Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]A wy na jakim serwerze TF2 gracie ? ;)

Highlander98

Jaki serwer?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer?

• Idle
      6
    • Trade
      3
    • Zwykle mapy
      12
    • Co? innego
      6
    • Gram na mieszanym serwerze
      3
    • Ró?nych
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na zwykłych mapach. A jeżeli chodzi o konkrety to kiedyś grałem na WBGaming które podobno upadło, obecnie gram na skillerzy i skillpoint

Opublikowano

Heh, skoro każdy się wypowiedział to ja też napiszę, że gram najczęściej na serwerach: surf, idle, dodgeball, jump i normalne. Chyba już każdy z działu Team Fortress 2 się tu wypowiedział.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Ja gram dodgeball, vsh, zombie mod, idle i oczywiście normalne serwery :]

Najbardziej mi się podoba serwer Forteca Zabawy 4FUN :]

Zapraszam .

Opublikowano

Głównie na serverach skialowskich ---> z <--- lub ---> z <---

Na skialu nie zmienia się mapa + za czas spędzony na serverach zbiera się punkty za które można odblokować różne przywileje takie jak efekty czapek itd.

Fragmastery to mój ulubiony server co prawda prędkość respienia się jest znacznie podkręcona ale za to nie ma losowych krytów i za każde działanie przypisywane są punkty. Według mnie dobry server zarówno dla nowych jak i starych graczy.

Aktualnie gram tylko na MvM chce ukończyć 100 Tour. Na chwile obecną stuknął 34 Tour :) Jeśli też spamujesz MvM i nie chcesz więcej grać z "randomami" ,a masz ukończone ponad 20 Tourów napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...