Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Yaroslav24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz te wersje są do dupy 2 lata temu miałe bota że zostawiłem na 6h i 20k perełek

to chyba kiedyś były słabe bo mi 20k pereł to teraz zbiera w 2-3 godziny

Opublikowano

teraz te wersje są do dupy 2 lata temu miałe bota że zostawiłem na 6h i 20k perełek

To nie wina bota. BP znacznie zmniejszyło ilość błyskotek. Po za tym jest bardzo duzo bociarzy, wiec błyskotek jest mniej.

już pewnie jest tylko na niemieckiej stronie elite pvpers czy jakoś tak :)

Codziennie sprawdzam to forum, oraz inne anglojęzyczne i bota nie ma.

Opublikowano

to chyba kiedyś były słabe bo mi 20k pereł to teraz zbiera w 2-3 godziny

ciekawe na jakim bocie bo napewno nie na tym

Opublikowano

ciekawe na jakim bocie bo napewno nie na tym

ja pływam na Seabot bo mam wykupioną do niego licencje i tak jak pisałem gdzieś na tym forum pływam na nim już od końca marca bo wtedy kupiłem do niego licencje.

adm.mateusz napisz do mnie na gg 12443480 a może Ci pomogę.

Opublikowano

betabot jest jak dla mnie najlepszy raka mi potrafi zrobić w ciagu 1 dnia z salwą 5k z prochem aha tak wg jakby komuś nie działał ten bot (poniewaz jest to wersja testowa) to radze zmienić date systemową 1-2 dni w stecz powinien działać

Opublikowano

betabot jest jak dla mnie najlepszy raka mi potrafi zrobić w ciagu 1 dnia z salwą 5k z prochem aha tak wg jakby komuś nie działał ten bot (poniewaz jest to wersja testowa) to radze zmienić date systemową 1-2 dni w stecz powinien działać

od kilku dni jest Seabot 1.41 z oszukaną licencją czyli bez względu na datę bot i tak działa jak upływa ważność jednej daty yo automatycznie pokazuje się nowa data

Opublikowano

rafal5454 jak już masz bota to podaj a nie piszesz że jest i tyle gdyby ktoś inny to znalazł pewnie byś chciał

Opublikowano

dzisiaj wyszła oficjalna wersja z crackiem więc jeśli jest ktoś zainteresowany to niech trochę poszpera po necie

bylibyśmy bardzo wdzieczni za linki bo ja troche szperałem i nie zabardzi mi sie udało conieco znaleźć
Opublikowano

A ja nie wiem o co chodzi bo ciagle mam komunikat ze serwer padl lub unknow username/password :/

jakby ktos mial czas mi z tym pomoc to moge zaoferowac skrypty na blyski lub pergaminy

Opublikowano

witam

Zainstalowałem seabota - wersja crack.

Wszystko działa do czasu aż chce się zalogować (Pl1 ) - od razu pojawia się komunikat "wystapił błąd - nastąpi zamknięcie programu"

Program sie zamyka i koniec.

Czy ktos wie może w czym tkwi problem?

pozdrawiam

Opublikowano

''Yarek'' podanie linka do tematu, w którym sam udostępniłeś cracka to nic innego jak wrzucenie go.

@ ''Seafight" Za kolejny taki wybryk ja dałbym ci bana na 7 dni.

Zamykam, bo strach patrzeć co robicie -.-

1375884335-U390809.png

Blue Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...