Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nowy pomysl BP na boty.

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież zawsze tak było że im rzadziej zbieramy skrzyneczki tym więcej uri leci... ja czasami miałem po 4 skrzyneczki z rzędu jak latałem ręcznie z uri. Oni po prostu chcą nas przestraszyć. Mi tam tyle samo zbiera co tydzień temu więc raczej nic nie zmienili.

PS: @UP w 100% się z tobą zgadzam :)

76561198053546969.png

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja coś Wam jeszcze powiem ;)

Tak na logikę :)

Czy gdyby mieli sposób na bociarzy i boty, to w ogóle umożliwili by taki proceder? Nie, nie było by po prostu możliwości korzystania z programów zewnętrznych - co najwyżej jakieś klikery.

Zapamiętajcie sobie na zawsze: WALKA Z BOTUSERAMI

Powtarzamy: :):)

WALKA Z BOTUSERAMI

Już świta? Nie eliminacja procederu ani jego uniemożliwienie. Dają jasny sygnał, że są bezradni na swoim przedpolu i jedyne co mogą, to "walczć" czyli, probować przeciwdziałać. To jest jawne przyznawanie się do własnej niemocy. I wystarczy odrobinka dobrych chęci, aby chcieć to zrozumieć :)

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

Ja na to Sra* . Jedynie tylko poprawiają sytuacje dla bociaży ; D 1-den dzień na skrzynkach a 2-drugi na Alieny i jestem o XXX urki do przodu ; ) Po prostu działają tylko na szkodę uczciwych użytkowników . No ale sami do tego doprowadzili . Gdyby nie tak wysokie ceny za wszystkie przedmioty w Darku to prawdopodobnie bociarzy by było owiele mniej lub nawet wo gule by ich nie było . To moje skromne zdanie w tej kwestii . Czy ktoś podziela moje zdanie ?

Opublikowano

Ja na to Sra* . Jedynie tylko poprawiają sytuacje dla bociaży ; D 1-den dzień na skrzynkach a 2-drugi na Alieny i jestem o XXX urki do przodu ; ) Po prostu działają tylko na szkodę uczciwych użytkowników . No ale sami do tego doprowadzili . Gdyby nie tak wysokie ceny za wszystkie przedmioty w Darku to prawdopodobnie bociarzy by było owiele mniej lub nawet wo gule by ich nie było . To moje skromne zdanie w tej kwestii . Czy ktoś podziela moje zdanie ?

Ależ oczywiście że tak, i jak by obniżyli ceny jeszcze za uri też by było super

76561198053546969.png

Opublikowano

a ja bede alienki bił i moga mnie w "de" pocałowac a uri z alienkow nie zmniejsza nawet po czasie grania bo uczciwi gracze by musiali przymusowo przestac bic bo im uri mniej leci :) jak nie mialem bota to tez bardzo dlugo bilem zeby sie dorobic czegos :)

Opublikowano

a ja bede alienki bił i moga mnie w "de" pocałowac a uri z alienkow nie zmniejsza nawet po czasie grania bo uczciwi gracze by musiali przymusowo przestac bic bo im uri mniej leci :) jak nie mialem bota to tez bardzo dlugo bilem zeby sie dorobic czegos :)

Tak samo można wypowiedzieć się o skrzynkach ^_^

Opublikowano

Te ich pomysł zapewne będzie miał Buga tak jak każdy !!!! Czyli zapewne bocimy 23 godziny i 59 min potem przeskakujemy na następną mapę i żadne system "chłodzenia" na nas nie działa ^^ i tyle z tym będzie, a my tylko zarobimy bo będzie więcej uri ^^ więc dopóki ten pomysł nie jest na 100% dopracowany to ja się cieszę ^^

Opublikowano

nie wiedziałem, że w BP są aż tacy idioci, to im nic nie da chyba, że, mam taką jedną teorię, ale zachowam dla siebie, bo wy zaraz powiecie ze to pic na wode

i w chuj kurwa nie powiem

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Jak ktoś wyżej słusznie zauwazył: podwajacze zostały CELOWO wprowadzone dla bociarzy ;) Spadnie im ilość sprzedanych podwajaczy, zrezygnują ze swojego INNOWACYJNEGO POMYSŁU NA WALKĘ Z WIATRAKAMI - tak samo, jak pościągali kapcie szybciej, niż je wprowadzili ;)

Z tym akurat się nie zgodzę. Od zawsze, kiedy tylko pamiętam, a gram od 2007 roku były podwajacze skrzynek. O botach wtedy jeszcze nikt nie myślał.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Poczekamy ,to się dowiemy .Dla mnie to cios ,bo mi stateczek lata w boxybocie .Nici z alienków

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Z tym akurat się nie zgodzę. Od zawsze, kiedy tylko pamiętam, a gram od 2007 roku były podwajacze skrzynek. O botach wtedy jeszcze nikt nie myślał.

Źle to może ujęłam.

Moim zdaniem, podwajacze to domena bociarzy. Wydaje mi się, że podwajacz to idealna sprawa dla kogoś, kto długo i namiętnie zbiera URI :)

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

Ogarcie się ludzie! Warny poleciały, bo spamu wiele ...

Tycząc się pomysłu to im chyba odwaliło. Gra zejdzie w nie pamięć, graczy codziennie ubywa, a teraz co? 80 % dobrych graczy albo przestanie grać, albo ograniczy grę, no może zostanie.

Przecież większość wiary boci, to co teraz?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Sratatata. Zagramy im na nosie jak zawsze :D

BP to po prostu ciu** ; ) Tak jak kolega mówi . chodźby nie wiem co by BP wymyśliło to i tak jest na straconej pozycji .

Opublikowano

A JAKA TO NOWOŚĆ ??? Po ostrzeżeniu od dawna jest tak że można zbierać skrzynki tylko co jakiś czas i trwa to z tydzień... a potem wszystko wraca do normy. Kiedyś już powiedziałem że BP na tyle pozwala na boty na ile im się to opłaca i nikt i nic tego nie zmieni. Jeśli ktoś wydaje kasę na bota to pewnie i wyda na gierkę a nikt nie zabija kury znoszącej złote jajka. Nowościami i przepaścią pomiędzy graczami BP samo sobie strzeliło w kolano bo nowych graczy jest mało i są tylko mięsem armatnim... myślę że przyjdzie czas na zmianę zasad gry i wtedy zacznie się zabawa

Opublikowano

Ogarcie się ludzie! Warny poleciały, bo spamu wiele ...

Tycząc się pomysłu to im chyba odwaliło. Gra zejdzie w nie pamięć, graczy codziennie ubywa, a teraz co? 80 % dobrych graczy albo przestanie grać, albo ograniczy grę, no może zostanie.

Przecież większość wiary boci, to co teraz?

dzięki kur za 5%, w którym rzekomo napisałeś za spam/reklamę ogarnięty mod, i jeszcze, dałem . przy przekleństwie ! w c* ogar-ek się patoczy tu.!

Opublikowano

BP schodzi na psy i tyle . Sami widzicie jak BP postępuje ...

No akurat ta decyzja chyba nie oznacza, że schodzą na psy. Nie popadajmy w jakąś absurdalną skrajność. Chcą wyeliminować bociarzy i robią tyle, ile mogą.

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

Jak by tej gry nie zjebali to i botów by nie było

No tak, okazja czyni złodzieja. Ale stwierdzenie, że BP schodzi na psy, bo ogranicza zarobki bociarzom jest nieco przesadzone ;)

Pozdrawiam, Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...