Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jungla

Palmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Hecarimem robilem jungle i bez smite'a. Da się? Da!.

Pytanie tylko po co?

Bez smite'a zmarnujesz więcej potów, dłużej Ci to zajmuje i co więcej - masz dużo większą szansę na to, że przeciwnik użyje smite'a na "twoim" a nie Ty na jego ;)

Tak więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: da się junglować bez smite'a, bez pulla i zaczynając od czegokolwiek. Jednak jest to mało efektywne co przekłada się na skuteczność całego Twojego teamu. Więcej czasu na zmarnowanego w jungli na biciu mobów to mniej expa w tym samym czasie, mniej ganków, mniej kasy...

Opublikowano

Phoenix Udyr ma ganki słabe jak cholera. Lepszy jest zdecydowanie Tiger Udyr na jungle, wykańczasz jungle troszkę wolniej, ale stun+Q na ganku = 1/2 HP enemy w dół.

Co do postaci, które dadzą sobie radę bez pulla, to z pewnością Shaco (pacynki), Maokai (drzewka), Diana (tarcza), WW (pasyw), Xin (runy pod AS+Vampiric na start+W), Udyr (Q), Kayle (Surge na początku, runy AS). Więcej postaci mi do głowy nie przychodzi.

Nie miej mi za złe chciałem pomóc bo dużo ludzi chodzi do lasu Phoenixem

A co do Tiger jungli to dzięks bo zamierzam kupić Udyra ;)

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...