Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug nie działa?

WAder_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DoYouWannaFight-ja już wiem ty po prostu jesteś głęboko zakonspirowanym i niespełnionym pedałem, który tylko lachy musiał innym robić, a nikt go nie chciał nawet patykiem posunąć, dlatego padalcu jeden latasz po takich forach i dokuczasz normalnym ludziom spermojadzie owrzodziały.

Opublikowano

Panowie nie ma co się bulwersować. Moim zdaniem i tak obserwują te ruskie strony z hackami z których to wszystko bierzecie ;P (sam mam parę w ulubionych i korzystam)

Ja zrobiłem zapas 15kk IGC i na razie wystarczy do znalezienia nowego buga i nowego patcha z autami IGC ;)

I nie nienawidzę konfidentów !!! Jak pierd*lony pies ogrodnika, sam nie weźmie a innym też nie da.

rozumiem cheaty, ale nie bugowanie kasy,

Pierd*lenie bez sensu, dla mnie to jedno i to samo. Jak ktoś cheatuje lub buguje należy mu się ban bo gra nie uczciwie. Sam buguje grę jak dostane bana to nie będę płakać nad rozlanym mlekiem bo to z mojej winy dostane bana.

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

@up ma rację. Po co obrażacie go i do tego spamujecie? No niestety bug był i go niema, trzeba żyć dalej, a tak wogóle world to nie całe życie. Jeszcze jeden taki bezsensowny post który ma na celu obrazić i ten kto to napisze DOSTAJE BANA NA 1 DZIEŃ ZA CELOWY SPAM. Pomyślcie więc zanim coś napiszecie ...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

15kk IGC i na razie wystarczy do znalezienia nowego buga i nowego patcha z autami IGC ;)

jest max 9.999.999 IGC xD

ja mam 42 k ale sporo drogich aut

Tu była fajna sygna ale mi hosting wygasł ;/

Opublikowano

DoYouWannaFight to po jakiego chuja się logowałeś na forum?Żeby powiedzieć wszystko EA o bugach i kto dokladnie cheatuje/cheatował.Gdyby EA nie była taka skąpa na kasę to nie było by cheaterów,a że wszystkie najlepsze samochody i części są za SB to wole właczyć cheata i mieć za free części do samochodów,a nie wydawać kasę na SB,żeby mieć same części.Gdybyś wiedział to w każdej grze są cheaty i tego nie zmienisz.A w ogóle kim Ty kurwa jesteś,że nazywasz mnie i innych ludzi na tym forum NIE UDACZNIKAMI.Po prostu chcemy sobie umilić rozgrywkę,żeby nie płacić prawdziwą kasą,za kilka części,które i tak nie zawsze można trafić na te,które potrzebujesz.A że ty chcesz płacić swoje pieniądze na grę to gratuluje Twojej głupoty,bo wolę wydać na piwo lub na ubrania,niż na grę,która pewnie za kilka lat upadnie bo się ludzie obudzą,że to strata czasu i pieniedzy.Dobra szkoda mi czasu na minus społeczny.NARA.

A co do tematu to szkoda gadać,EA nic nie robi,żeby wprowadzić jakiś nowy tryb do World'a.Osobiście bym chciał taki tryb,który pojawił się w NFS:Most Wanted,tzw próba prędkości,bo mi się bardzo podobała,a mam nadzieje,że Wam też przypadła to gustu.A oprócz tego też drag by się przydał bo wyścigi i ucieczki się znudzą(o ile już się nie znudziły)

No trochę się rozpisałem przez naszego kapusia,ale takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Widzisz kumaty zawsze sobie poradzi ;P

Dobra powiem CI bo będziesz się wieczność zastanawiał, kupiłem 10 LFA które później sprzedam jak będzie brakowało kasy ;)

