Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]A wy na jakim serwerze TF2 gracie ? ;)

Highlander98

Jaki serwer?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer?

• Idle
      6
    • Trade
      3
    • Zwykle mapy
      12
    • Co? innego
      6
    • Gram na mieszanym serwerze
      3
    • Ró?nych
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może taki temat był ale tutaj będziemy odpowiadać w ankiecie i pod tematem na jakich serwerach gracie ,kto chcę może nawet podać adres ip :)

Ja to gram na serwerze idle/trade na czołgiście bardzo polecam :)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Do czasu MvM grałem na 24h/7 2fort (80.72.43.106:26911 - polecam) Myślę, że opanowałem tę mapę do perfekcji ;D

Teraz głównie MvM, ale niedługo pewnie wrócę do 2forta.

Opublikowano

Wszystkich Max-plejowych, oprócz medievalu i warcrafta; różnych mvm'ach; Minigunie; Skillpoincie; czasem na jakimś trejdzie. I wielu innnych.

Dodałem "Różnych" do ankiety ; )

0eab14ddf550.png

Opublikowano

a co takiego jest na serwerach idle?

Podłoga która zabiera życie i pozwala dropać itemy bez potrzeby grania i dużo pustej przestrzeni do zabawy, często z różnymi urozmaiceniami typu Friendly Fire, Bezkonny Bezgłowy Jeździec, zmniejszona grawitacja, nieskończone ammo.
Opublikowano

a znacie takie serwery idle jak tak podajcie ip dziekuje

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę serwerów "idle" i znajdzie dużo serwów. Jest wiele map, więc przygotuj się na sporo ściągania :)
Opublikowano

zna z was ktoś serwer gdzie była mapa z siusiaczkowa? ona teraz chyba sie nazywa slideshow, jeśli znacie podajcie ip

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

zna z was ktoś serwer gdzie była mapa z siusiaczkowa? ona teraz chyba sie nazywa slideshow, jeśli znacie podajcie ip

Na czołgiście chyba co niedziele są eventy takie mini i na te eventy włączają mapkę siusiaczkowo . A co do serwer'a SIUSIACZKOWO to on padł,bo przez brak funduszy na utrzymanie serwera . Pamiętam jak już upadał... na serwerze były takie lagi ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Osobiście prawie nigdy niegram na innych serwerach niż dodgeball. Grasz tylko pyro i musisz odbijać rakiety do przeciwnych pyro. Wystarczy wpisać "dodgeball" w youtubie. Według mnie 2 lata tej gry robią swoje, więc myślę ze jestem dobry, i mogę nadawać się do jakiegoś teamu.

Moje ulubione serwery to EU lethal zone i CZ/SK Dodgeball Arena.

Ip podam niedługo.

Opublikowano

@up nigdy o takich serwerach nie słyszałem :P <lol> możesz udostępnić ip ? [ i tak sobie na razie nie pogram bo mam jakiś błąd z tf2 ;//]

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

mann machine, saxton hale, super zombie fortress :0

O super zombie fortress nie słyszałem , a na mvm grasz na serwerach gdzie potrzeba biletów ? ;P no bym zagrał gdybym już naprawił sobie tego tf2 .. :P

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Ok, podaje ip które miałem podać:

- 88.86.119.233:27700 [CZ/SK] Dodgeball Arena

Jestem od rana do wieczora na serwerze więc jeśli chcesz ze mną pograć wchodż na serwer i znajdź mnie. Mój nick to : Athdardenashon

Powodzenia :P

Opublikowano

@up możesz mnie dodać ?

http://steamcommunity.com/id/lordofhell606

Niestety, doigrałem się i dostałem bana na steam. Mam konto f2p.

Ale zawsze jestem na tym serwerze -_-

No może prawie :D Powiedz kiedy to wejde, albo napisz w pw twój skype czy coś :P

Opublikowano

To jest forum o czitach. A ja zawsze używałem czitów. Więc chyba za czity. Dokładnie Darkstorm by gir489 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...