.

Zwazcie na to i jeszcze raz dzieki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...