Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forgotten characters

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porównaj nuka Orianny do Veigara czy Annie i powtórz to co napisałeś. + obie postacie mają aoe stuna, więc cc także wygrywają z Orianną.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Sejuani to przecież bardzo mocny pick na jungle.... dobre ganki jak i inicjacja w TF ... jebnie ulta i w czasie tego stuna da sie położyć 2 przeciwne champy przy dobrym focusie...

Karmą ja gram od dłuższego czasu więc to nie jest jeszcze aż tak zapomniania postać.

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Oriana słaba ???? chyba nie wiesz co piszesz po 1 oriana bardzo łatwa farma wiedz szybko kase bije i jak zrobi dobrze combo to 2/3 hp spada i szybckie cd ma na q wiiele razy nia gralem i samemu wieze bronilem na 3 osoby .....

Opublikowano

Oriana słaba ???? chyba nie wiesz co piszesz po 1 oriana bardzo łatwa farma wiedz szybko kase bije i jak zrobi dobrze combo to 2/3 hp spada i szybckie cd ma na q wiiele razy nia gralem i samemu wieze bronilem na 3 osoby .....

Ok:

Po 1: w późniejszej grze każda postać ma łatwą farmę, a w early się nie miota skillami jak szatan w miniony, tylko farmi się aa.

Po 2: nie zjedziesz Orianną nikomu 2/3 hp, chyba że przeciwnicy budują only dmg, 0 survi. (wyjątkiem może być jeśli masz dfg. Ale wtedy taki veigar po prostu na combo zabija, a Orianna zbija 2/3 hp)

Po 3: zależy w jakiej fazie gry. Chociaż większość postaci do tej 30 minuty także może bronić 1vs3

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Hmm..co do trundle trochę zmienie zdanie.

Zapomniany owszem ale mocny w ciul.

Wczoraj grałem z jakimś koxem, solo top trundlem i staty 7/1 praktycznie wyccarował gre.Ich junglera jechał jak chciał, build'a jakiegoś dzikiego miał no ale jakoś koxił.

Co do Orianny dla mnie to shit, nigdy nie spotkałem jakiegoś koxa co by nią ogarniał, wgl. te je skille jakieś są dziwne..rzuca kulke i w tym obszarze jak ktoś wejdzie zadziała//jak był/stoi zadziała.Lepiej już takiego istant skill czyli że ma odrazu zadziałać a nie z czasem bo ktoś może flasha użyć i jest w dupie ;X

1346022155-U721189.png

Opublikowano

Postacie które można spotkać raz na 100 gier to

1.Sejuani -Jak dla mnie powinni ją zmienić tak ja evelynn czy twitcha nie sądzę ,ze riot nie zauważa ,że nikt nią nie gra (Nie mówcie ,że jest mocna gdyba tak było to by nią ktoś grał)

2.Maoaki -No tego to tylko w Rotacji jak jest można spotkać ale i tak rzadko nawet w tedy go widzę w odróżnieniu do Sejuani jest całkiem mocnym champem jego ulti bardzo pomaga w tf

3.Karma -Ostatnio wydziałem ją z 2 razy w tym tygodniu ale tak to raz na 100 gier nie grałem nią więc nie będe mówić czy mocna czy nie

4.Trundle -Niezły jungler lecz nikt nim nie gra nie wiedzieć czemu

5,Xerath

6.Victor

7.Nautilius :)

8.Tu może się nie zgodzicie ale takie nowe postacie jak Jayce, Hecarim postacie które można było zobaczyć po ich wyjściu a ostatnio prawie ich nie widać

Taki Jayce wszyscy się napalili na niego bo bije z daleka bliska ma tyle skili a teraz prawie go nie widać

Opublikowano

@up. lol

ja fiorę mam w każdej grze, oczywiście build :

Tiamat

BT

BT

Phoantom dancer

IE

Berki

Chodząca rzeźnia

Ostatnio miała 4 trupy, to dałem jej pente ( nie bd taki chamki, niech się cieszą dzieci )

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...