Edit

@up

Polać mu ;D

A tak wgl to pozdro Bohgan

Opublikowano

DoYouWannaFight to po jakiego chuja się logowałeś na forum?Żeby powiedzieć wszystko EA o bugach i kto dokladnie cheatuje/cheatował.Gdyby EA nie była taka skąpa na kasę to nie było by cheaterów,a że wszystkie najlepsze samochody i części są za SB to wole właczyć cheata i mieć za free części do samochodów,a nie wydawać kasę na SB,żeby mieć same części.Gdybyś wiedział to w każdej grze są cheaty i tego nie zmienisz.A w ogóle kim Ty kurwa jesteś,że nazywasz mnie i innych ludzi na tym forum NIE UDACZNIKAMI.Po prostu chcemy sobie umilić rozgrywkę,żeby nie płacić prawdziwą kasą,za kilka części,które i tak nie zawsze można trafić na te,które potrzebujesz.A że ty chcesz płacić swoje pieniądze na grę to gratuluje Twojej głupoty,bo wolę wydać na piwo lub na ubrania,niż na grę,która pewnie za kilka lat upadnie bo się ludzie obudzą,że to strata czasu i pieniedzy.Dobra szkoda mi czasu na minus społeczny.NARA.

A co do tematu to szkoda gadać,EA nic nie robi,żeby wprowadzić jakiś nowy tryb do World'a.Osobiście bym chciał taki tryb,który pojawił się w NFS:Most Wanted,tzw próba prędkości,bo mi się bardzo podobała,a mam nadzieje,że Wam też przypadła to gustu.A oprócz tego też drag by się przydał bo wyścigi i ucieczki się znudzą(o ile już się nie znudziły)

No trochę się rozpisałem przez naszego kapusia,ale takie jest moje zdanie.

Panie "geniuszu". Jak zaczynasz grać w tą grę, to musisz się pogodzić z tym, co w niej jest. Tak naprawdę jesteś tylko darmozjadem. Wg Ciebie serwery oraz ekipa utrzyma się sama. Tak, wiem. Jak to ty byś robił grę to rzuciłbyś wszystko za fri, i znalazłe ekipę której nie trzeba opłacać. Same serwery natomiast postawiłbyś chyba na swoim smartfonie, żeby ponownie nic nie płacić.

Tak naprawdę EA może sobie robić co tylko im się żywnie spodoba, a jak się nie podoba to.. :>

Opublikowano

No nie za darmo samochody i części,ale jeśli chcesz za 50k SB wyjebać 200zł to gratuluje.Mogliby zmniejszyć koszt,bo oni i tak trzepią dużo kasy z innych gier.Niby kiedyś było 50k SB za 11 zł,ale kiedy to było o czy w ogóle będzie.

I nie jestem darmozjadem tylko wolę oszczędzić kasę,żeby mieć za co żyć,a nie pożyczam od rodziców lub każdą złotówkę wydaje.

Opublikowano

No nie za darmo samochody i części,ale jeśli chcesz za 50k SB wyjebać 200zł to gratuluje.Mogliby zmniejszyć koszt,bo oni i tak trzepią dużo kasy z innych gier.Niby kiedyś było 50k SB za 11 zł,ale kiedy to było o czy w ogóle będzie.

I nie jestem darmozjadem tylko wolę oszczędzić kasę,żeby mieć za co żyć,a nie pożyczam od rodziców lub każdą złotówkę wydaje.

Te 50k Boostów za 11 zł to był błąd......

Naprawili go po 1 dniu ale ci co zdąrzyli se kupić 50k boost to zazdroszcze.... za 11 zł 50k boost no po prostu ...........

Opublikowano

Te 50k Boostów za 11 zł to był błąd......

Naprawili go po 1 dniu ale ci co zdąrzyli se kupić 50k boost to zazdroszcze.... za 11 zł 50k boost no po prostu ...........

Jak nie wiesz to nie pie*dol głupot, bo to nie był błąd tylko promocja i nie przez jeden dzień tylko więcej !!!

Opublikowano

Up:

Polać mu bo dobrze gada:D

Tak to była promocja wtedy że za 11,25 zł było 50k boostów a do tego miały go tylko 4 kraję w tym My:D.

Koledzy wyżej mają racje,bo 200 zł za 50k boostów to za dużo,a oni mają kasy od cholery.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...