Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug nie działa?

WAder_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Godzinke temu był update bug który wykorzystywał ulepszenia i części został naprawiony.

Tu była fajna sygna ale mi hosting wygasł ;/

Opublikowano

jaki bug bo teraz jak gralem pisalo mi utracono polaczenie wchodze na strone a tam serwery poprawnie dzialaja a mi cos pobiera ???

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

update pewno będzie i będzie git majonez po prostu aktualizując traniera zrobia go z carchanger to będzie smigało poza tym znając naszych forumowiczów każdy ma zapasy igc

Opublikowano

xxx

@3x i 2x UP

FTW 1.2 i 1.1 działają....

kasa nie rosnie pokazuje sie że błąd ale kasa nie rosnie :)

Tak na marginesie to co 1-2h jest update po 100 mb

Opublikowano

@up

rosnie tylko musisz zmienic kierowce.....

zastosuj sie do poradnika bo ja robilem przed chwilka i roslo jakos

mr2xd.png
Opublikowano

@up

Jak mogles robic przed chwila skoro nie dziala serwer?

Back to BF3...

Opublikowano

@up

jak serwery off to jak to zrobiłeś ??

Opublikowano

Ja pierdo*e, ludzie wy ale nieogary jesteście, dobrze, że się szkoła zaczyna bo może niektórym się mózgi uaktywnią.

Czy on napisał, że do jego poradnika? Mi się wydaje, że napisał żeby zastosować się do poradnika, który jest już na forum, ponieważ bugował przed chwilką i pieniądze mu rosły. Przeczytaj ten post dokładniej. Jakby miało być o jego poradniku to by brzmiało: zastosuj sie do poradnika który ja robilem przed chwilka i roslo jakos.

A co do tematu to zobaczymy po update jak gra będzie działać poprawnie, cheaterzy się już od hacków uzależnili i jak nie działają jeden dzień to jest płacz i wielka afera. Ale to nie moja sprawa :P

Opublikowano

Ja pierdo*e, ludzie wy ale nieogary jesteście, dobrze, że się szkoła zaczyna bo może niektórym się mózgi uaktywnią.

Czy on napisał, że do jego poradnika? Mi się wydaje, że napisał żeby zastosować się do poradnika, który jest już na forum, ponieważ bugował przed chwilką i pieniądze mu rosły. Przeczytaj ten post dokładniej. Jakby miało być o jego poradniku to by brzmiało: zastosuj sie do poradnika który ja robilem przed chwilka i roslo jakos.

A co do tematu to zobaczymy po update jak gra będzie działać poprawnie, cheaterzy się już od hacków uzależnili i jak nie działają jeden dzień to jest płacz i wielka afera. Ale to nie moja sprawa :P

Niemarw sie. Kazdy cheater juz ma najlepsze autka dostepne za IGC wypchane czesciami profesjonalnymi. :P

I do tego tyle kasy, ze moga sobie kupic kazde kolejne.

Opublikowano

co za..... dalej nie ogarniiacie widzę o 5:00 pojawiły sie pierwsze pliki do pobrania a zara po pobraniu ich Bug ze skillem został naprawiony!!

stosuje sie do instrukcji xD

Opublikowano

sam pisałem do EA z całym opisem tego bugu, widze ze zadziałało, zostałem z nie całym 1 tysiącem <lol2>

Opublikowano

sam pisałem do EA z całym opisem tego bugu, widze ze zadziałało, zostałem z nie całym 1 tysiącem <lol2>

i co myślałeś ze jak popsujesz niektórym zabawe to cie nagrodzą ?

Opublikowano

zabawe komus popsułem ? chłopie graj uczciwie, wystarczająco jest czitów nie udaczniku

wkoncu pogram normalnie :)

Opublikowano

Nie chcę się kłócić, ale sam mnie do tego prowokujesz. Już po twoim avatarze widać kim tak naprawde jesteś.

Opublikowano

DoYouWanna Fight jesteś totalnym kretynem, zwykła gnidą o inteligencji mniejszej od cepa(jeżeli wogóle wiesz co to jest), takich pajcy jak ty nazywano kiedyś konfidentami i topiono ich w szambie, zresztą ciebie też by należało mała wredna wszo bo człowiekiem to ty na pewno nie jesteś

Opublikowano

DoYouWannaFight co tu pisze : " MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online "

Rejestrowałeś sie na tym forum tylko po to aby podpierniczać wszystko do EA ? Czyli jesteś zwykłym prostakiem, powiem Ci tak niektórzy po prostu nie grają non stop jak Ty widać i mają swoje życie i grają tylko dla przyjemności więc jak przegrywasz z ludzmi co maja haki i nie chcą płacić za gre to znajdz sobie swoich ludzi i graj z nimi prywaty. I obstawiam, że masz max do 14 lat nie więcej i pokazujesz jaki z Ciebie "uczciwy" gracz.... A założe sie, że nie raz grałeś na hakach :)

Bez pozdrowień i szacunku szolek

Opublikowano

Ja pierdziele, widze ze, tutaj większość osób to nie udacznicy, bug na kase to pierwsze co powinni naprawić i bardzo dobrze ze naprawili, rozumiem cheaty, ale nie bugowanie kasy, nie przesadzajmy, 0 frajdy z gry, a teraz mozecie jedynie płakać, nic wiecej wam nie zostało, bugi są po to aby je naprawiać. Spakujcie plecaki bo w poniedziałek do szkoły.

@szodek skąd wiesz ze gram cały czas ?, skąd mozesz wiedziec co kolwiek nie znająć mnie, to moja sprawa ile czasu gram, a gram mało bo pracuje a pózniej sprawy domowe,chciałbym mieć 14 lat,więć nie wiem o co Ci chodzi człowieku. Puknij sie w głowe, zanim napiszesz coś o kimś kogo nie znasz, bo za takie słowa w oczy bym Cie połamał.

Opublikowano

Ja pierdziele, widze ze, tutaj większość osób to nie udacznicy, bug na kase to pierwsze co powinni naprawić i bardzo dobrze ze naprawili, rozumiem cheaty, ale nie bugowanie kasy, nie przesadzajmy, 0 frajdy z gry, a teraz mozecie jedynie płakać, nic wiecej wam nie zostało, bugi są po to aby je naprawiać. Spakujcie plecaki bo w poniedziałek do szkoły.

To nie Ty mi dyktujesz co mi sprawia przyjemnosc.

Grożby, że nas pobijesz omine bo to poziom podstawówka.

Wszystko wskazuje na dzieciaka któremu hormony pracują :)

Opublikowano

Takich ludzi trzeba banować, bo to forum nie jest stworzone z myślą o konfidentach.

Zresztą jak ktoś z was znowu znajdzie buga to ten znowu EA napisze o nim i EA go załata. Nie,nie,nie takich ludzi trzeba banować.

Opublikowano

szkoda słów.. opadają race, wiecej nie dyskutuje z debilami, na przyszłość nauczka by sie nie znizać do poziomu idiotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...