Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar czy to prawda?

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up ma racje kupiłem go wczoraj jest on świetny grałem pare razy na 3 vs 3 i 5 vs 5 na jungli ganki wychodzily mi świetne z killem gwarantowanym.Nie rozumiem was że uważacie ją za slabą bezużyteczną postać a co do pink warda wystarczy poprosić supporta by dokupił oracla i po problemie...Wystarczy go poprostu ogarnąć ;)

Opublikowano

Ja to samo myślę co up. Jestem sobie na midzie i nagle wyskakuje mi taki rengar na ganka no to ja uciekam pod towera. Zostało mi chyba z 300 hp no to pomyślałem, że nie trzeba flasha używać. Nagle jebnoł mi z q i spadam. Przez około 3 min nie wiedziałem co się stało.

Opublikowano

widać że nie potraficie nim grać skoro mówicie że ejst słaby.

całą noc grałem na koncie kolegi tym champem rankedy.

wbiłem w nocke 1500 z 1230~

why? coz rengar solotop.

Nawet pink wardy stanowiły problem, bo push lane na hama, szybki gang na mida, top przechodził do przodu i dostawał po dupsku.

grałem tam raz vs jayce raz vs teemo i jakoś ich niszczyłem bez zwałki.

najgorsze staty tej nocy to 13-6, najlepsze 23-1

rengar jest nieco trudny ale TOTALNIE OP. jeśli w mid game ad carry padało na QQWE po czym ult i mnie nie ma, to było trochę jak talon, NUKE THAT SHIT OUT OF HIM. Ofc przez małe CD w tfach zdąrzyłem wbić 2gi raz i zrobić jakiegos doubla z palcem w nosie

wystarczy ogarnąc skila i pasywa.

rengar dla mnie jest totalnie op shitem i go nienawidzę dlatego nigdy nie będę go kupować. wolę stare dobre postacie, tak jak teraz nie wiem kogo kupić za 6300, myślałem nad darkiem ale jest dla nobów (too easy), więc pomyślę nad yorickiem/vayne ew fizz.

Ktoś miał problem z tym że wychodzę jak widzę rengara -> wychodzę z lobby, z resztą nie tylko ja:

(chat)

- omg rengar

- troll i leave (ja)

- why lol

- hate rengar

- lol me too

- same here

(koleś od "lol me too" sam wychodzi)

Rengar jest przejebany na maksa.

PICKS OR IT DIDNT HAPPEN

@Temat: W następnym patchu nerf i nikt już nie będzie nim grać.

Opublikowano

No naprawdę postać do ogarnięcia. Ładujesz pasyw, wchodzisz w krzaki, skaczesz i kill. Zaawansowanie na poziomie Tryndy.

Czy wy nie rozumiecie, że go kontruje zwykłe myślenie? Od razu, jak w przeciwnym teamie ktoś pickuje Rengara na solo, to z miejsca wybieram Teemo. Koleś na soloq ma tak przejebane, że nawet do farmy nie może podejść. Niestety widzę, że dla ludzi postać, która skacze z krzaków jest zbyt trudna do skontrowania... :rolleyes:. Już widzę wasze gry przeciwko Yorickowi xD.

7m9a.png

Opublikowano

@up yorick do bestia praktycznie nie do pokonania na topie teemo jak nim będziesz umiał (co nie jest żadną filozofią) to jeszcze lepszy od yoricka moim zdaniem ;) dla mnie go nie znerfią. On jest jak shaco w early dobry w late słaby. Ale rengar jest bardziej na off tanka niż pod ad a shaco bardziej ad.Shaco jest op i rengar jest op identyczne postacie nie chodzi o wygląd czy o skille tylko o podobieństwo grania tymi postaciami.Rengar może wydaje się łatwy ale jeśli źle doskoczysz to możesz paść w chwile.Trzeba rozsądnie a nie. ŁO DOSKOCZE I GO ZNISZCZE W 1S BLEHEHEHE. A okaże się że sam padniesz ;).Jak jego nazwa Łowca musi przemyśleć co należy zrobić :)

Opublikowano

Ostatnio grałem przeciwko rengarowi na solo topie i kończyło się tym, że uciekał swoim ulti i często nie dostawałem fragów. Po takich "fajtach" miałem 4:0 i mogłem kosić każdego. Postać dobra, ale wyróżnia się z tłumu. Zazwyczaj jak gram z jakimś rengarem to staty na minusie. Zadko zeby byly na plusie. Ja grałem na pbe to mialem 4:0 ale gralem tylko raz.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...