Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real czy Barca

RÓWNOKOGZ

Real czy abrca  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Real czy Barca

• Real
      32
    • Barca
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obstawiam, że jutro będzie 6 stron z czego po 1 stronie zacznie się kłótnia, obrażanie klubów, ich zawodników, prezesów i ich kibiców.

Ofc. Real, za swoją historię, dla mnie grają ładniejszą piłkę (czego wczoraj nie pokazali ;D).

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Real ponieważ podoba mi się ich piłka... Te 2 mecze .... trudno ale to dopiero 2 kolejka ;). Nie lubię barcy za to ''aktorstwo'' Realowi też się zdarzą takie akcje ale bez przesady... Barcy już nikt w tym nie przebije...

Opublikowano

Szczerze to oba kluby mnie gówno obchodzą, mecz obejrzę raz na jakiś czas i to nie zawsze cały.

Jeżeli już mam wybierać to Barcelona. Dlaczego? Sam nie wiem...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nie wybieram żadnego klubu, bo są za bardzo przereklamowane. Tyle.

chyba, że kogoś kto lepiej gra. hmm, real. barca tez potrafi, ale czesto zdarzaja sie fail'e.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Real Madryt to najbogatszy klub i moim zdaniem najlepszy ale mają pecha w ostatnich latach i dlatego nie mogą wygrać Ligi Mistrzów.

W tym sezonie to PSG jest najbogatsze.

@top

Nie interesuje mnie hiszpańska piłka i nie lubię żadnego z tych klubów, ale jeśli miałbym już wybierać to Real bo ma długą, ciekawszą historię oraz byłych zawodników jak: Zidane, Roberto Carlos, Figo, Raul.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ja te dwa kluby lubię prawie tak samo , ale troche bardziej Barcę , bo bardziej podoba mi się jak grają.

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Opublikowano

Real Madryt -dlaczego ? Bo nie jestem sezonowcem ... jak wy kibice Barcelony....

Dlaczego ? Dla historii realu...

Dla stylu gry...

A to jest prawda o kibicach Barcelony, nie potrafią się pogodzić z porażką...[*]

http://sport.gadu-ga...-zniosl-porazki

Sezonowcy Barcelony ? Szkoda ,że Blaugrana zdobywała najwięcej tytułów 2,3,4 lata temu a Real skład z Ronaldo,Di Maria, Ozil, Benzema, Marcelo itp. Więc proszę Cię zamknij się i nie siej fermentu.

@ Barcelona .

Pozdrawiam Kibiców Realu...

Opublikowano

@2Up

Drużynę trzeba zbudować. Obecny Real ma jeżeli patrząc na inne zespoły nowy skład. Trener musi też zbudować zespół. A my ciągle tego samego trenera nie mieliśmy.

A to, że Barcelona ma najwięcej sezonowców to nawet sami prawdziwi fanie Barcy wiedzą ;) Kiedyś był news na stronie barcy odnośnie ich kibiców na świecie. Redakcja jak i sami użytkownicy byli zgodni, że mają najwięcej sezonowców na świecie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Real. Wszystko byle nie Barcelona. W Madrycie jest bardzo dobry gwiazd z samymi gwiazdami. Są lepsi i tyle. Pokazali już w meczu.

Opublikowano

Real to jest historia jak miałem 8lat kupowałem brawo sport i były plakaty z ronaldo,roberto carlos,zidane czy też beckhama

A nie barcelona o niej głośno sie zrobiło hmm 4-6lat temu?

a real to historia:d

chodzi mi o tego ronalda.

491px-Ronaldo_em_campo.jpg

Real-Madrid_diaporama.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie kibicuje ani Brasie ani Realowi, choć jeśli muszę wybierać to wole Real, bo nie grają "aktorsko" jak dziewczynki.

TYLKO ŚLĄSK !!!!

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...