Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nowy pomysl BP na boty.

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, okazja czyni złodzieja. Ale stwierdzenie, że BP schodzi na psy, bo ogranicza zarobki bociarzom jest nieco przesadzone ;)

Pozdrawiam, Katarzyna

Prawde mowiac, oni chca zebysmy tak mysleli. Pomyslcie tak, my sie poddamy i nie jeden nalogowy gracz zacznie wydawac pieniadze na uridum.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom faktycznie troszkę jeszcze konto doboce jak to wprowadzają kończę nie będę się wkurwiał że mnie ubijają i wtedy mam chęć kasę wydać więc wole temu zapobiec

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Nom faktycznie troszkę jeszcze konto doboce jak to wprowadzają kończę nie będę się wkurwiał że mnie ubijają i wtedy mam chęć kasę wydać więc wole temu zapobiec

a ja nigdy nie miałem ochoty wydaćc kasy na ta gre co najwyżej na podwajacz i rabatówke hah , bo to mi sie w chuj opłaca ! ;d

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Nawet sobie nie można polatać jak nie masz bota bo białki brak a żeby byłą to zapierdalać trzeba

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

do tej gry sa tylko dwi opcje , musisz być bogaty i ładować hajs jak pojeb , lub kupic PBDO Bota lub Kbota i bocić . Normalnie nic nie uzyskasz

No pięknie ;/

Opublikowano

Z tym się zgodzę . Niestety to prawda można wydawać kupe szmalu na Darka lub po prostu bocić ... No jest jeszcze 3-trzecia opcja mozolne bicie alienków w grupie ale zanim osiągniesz te 31 lf i 20 bo-2 to mine z rok ...

Opublikowano

Jezu niech zrobią stary serwery darkorbit jak miało się szarego golca i 8 irys to była kosa a teraz to 10 dronów formacja 10 havok + jakieś statki nowe ;p Kto pamięta darkorbit stare to teraz za nim tęskni .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

@UP nie wspominajmy i przy okazji nie odbiegajmy od tematu , bo możemy dostać % , ja tęsknie ale trzeba grać na tym co jest teraz jak najmniej wspominać bo to juz na bank nie wróci !

No pięknie ;/

Opublikowano

Jezu niech zrobią stary serwery darkorbit jak miało się szarego golca i 8 irys to była kosa a teraz to 10 dronów formacja 10 havok + jakieś statki nowe ;p Kto pamięta darkorbit stare to teraz za nim tęskni .

Na moim koncie miałam full havoc, full hercules, połowę lf4 i zdarzało się, że nawet nie zdążyłam konfy przełączyć ;)

Wiem, wiem - kiepski ze mnie gracz ale - kiedyś niemal każdy miał szansę "zdobyć każdego", w czystej rywalizacji ;) Teoretycznie nawet Bigboj FE mógł powalczyć na bitkach ;) Teraz nawet gole FE to mięso armatnie :) Ale cóż, wszystko idzie naprzód. Bigpoint obrało taktykę na doszczętne ssanie portfeli, zapomnieli o rozgrywce i pasji.

Konkluzja? Widocznie są ludzie, którzy się na to godzą ;)

To tak jak w polityce - każdy ma takiego polityka, jakiego sobie wybrał i dopóty będą się pojawiały hieny i łajzy, dopóki ktoś będzie chciał naa nich głosować ;)

Analogicznie do biznesplanu BP - ludzie kupują to, co BP różnymi metodami manipulacji, odwołań do prostych emocji im sprzedaje.

TO NIE JEST PO PROSTU GRA jak co niektórzy mówią. Ludzie są tak mocno wmanipulowani w tę grę, tak bardzo BP ich zmanipulowało, że są w stanie wydawać miesięczne pensje na konta, tylko po to, aby zaspokoić te najprymitywniejsze odczucia, które BP poprzez symbolikę i odpowiedni dobór keywords w nich rozpala :)

Wiedzą doskonale, że duża część, zwłaszcza topowych graczy jest srogo od ich produktu uzależniona. Żerują też między innymi właśnie na tym.

To korporacja, nastawiona na zysk. Zapomnijcie o uczciwości, szacunku czy zasadach fair play. Liczy się jedynie przychód, dochód, bilans i procenty :)

Ja, Ty i każdy inny jest dla nich po prostu kółeczkiem, trybikiem w realizowaniu ich planu, w budowaniu ICH sukcesu :)

Dlatego zawsze powtarzam, DYSTANS, DYSTANS i jeszcze raz DYSTANS. Także wśród deweloperów, którzy się straszą nawzajem, wśród resellerów czy na końcu, wśród graczy, pałających do siebie nienawiścią tylko dlatego, że ktoś jest czerwony, ktoś niebieski a jeszcze kto inny - zielony :)

Pozdrawiam z lasu,

Katarzyna

Opublikowano

Wszystko co piszę jest wypadkową, jak mniemam, zdrowego rozsądku i spojrzenia na problem z nieco odległej perspektywy. Wbrew pozorom, z dalszej odległości widać lepiej i więcej ;)

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

Od zawsze mówiłem że bez przelewania kasy w tą grę jesteśmy tylko pionkami...

to działa i w drugą stronę,

płacimy im, dlatego chcą więcej, robią co chcą dlatego jesteśmy pionkami

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

To dlatego zbiera mi zaledwie 40k na noc !

Mi zebrał w 8 godzin ponad 100 000.

Opublikowano

Tak tylko ja już bocę 7 dzień. A poza tym bigpoint tylko chcę zarobić. Teraz nie tylko bociarze ale i uczciwi ludzie będą poszkodowani.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano
Dlatego zawsze powtarzam, DYSTANS, DYSTANS i jeszcze raz DYSTANS. Także wśród deweloperów, którzy się straszą nawzajem, wśród resellerów czy na końcu, wśród graczy, pałających do siebie nienawiścią tylko dlatego, że ktoś jest czerwony, ktoś niebieski a jeszcze kto inny - zielony :)

Nie zgodzę się z tym zdaniem. Dlaczego mam tolerować wszystkich idiotów, czy innych nie pasujących mi osób?

Tępienie takich osób to jedyny sposób.

@Topic

Będzie tak jak z kodami captcha, będą, będą i znikną.

Opublikowano

Tak, to była gra... nie było nawet tylu rzeczy za urkę nie wspomnę o botach ;p . Ja w tą grę zacząłem grać w 2006 roku.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

tylko nie pomyśleliście, że to jest wstęp tylko do tego co będzie

to jest nowy system, na bociarzy, ale jeżeli nikt nie pomyślał on będzie udoskonalany:(

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Stary klient byl zbugowany, nie pozwalal na jakiekolwiek update prawie, zlagowany, i mało rozwinięty.

Gdyby od tych czasów gra nie rozwijała się, to byście już w to nie grali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...