Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Yaroslav24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko się nie ździwcie jak za kilka dni wam przestanie działać bo to co on wstawił to każdy głupi może.Jak nie wiecie o co mi chodzi to już wam pisze jest to wersja próbna która działa około 3 dni po tym czasie przestanie działać chyba że kupicie licencje za 30 euro. Albo ktoś wypuści wersje seabot cracked

Opublikowano

Po jakim czasie przychodzi wiadomość na poczte? Czekam już cały dzień

zależy z jakiej korzystasz,ale przeważnie od razu,sprawdź może skrzynkę z spamem

Opublikowano

Raid Bot jest to część programu ,która umożliwia wejście na mapę Behemota lub mapę słońca i umożliwia strzelanie do Leviathan-ów ,Sunburst-ów ,do głównego Behemoth-a i Amaterasu-a żeby jednak do nich strzelać to trzeba ustawić to też w zakładce "Attack options".

Goto Raid Map - klikamy gdy chcemy wejść na daną mape

Leave Raid Map -klikamy aby opuścić mape

Medallions- jak zalogujemy się do bota pokazuje aktualną ilość medalionów

If Sunked- jeśli ktoś Cię zatopi na szturmie co bot ma robić:

Do set actions- robi to co miał określono na zwykłej mapie

Join again after ... minutes - po ilu minutach ma z powrotem wejść na szutrma lub mini szturma

Repair full when NPC - ustawiamy po ilu ubitych NPC ma się repnąć do full HP jak na Behemocie polecam ustawić by się po jednym skończonym repał

Opublikowano

napisałem wyżej że pobrałem od nowa i trybi ale kolega adm.mateusz niestety nie umie czytać

@edit

a i jak się logujesz masz 2 jakby portale na jakie możesz się zalogować spróboj ten 2

Opublikowano

witam przegapiłem post serwer działa ale po 3 sekundach działania się wyłanacza i wyskakuje napis buy.....

Jeśli ten bot nie działa to jest jakiś co działa?

Opublikowano

ten bot działa tylko że ktoś zapomniał dodać z nie jest to wersja z crackiem tylko jest to wersja testowa, osoba która wydaje ten program robi coś takiego że na początek przez kilka dni o wydania chodzi prawie każdemu tylko że jest wymagane założenie konta na jego stronie. Ale po kilku dniach od wydania darmowa licencja wygasła i wtedy wyskakuje komunikat buy który przenosi na odpowiednią stronę gdzie takową licencje można kupić, a kosztuje ona 30 euro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...