Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody

Rockets

Turututu  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto jest zna?

• Tak
      20
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zaprezentowac pewna sugestie.

Chce aby jak ktos przydzielal nagrode pisal w opisie za co ona konkretnie jest. Wiele nagrod jest rozdawanych a nawet nie wiadomo za co, czy to za konkurs / pomoc itp...

Opublikowano

wchodzisz w profil , klikasz nagrody, i pisze za co dostal

Nie zawsze napiszą za co :)

Przykładowo: KLIK

Mam jedną opisaną za co, a drugą nie:>

/Żeby nie było że nabijam wyświetlania xD

rghe.jpg

Opublikowano

Noo, chcialbym aby do kazdej nagrody tak bylo.

Zeby nie bylo ze ktos z GMow oszukuje i przykladowo RMCF rozdaje nagrody jak ulotki, to byl przyklad :D

Opublikowano

Ja jak byłem MML i miałem prawa GM to zawsze dawałem uzasadnienie za co np członek mmt dostał golda, albo jaką funkcję pełni dana osoba. Też zauważyłem, że niektóre rangi rozdawane są "po koleżeńsku", nie ma się jednak o co spinać, praktycznie codziennie w konkursie można wygrać golda/championa/blue.

A uzasadnienie nic nie da, bo można tam wpisać "pozytywnie wpływa na rozwój forum" i dalej nie wyniknie skad za co i dlaczego :).

Opublikowano

Jestem na tak, niektóre nagrody są przyznawane nie za konkursy, a za zrobienie sygny dla GM'a.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Również jestem za, bo czasami wydaje mi się, że niektóre z tych nagród są ukantowane :)

1346333589-U321545.jpg

Tutaj chyba się rozchodzi o PKJ, on po banie miał usunięte nagrody, potem został odbanowany i mu przywrócili.

Jestem za opisywaniem nagród, by było wiadomo kto za co dostał, chociaż aż tak bardzo potrzebne to nie jest.

Opublikowano

Tak

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Jestem na tak, niektóre nagrody są przyznawane nie za konkursy, a za zrobienie sygny dla GM'a. ;)

Nie będę podawał przykładów ludzi, to jest zbyt chamskie . :c

Jak najbardziej na tak, najlepiej z linkiem do danego tematu.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
chociaż aż tak bardzo potrzebne to nie jest.

Chcialbys aby ktos dostal Golda za nic? Ty go wygrales chyba, a to jest troche nie fair ze ty sie starales, a oni to dostali za zrobienie sygny.

btw. 15min roboty, gora 30...

Opublikowano

Ja jak byłem MML i miałem prawa GM to zawsze dawałem uzasadnienie za co np członek mmt dostał golda, albo jaką funkcję pełni dana osoba. Też zauważyłem, że niektóre rangi rozdawane są "po koleżeńsku", nie ma się jednak o co spinać, praktycznie codziennie w konkursie można wygrać golda/championa/blue.

A uzasadnienie nic nie da, bo można tam wpisać "pozytywnie wpływa na rozwój forum" i dalej nie wyniknie skad za co i dlaczego :).

RZABEJBI RAJT.

Ale wkurzające jest, jak jacyś noł nejmi popierdzielają z rangami, wszystkimi możliwymi... KIedy w tym samym czasie jakiś weteran, który powinien mieć wszystkie plakiety od ręki jest goły ;x.

Jak dla mnie możliwość dawania tych plakietek powinni mieć tylko admini, a kazda nadana ranga opisana .... :O

ps.

Jesztem na tak, ale malo to zmieni, ze wzgledu, ze i tak 90% forum ma GOLDA. Kiedyś "rare", dziś gówno :<.

Opublikowano

Staram się zawsze podawać powód, jak gdzieś tego nie zrobiłam, to pewnie przez pominięcie lub coraz bardzie przejawiającą się w moim wieku sklerozę :P

Jestem na tak, zawsze jest to informacja nie tylko dla użytkowników, ale również dla członków teamu i nas GM. Mimo to, nie wiem czy to zyska uprawniony przez was rezultat. Zawsze to można obejść na swój sposób.

Arcymistrz
Opublikowano

T-t-t-t-ak

Ja np. mam wpis konkurs lol - przecież za 2 miesiące nie będę wiedział jaki, i nie będę mógł się podjarać na nowo ;c xD

Opublikowano

Staram się zawsze podawać powód, jak gdzieś tego nie zrobiłam, to pewnie przez pominięcie lub coraz bardzie przejawiającą się w moim wieku sklerozę :P

Jestem na tak, zawsze jest to informacja nie tylko dla użytkowników, ale również dla członków teamu i nas GM. Mimo to, nie wiem czy to zyska uprawniony przez was rezultat. Zawsze to można obejść na swój sposób.

Nie da się obejść bo wszystko jest na forum czy jakoś konkurs czy coś są daty i tp ;)

Mam nadzieje że to przejdzie :P

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...